- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.021
Kandan mi test yaptıniz.erken olumsuzluğa kapılmayınBenim de negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandan mi test yaptıniz.erken olumsuzluğa kapılmayınBenim de negatif
çok üzüldüm ama en azından diğeri seninle kuzum inşallah onu hayırlısıyla kucağına alırsınMerhaba anneler benim de 10 gün önce iki kese görünmüştü ama birisi devam etmemiş kese nokta kadar kalmış diğerinin çok şükür kalp atışlarını duydum 6+5. Günüm bugun.
Maalesef bizim hayatımız in en önemli şeyi onlar için sadece ticaret ama mecburuz onlara çok nadir dir işini adam gibi yapan gerçekten karşıdaki insanın duygularını önemseyen drlar a rastlamak.Nasıl bir yer burası ki hiçbir şey yapmadan tedaviye mi başlıyorlar. Ben böyle saçma şey görmedim. Bizlerin çocuk isteğini millet ticarete dokmus anlaşılan. Bu kadar zaman aldığın hormonlar ne olacak, psikolojin ne olacak bunu hiç sormuyorlar.. Rabbim kendiliğinden verir 8nsallah
Maşallah çok güzel kat kat artsın bebisini kollarına al inşallah14.gün değerim 282.9 çıktı kızlar :)
9 toplandı 8 olgun çıktı 4 tanesi döllendicnm selam hayırlı olsun ne güzel. kaç yumurta toplandı ?
Sağol canım inşallah hep beraber :)Maşallah çok güzel kat kat artsın bebisini kollarına al inşallah
Maşallah nazar değmesin canım14.gün değerim 282.9 çıktı kızlar :)
İnşallah canım dr iki gün sonra tekrarla dedi tekrarlıcam bakalım :)Maşallah nazar değmesin canım
Kat kat artsın degerin insallah
Saol canim hepimizin hakkinda hayirlisi.benim iki tane 3. Gun embriyosu transfer edildi.ins tutunmustur canim ya:)Canim senin 5.gün embriyosumu? Eger öyle ise 8.gün kanda beta hcg salgilaniyormus.3.gün embriyosuna gore daha yuksek seviye gosteriyormus.ama en iyisi 10 .gün kanda baktirman.şimdiden hayırlısı olsun.inşallah bebeğin sana tutunmustur. Hissediyormusun birsey
7. gün ogrendim normal ucuz testlerle yapmıstım.Kizlar birsey sorcam 3. Gun embriyosu olanlar kacinci gun test yaptiniz
Kacinci gun embriyosuydu senin canim7. gün ogrendim normal ucuz testlerle yapmıstım.
3. gün canım 2 tane.Kacinci gun embriyosuydu senin canim
Ayy gercektenmi haveslendim bak simdi:) sende ins saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim:) peki senin ikizmi?3. gün canım 2 tane.
Aaa neden oyle olmuss canim ya dr la gorustunmuKızlar kötü haberde benden geldi . Sonuç aldım yükselme yok. Beta 18.29 (( bu durumda ne olacak şimdi.
Canım ben 8. gün kan verdim 70,27 cıktı 10. gün 164 e yükselmişti. 9. Haftaya kadar tek gözüküyordu yeni öğrendik ikiz olduğunu bizde çünkü bir daha kan vermemiştim. Sürpriz oldu :)Ayy gercektenmi haveslendim bak simdi:) sende ins saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim:) peki senin ikizmi?
Cok guzel canim ya.rabbim yardimcin olsun saglikli bi sekilde gelsinler ins:) belirtilerin olmusmuydu canim? Cok soru soruyrm kusura bakma ama heyecan var bu ara:)Canım ben 8. gün kan verdim 70,27 cıktı 10. gün 164 e yükselmişti. 9. Haftaya kadar tek gözüküyordu yeni öğrendik ikiz olduğunu bizde çünkü bir daha kan vermemiştim. Sürpriz oldu :)
İlk kez mi kan verdiniz?Haber bekliyorum doktorumdan . Bu saatten sonra artış olmaz değil mi