- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.361
Durum aynı. Yarın ablamın doktoruna gideceğim. Başka bir doktora daha görüneyim dedim. Hayırlısı bakalım. :)Teşekkür ederim kuzumm inşallah sağlıkla devam eder hepimizin sen nasıl oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durum aynı. Yarın ablamın doktoruna gideceğim. Başka bir doktora daha görüneyim dedim. Hayırlısı bakalım. :)Teşekkür ederim kuzumm inşallah sağlıkla devam eder hepimizin sen nasıl oldun
Valla canim iki embriyo transfer oldu ama olurmu dersin:)Ooo maşallahh ikizlermi geliyo :)
Tanı tek doktorla kalma inş hersey istediğin gibi olur cnmmDurum aynı. Yarın ablamın doktoruna gideceğim. Başka bir doktora daha görüneyim dedim. Hayırlısı bakalım. :)
Baya yükselmiş canım hadi inşallah :)Valla canim iki embriyo transfer oldu ama olurmu dersin:)
Ayy çok heyecanlı benimde yarın 5*3 günlük kese için gitcem inşallah karından görünür :) haftada kalbe giderim o zaman çok heyecanlıyım oyyy7+4 canım ama 9 gün önce de duyulabilirdi bugün muayene vardı bugün nasip oldu :)) çok güzel birsey yaa
Ins. Canim benim:)Baya yükselmiş canım hadi inşallah :)
Kese görünce de heyecan oluyo ama kalp atışı bambaskaymis :)Ayy çok heyecanlı benimde yarın 5*3 günlük kese için gitcem inşallah karından görünür :) haftada kalbe giderim o zaman çok heyecanlıyım oyyy
Maşallah sağlıkla devam etsin inş boyu ne kadar olmuşEki Görüntüle 2098559 benim minigim büyümüş kizlarrr :) kalp atışını da duydum bugün anlatılmaz bir duyguymis :))
ben tam anlamadım sorunu yazdığın yazıyı da bulamadım progestanla alakalı ne sorun oldu? bide seninki şimdi düşük oluyo dimi? cahilliğimi hoş gör lütfen. neden sorduğumu da söyleyeyim . bende de luteral faz yetmezliği diye bişey var sanırım bu hormonların eksikliğinden dolayı acaba alakası varmıdır diye şeettim.Aynen cnm en kötü ihtimalle vücudu daha iyi tanıdık ilkinde hiç tutunma olmamıştı bu da bişey der önüme bakarız napalım
İkiz gibi geldi bana da benim ilk değer 75 ikinci 208 di iki kese gördük ama bir tanesi devam etmedi sonradanValla canim iki embriyo transfer oldu ama olurmu dersin:)
Masallah hayırlı olsun canim degerin güzel yükselmiş.Kizlar bugun tekrar kan verdim ilk sonucum 76.85 bugünkü de 279.54
maşallah sen sıranı savdın bize de dua et.Kızlar değerim 613 çıkmış şükür.Bi maşallahınızı alırım ikinci teste gerek yok dediler 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Daha çok minik ya 0.94 cm dedi 1 cm bile yok :)Maşallah sağlıkla devam etsin inş boyu ne kadar olmuş
Rabbim sanada bu mutluluğu yaşatsın canımmaşallah sen sıranı savdın bize de dua et.
kuzu son yazdığım yorumda daha net yazdım bizde durumu biraz daha netleştirdikben tam anlamadım sorunu yazdığın yazıyı da bulamadım progestanla alakalı ne sorun oldu? bide seninki şimdi düşük oluyo dimi? cahilliğimi hoş gör lütfen. neden sorduğumu da söyleyeyim . bende de luteral faz yetmezliği diye bişey var sanırım bu hormonların eksikliğinden dolayı acaba alakası varmıdır diye şeettim.
Hadi ya eşimde girer sanıyordum ben tüh.Ay Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur. Çok heyecanlı oluyor. Vajinal baktığı için doktor eşim yanıma girememişti kalp atışında. Yanımızda olsalar daha güzel olur aslında
Bugün aklım sendeydi canım çok sevindim maşallah ne güzelKızlar değerim 613 çıkmış şükür.Bi maşallahınızı alırım ikinci teste gerek yok dediler 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Saol canim.Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamandaBugün aklım sendeydi canım çok sevindim maşallah ne güzel