- Konu Sahibi kuzununannesi
Tamam canım pazarlık yapayım bendeBende 3 denemeyi raporsuz yaptırdım.İlaçları varsa tanıdık eczaneden al ya da pazarlık yap fiyat baya düşüyor. Tedavin hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım pazarlık yapayım bendeBende 3 denemeyi raporsuz yaptırdım.İlaçları varsa tanıdık eczaneden al ya da pazarlık yap fiyat baya düşüyor. Tedavin hayırlı olsun
Canim benimde 25 aralik test gunun senin ne gun oldu transferinBenim 25 aralık canım 3.gün emriyosu
Benim eşimde azosperm küçükken lenfoma kanseri geçirmiş şuan hiç canlı sperm yok tese ameliyatı olucakİnşallah eşimden de 10 tane sperm çıkar
Allah yardımcınız olsun elbet bir yolu bulunur hepimizin kucaklari dolar umudu birakmayinBenim eşimde azosperm küçükken lenfoma kanseri geçirmiş şuan hiç canlı sperm yok tese ameliyatı olucak
Amiiin inş 11 sene olmuş atlatalı inş tese de bulurlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah yardımcınız olsun elbet bir yolu bulunur hepimizin kucaklari dolar umudu birakmayin
Anladim canim ins hayirlisi olurİnan sinekden bile korkan bi insanım. Yumurta toplamanın yarısı kadar bile sürmüyor. Ve dedipim gibi sadece ultrason aleti gibi hissediyorsun. Biraz daha ileriye ittiklerini düşün o şekilde. O yüzden anesteziye gerek yok derim ben.
Anladim cani. Ins hayirlisi olur. Kacinci gun test yapicaksin?İnan sinekden bile korkan bi insanım. Yumurta toplamanın yarısı kadar bile sürmüyor. Ve dedipim gibi sadece ultrason aleti gibi hissediyorsun. Biraz daha ileriye ittiklerini düşün o şekilde. O yüzden anesteziye gerek yok derim ben.
Bende bulanti yok ama kasigimda ve karnimda ara ara batmalar oluyor uzun sure ayakta kalirsam agri yapıyor yedigine ictigine dikkat et canim aşırı baharatlı ve yagli yiyecekler tursu maydonoz nane falan yasak unutma bol su ve protein al hazır ve paketli gidalardan kacinKızlar transferim olalı 3 gün oldu. Dün çok midem bulandı ve acayip istifra ettim. Normal bir durumdan kaynaklanmış da olabilir ama transferle ilgisi var mıdır? Böyle bir durum yaşadınız mı?
Arkadaslar 7 tane yumurtam toplanmisti dun az once embiriolog aradi 4 tanesi dollenmis eger kaliteli olurlarsa carsamba transfer olck ins hepsi gder 5.gune ya cok heyecanliyim
Ins canim ins ikimizde saglikli bir sekilde evlatlarimiza kavusuruzBenim de dün 14 yumurta toplanmıştı. Aynı gün opu olmuşuz. Beni de bugün aradılar 10 tanesi olgun çıkmış. 9 tanesi de döllenmiş. İnşallah hepsi veya birçoğu 5. güne ulaşır. Benim de her şey yolunda giderse çarşamba günü taze embriyo transferim olacak. Senin için de benim için de her şey güzel olur inş. Hintbalyoga
Inşallah sıkıca tutunurlar embriyolar. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Kızlar 1 saat önce transferim yapıldı 2 tane grade 2a tramsferim oldu %5 oranında fragmantasyonları varmış bu nedenle kaliteleri 2 ye düşmüş. Hayırlııs Allahtan 3. Gün embriyosu olarak transfer oldular diğer 2 taneyi 5. Güne bekletip duruma göre donduracaklar
Amin canım inşallah.Ins canim ins ikimizde saglikli bir sekilde evlatlarimiza kavusuruz
Sen nerde tedavi oluyosun ben koc universitesindeyimAmin canım inşallah.
Gözünaydın canım hayırlısı olsun inşallahhh sımsıkı tutunurlar anneleride inşallahhh güzel sonuçlanır test tarihin ne zaman canımKızlar 1 saat önce transferim yapıldı 2 tane grade 2a tramsferim oldu %5 oranında fragmantasyonları varmış bu nedenle kaliteleri 2 ye düşmüş. Hayırlııs Allahtan 3. Gün embriyosu olarak transfer oldular diğer 2 taneyi 5. Güne bekletip duruma göre donduracaklar
Canim allahim gonlune gore versin bzm durumlar benzer bnm de 4 yumurtam dollenmis senin gbi ins allah yuzumuze guler ikisi tutar ikisi de dondurulurKızlar 1 saat önce transferim yapıldı 2 tane grade 2a tramsferim oldu %5 oranında fragmantasyonları varmış bu nedenle kaliteleri 2 ye düşmüş. Hayırlııs Allahtan 3. Gün embriyosu olarak transfer oldular diğer 2 taneyi 5. Güne bekletip duruma göre donduracaklar
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinKızlar 1 saat önce transferim yapıldı 2 tane grade 2a tramsferim oldu %5 oranında fragmantasyonları varmış bu nedenle kaliteleri 2 ye düşmüş. Hayırlııs Allahtan 3. Gün embriyosu olarak transfer oldular diğer 2 taneyi 5. Güne bekletip duruma göre donduracaklar
İnşallah Allah gönlümüze göre versin. Senin transfer oldu mu ?Canim allahim gonlune gore versin bzm durumlar benzer bnm de 4 yumurtam dollenmis senin gbi ins allah yuzumuze guler ikisi tutar ikisi de dondurulur