*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

Merhaba arkadaşlar size umut olsun diye yazıyorum. 30 yaşımdayım amh drğerim 0.30 çikolata kistim var ve yumurta rezervim çok az. İlk kez tüp bebek yaptırmalısın diyen doktordan nefret etmiş inatla kabullenmemiştim. Ne ilaç tedavisi be de aşılama hiç bir şey yaptırmadan bu işi yapan en iyi denilen merkezlerle görüştüm. Hepside tüp bebek diyince kabullendim ve yapacaksam iyi bir yer oldun dedim o kadar çok araştırdım ki şişli memeoriala karar verdim. Semra kahramanın bu işin ehli olduğunu ve merkezin emrioloğunun çok iyi olduğunu duydum. Tedavim başladı yücel bey doktorumdu. Sadece 2 yumurtam vardı. Yani ihtimal çok düşüktü. Yumurta toplama gününde 2 yumurtadan bir tanesini alabildiler. Yıkıldım. Ve dünyamı başıma yıkan haberi aldım. Döllenme bile olmamıştı. O haftasonu nasıl ağladığımı anlatsam anlarmısınız bilmem çok üzüldüm birdaha anne olamayacağım diye düşündüm yumurtam döllenmeyecek kadar kötü diye ağladım. Doktorla işk görüşmemde yine tutamadım kendimi içten içe suçluyordum 2 yumurtayla neden bu tedaviye başlandı diye. Bir adet geçsin yeniden başlayacağız dedi. 2 adet geçirdim. 1 ay boyunca incir kürü yaptım hergün arısütü bal polen tarçın karanfil keten tohumu karışımı hergün civan perçemi aslan pençesi çoban çantası çayı avakado ananas okuduğum herşeyi yaptım.. O kadar emşndim ki en az 8 yumurtam olur diye gitttim ve sadece tek yumurtam vardı. 1 tane.. Muayenede yine hayal kırıklığı yine ağlamalı bir gün.. Eşimin ısrarıyla başladık tedaviye. Hiç umudum yoktu. Umrumda değildi ilaçlarımı bile eşim hatırlatıyordu bana kızıyordu bu çocuğu istemiyormusun diye olmayacak diyordum bir yumurtayla sen riske attın tüm tedaviyi diyip kavga ediyorsum. Ve yumurta toplandı bir taneciği aldılar ve döllendi şaşırdım. 2 gün sonra aradılar çok iyi dediler ben hala şaşkın. İlk kez transfer olacaktım embriolog yumurta ile ilgili bize yüzuüze bilgi verdi 5aa en iyi kalitede dedi ben şok Güle oynaya transfere girdim. Doktorum ve hemşirelerle bol kahkahalı bir transfer oldu. Ve bekleyiş. İnanılmaz kasık ağrısı kramplar uyku. Hiç yatmadım her gün yürüğüş yaptım. İşe 2 gün gitmedim sonra işe döndüm. Annemle babam geldiler sağolsunlar işimi yemeğimi yaptılar. Anne yemeği yedim. Bol su içtim mutlaka yürüdüm kabak çekirdeği yedim ve test için memoriala gittim sonuş pozitif.. Yine ağladım yine ağladım ama bu sefer şaşkınlık ve mutluluktan. 2 gün sonra 2. Test 3 katına çıkmıştı bebeğim benimleydi . Uzun bir bekleyiş be işk kalp atışını dün duyduk. Hergün dua ediyorum sizler için Allah isteyen herkese nasip etsin. Umudunuzu yitirmeyin. Bol bol dua edin. Banada edin kucağıma almayı Allah nasip etsin. Dizleri çok iyi anlıyorum. Ve biliyorum bir gün hepimiz anne olacağız..
Çok yazi okudum ama beni bu kadar duygulandiran aglatan bir yazi okumamistim kendimi gordum sizde benimde allah nasip ederse subatta dondurulmus transferim olacak insallah sizin gibi bende mutlu olurum allah saglikla bebeginizi dunyaya getirmeyi nasip etsin ben şuna cok inaniyorum biz elimizden geleni yapalim yeterki yapalim rabbim bi sekilde goruyor duyuyor dualarimizin kabul olmasi umudiyle..
 
Arkadaslar ben ikinci tup beebgimi dondurulmuslarimla yapicam iki tane 3. Gun bi tane 5. Gun embriyosu var doktorum ilk gun iki taneyi transfsr rtcez iki gun sonra gidip ucuncuyu transfer etceklermis aranizda bunu yasayan varmi
 
X