- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.381
Maşallah canım gözün aydın çok sevindimKızlar değerim 613 çıkmış şükür.Bi maşallahınızı alırım ikinci teste gerek yok dediler 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım gözün aydın çok sevindimKızlar değerim 613 çıkmış şükür.Bi maşallahınızı alırım ikinci teste gerek yok dediler 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Saol canım.Rabbim bebislerimizi kucagımiza aldıgımız günleride göstersinMaşallah canım gözün aydın çok sevindim
Amiiin canım inşallah o kadar çok istiyorum ki sizdeki sorun neydi özel olmazsa bizde erkek infertelitesi çıktı korkuyorum çokSaol canim.Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda
Giriyor kız merak etme yunus hoca aldı eşimi de :)))Hadi ya eşimde girer sanıyordum ben tüh.
Bizde sorun olan taraf bendim fsh yülsek amh düşüktü canim.2 yıldır yapmadıgım kür kalmadı.Rabbim sonunda yüzümüzü güldürdü.Korkma canım tabi insan arada umitsizliğe kapilıyo hiç çocuk sahibi olamıycakmış gibi geliyo ama sabretmek lazım.Sabrın sonu selametAmiiin canım inşallah o kadar çok istiyorum ki sizdeki sorun neydi özel olmazsa bizde erkek infertelitesi çıktı korkuyorum çok
Aynen bu hafta 1 cm olacağız :) benim 3. Kontrole 2 haftam var nasıl dayanacaksamDaha çok minik ya 0.94 cm dedi 1 cm bile yok :)
Saol canim benimMasallah hayırlı olsun canim degerin güzel yükselmiş.
Cnm hayırlarla sağlıkla büyüsünSaol canim.Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda
Bana da tam 1 ay sonraya randevu verdi hersey güzelmiş bugün kan idrar verdim baya test istemiş çok şükür hersey normal :)Aynen bu hafta 1 cm olacağız :) benim 3. Kontrole 2 haftam var nasıl dayanacaksam
Masallah canim cok guzel:) tek mi cift embriyomu transfer edildi senin?Kızlar değerim 613 çıkmış şükür.Bi maşallahınızı alırım ikinci teste gerek yok dediler 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Amin canım.Allah razı olsun.Senden de güzel haberler alırız yine inşallah.Sen nasılsın tekrardan yakın bi zamanda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyomusunCnm hayırlarla sağlıkla büyüsün
Tek canım 5.gün embriyosuydu.Sen neden hamile takvimini eklemedin canımMasallah canim cok guzel:) tek mi cift embriyomu transfer edildi senin?
Masallah cok iyi canim.takvimi denedim ama yapamadim ben canim yaTek canım 5.gün embriyosuydu.Sen neden hamile takvimini eklemedin canım
Canim benim mesela tahminen doğum yapıcağım gün 29-09-2018 aralara tire işareti koyucaksın yoksa olmaz canımMasallah cok iyi canim.takvimi denedim ama yapamadim ben canim ya
Benimde 30-09-2018 o sekilde yaptim ama olmuyorCanim benim mesela tahminen doğum yapıcağım gün 29-09-2018 aralara tire işareti koyucaksın yoksa olmaz canım
Adet sonrası durumuma bağlı uygun olursa dondurulmuştanAmin canım.Allah razı olsun.Senden de güzel haberler alırız yine inşallah.Sen nasılsın tekrardan yakın bi zamanda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyomusun
Canım bana doktorum hayıt tohumunu tavsiye etmişti bu transferden once 1 ay hayıt tohumu kaynatıp içtim ben.Bütün hormonları dengeliyo tavsiye ederim çok faydalı bi bitkiAdet sonrası durumuma bağlı uygun olursa dondurulmuştan
şimdi adet olunca iyice sökülsün diye maydanoz suyu yapmayı düşünüyorum
Sonra da bi soğan kürünü yapıcam daha önce içememiştim bu sefer karar verdim içicem
kendi doğalıma çabuk dönmek ilk istediğim şey snr zamanı gelince nasıl olsa transferi yaparız heralde Şubat olmazsa Mart'a kalır belki
Alla alla neden olmuyo ki acaba.Degisiklikleri kaydet diyosun dimi tarihi yazdıktan sonraBenimde 30-09-2018 o sekilde yaptim ama olmuyor
Sanirim oldu simdi cannim:)Alla alla neden olmuyo ki acaba.Degisiklikleri kaydet diyosun dimi tarihi yazdıktan sonra
Evet olmuş canımSanirim oldu simdi cannim:)