- Konu Sahibi kuzununannesi
Aaa benimde 26 aralık canım:)İnşallah Allah gönlümüze göre versin. Senin transfer oldu mu ?
@Melike49 cnm test günüm 26 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa benimde 26 aralık canım:)İnşallah Allah gönlümüze göre versin. Senin transfer oldu mu ?
Benim 6 tane 300 puregon 3 cetrotide 2250 civari tutuyordu ecz pazarlik yaptik tanidik yerdi 1500 aldim rapor cikmadi ovitrelle 80 falan di 65 aldik folbiol ve ztrotek 10-20arasiydi diye hatirliyorumKızlar dr bana gonal f 900 (1*300), menogon 75 (5 ampul/kutu) (üç), cetrodite 250 (7) (1*250), ovitrelle (1*2), rolbiol 5 mg (1*1/2), zitrotex veya tem kapsul (1*2) yazmış, bu ilaçlardan kullanan varmı gonal f o zaman 3 günde bitcekmi tekrar mı alıcam bi de tahminen ne kadar tutar rapor çıkmicak sanırım
İnşallah Allah gönlümüze göre versin. Senin transfer oldu mu ?
Aaa benimde 26 aralık canım:)
Bende iğne olarak kullanıyorum 7 tane verdi benim transfer de salı günü 3 te ama neopogen tek iğne göbekten merkezde yaptılar dün, belden aşağı zonkluyor her nokta mi ağrı sızı içinde öğlen 1 de yaptılar akşam ağrılarım başladı.su an daha hafif allah'tan tek devamı yok.birde vajen fitil verdi. Heryerimiz ilaç olduKızlar ben şimdiden (opu sonrası ,transfer öncesi) bir sürü ilaç ve iğneye başladım. Özellikle progeston iğne kalçadan vuruluyor ve sonradan çok ağrı yapıyor. Var mı bu iğneyi kullanan
Bende 26 aralık gelsin istiyorum ama gelmiyorSanirim en once benim grupta arkadaslar 23 aralik gelsin diye sabirsizlaniyorummm
Çok sevindim cnm bugu n mu transferinKızlar hastaneden aradılar yarın 3. Gün transferi yapılacakmış 4 embriyoda uyumlu canlılığını sürdürüyorlar bölünmeleri güzel temiz açık emriyolar çok az fragmantasyonları var kalitelerini ancak 3. Gün belirleyebiliriz dedi
Baska seylerle ilgilenmeye calisiyorum ben o zman anlamiyorum zamanin nasil geçtiğini surekli yatmıyorum yormuyorum da sayili gun cabuk gecer derler ya bittikten sonra rahatlicaz bizde rabbim 9ay10gun saymayi nasip etsinBende 26 aralık gelsin istiyorum ama gelmiyor
Geçmiş olsun cnm hayırlı haberler alırsın ı insallahKızlar 1 saat önce transferim yapıldı 2 tane grade 2a tramsferim oldu %5 oranında fragmantasyonları varmış bu nedenle kaliteleri 2 ye düşmüş. Hayırlııs Allahtan 3. Gün embriyosu olarak transfer oldular diğer 2 taneyi 5. Güne bekletip duruma göre donduracaklar
Amin cümlemizin canım bende oyalanmaya çalışıyorum sabrın sonu inşallahhh selamet olur hakkımızda hayırlısı olsunBaska seylerle ilgilenmeye calisiyorum ben o zman anlamiyorum zamanin nasil geçtiğini surekli yatmıyorum yormuyorum da sayili gun cabuk gecer derler ya bittikten sonra rahatlicaz bizde rabbim 9ay10gun saymayi nasip etsin
Acıbadem'de. Eskişehir.Sen nerde tedavi oluyosun ben koc universitesindeyim
Bende acibademe gidiyorum eskisehirde paket fiyatı ne kadar acaba ?Acıbadem'de. Eskişehir.
Gözünaydın canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin ınş. Güzel haberlerini bekliyoruz : )Kızlar 1 saat önce transferim yapıldı 2 tane grade 2a tramsferim oldu %5 oranında fragmantasyonları varmış bu nedenle kaliteleri 2 ye düşmüş. Hayırlııs Allahtan 3. Gün embriyosu olarak transfer oldular diğer 2 taneyi 5. Güne bekletip duruma göre donduracaklar
Aynen yaaa kabizlik büyük sıkıntı gaz sikismasindan midir nedir sanci yapiyor bende kayisi incir hosaf ne yesem icsem fayda etmedi siz gecsin diye birseyler denediniz miBenim de 26 aralık ama 7. Günden sonra da bakılabilir bence . Belirtilerimiz benziyor gibi . Bide şu kabızlık olayı olmasa daha iyi olurdu.
Evet hem gaz hem kabızlık çok rahatsız ediyor . Ben ac karnina kayısı yediğimde tuvalete gidebiliyorum .Aynen yaaa kabizlik büyük sıkıntı gaz sikismasindan midir nedir sanci yapiyor bende kayisi incir hosaf ne yesem icsem fayda etmedi siz gecsin diye birseyler denediniz mi
Hadi gözünaydın canım hayırlısı bak üzülme artıkYansın buralar hanımlaaar tam 8 yumurta gördü doktor. O bile şaşırdı. Incir kürleri balık yağı, d vitamini, çiğ kuruyemişler bol c vitaminli meyvelerle destekledim iğneleri hadi hayirlisi
Tebriklerrrr guzel guzel embriyolarin olur insYansın buralar hanımlaaar tam 8 yumurta gördü doktor. O bile şaşırdı. Incir kürleri balık yağı, d vitamini, çiğ kuruyemişler bol c vitaminli meyvelerle destekledim iğneleri hadi hayirlisi
Artık yumurtalar büyüsün diye daha çok uğraşacağım çok teşekkür ederim bol bol dua edin bu yumurtalar kaliteli embriyolar dönüşsünHadi gözünaydın canım hayırlısı bak üzülme artık
Çok teşekkür ederim insallah embriyo olduklarını da gorururm insallah sizin güzel haberinizden sonra ben de güzel haber verebilirimTebriklerrrr guzel guzel embriyolarin olur ins