- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.341
Z Zeynep_2525 canım merhaba kan verecektin noldu sonucun geri dönüş yapmadın inşallah güzel haberler almışsındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiboru kullanmayı bırakman için trombofoli (yanlış yazmış olabilirim) paneli testini yaptırman gerekiyor. Bende normal çıktı ve sonuçtan sonra bıraktm.Benden de sürekli geliyor. Bazen kırmızı bile geliyor. Doktora gittim. Hibor iğneyi kullanma dedi. Crinone jele devam ediyorum. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Bana düşük olma ihtimali yüksek dedi. Çok ama çok korkuyorum
Evet seni hatırlıyorum canım. Maşallah sonradan ikiz görünmüş.. Ben daha gidemedim ilk değerlerimin yükselmesini bekledik geçen hafta sağlık ocağında verdiğim kan değeri yanlışmış. Hep bin çıktı ben aklıma neler geldi olmadı kimyasal gebelik galiba diye. Başka bi hastanede bi daha verdim meğersem 6 bin küsür olmuş. Sağlık ocakları belli bi değere kadar ölçüyormuş. O yüzden Dr girmemiz gecikti nasipse yarın sabah doktordayız. Bizde göreceğiz tek mi çift mi hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahArkadaşlar merhaba uzun süredir takip edemiyordum. Telefonum garantiye gitmişti. Eskiler hatırlar beni:) Ben pozitif sonucumu almıştm. Tek kese görünmüştü 7.haftada ikiz olduğu ortaya çıktı. Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah.
Ay Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur. Çok heyecanlı oluyor. Vajinal baktığı için doktor eşim yanıma girememişti kalp atışında. Yanımızda olsalar daha güzel olur aslındaEvet seni hatırlıyorum canım. Maşallah sonradan ikiz görünmüş.. Ben daha gidemedim ilk değerlerimin yükselmesini bekledik geçen hafta sağlık ocağında verdiğim kan değeri yanlışmış. Hep bin çıktı ben aklıma neler geldi olmadı kimyasal gebelik galiba diye. Başka bi hastanede bi daha verdim meğersem 6 bin küsür olmuş. Sağlık ocakları belli bi değere kadar ölçüyormuş. O yüzden Dr girmemiz gecikti nasipse yarın sabah doktordayız. Bizde göreceğiz tek mi çift mi hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Trombofili paneli testini daha önceki düşüğümde yaptirmistim canım. Mthfr faktörlerinin ikisi de heterozigot çıktı. Doktor yine de kullanma dedi. Kimisi de kullan diyor. Ben de kanama olunca doktor da kullanma deyince bıraktım.Hiboru kullanmayı bırakman için trombofoli (yanlış yazmış olabilirim) paneli testini yaptırman gerekiyor. Bende normal çıktı ve sonuçtan sonra bıraktm.
Evet canim kan verdim 4 ten sonra çıkıcakmış.Bakalım merakla beklitorum işte-Gul- canım senin sonucun bugün belli olacaktı demi? kan verdin mi?
Senin adina çok sevindim canim.Darisı başima insallah kucağına aldığın günleride görürsünEki Görüntüle 2098559 benim minigim büyümüş kizlarrr :) kalp atışını da duydum bugün anlatılmaz bir duyguymis :))
Doğrudur canm doktor en iyisini biliyordur sonuçta. İnşallah sıkıntı çıkmazTrombofili paneli testini daha önceki düşüğümde yaptirmistim canım. Mthfr faktörlerinin ikisi de heterozigot çıktı. Doktor yine de kullanma dedi. Kimisi de kullan diyor. Ben de kanama olunca doktor da kullanma deyince bıraktım.
Aminnnnn canimmm darısı başına :))Senin adina çok sevindim canim.Darisı başima insallah kucağına aldığın günleride görürsün
Maşallahhhh Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :) kaçıncı haftanda duydun kalbini canımEki Görüntüle 2098559 benim minigim büyümüş kizlarrr :) kalp atışını da duydum bugün anlatılmaz bir duyguymis :))
MaşallahEki Görüntüle 2098559 benim minigim büyümüş kizlarrr :) kalp atışını da duydum bugün anlatılmaz bir duyguymis :))
Ooo maşallahh ikizlermi geliyo :)Kizlar bugun tekrar kan verdim ilk sonucum 76.85 bugünkü de 279.54
7+4 canım ama 9 gün önce de duyulabilirdi bugün muayene vardı bugün nasip oldu :)) çok güzel birsey yaaMaşallahhhh Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :) kaçıncı haftanda duydun kalbini canım
Gözün aydın çok sevindim canım. :)Eki Görüntüle 2098559 benim minigim büyümüş kizlarrr :) kalp atışını da duydum bugün anlatılmaz bir duyguymis :))
Teşekkür ederim kuzumm inşallah sağlıkla devam eder hepimizin sen nasıl oldunGözün aydın çok sevindim canım. :)