2017 YGS

derece yapmayı hedefleyen öğrenciler çalışma günlüğü gibi bir şey yapsa ya bu sitede. hm22 isimli kullanıcı yapmıştı bir zamanlar. çok güzel olmuştu.

aaaay bekliyoruuuum

Kızlar ben bir program yaptım elbette. günde 1 konu bitiriyorum ve günde 300 soru çözüyorum. 200 tanesi bugünki konudan oluyor 100 tanesi de geçmişte çalıştığım konulardan ayrıca haftalık ve aylık tekrarlarda yapıyorum bu şekilde devam edersem 50 gün ygs denemesi 60 gün de lys denemesi çözmek için vaktim kalıyor

napmayı düşünüyorsun peki?

beslenme ve diyetetik kazanırsam onu okuyacağım, diplomam olduğu için işimi üstü kapalı yapmak zorunda kalmayacağım. ama uzun bir aradan sonra bilemiyorum kazanır mıyım kazanamaz mıyım, çünkü işi bırakıp sınava çalışma lüksüm yok malesef, akşamları bakabildiğim kadar...

olmazsa daha düşük puanlı sosyal hizmet veya çocuk gelişimi falan okuyup kpss'ye girerim.

gönlümde hep 2 şey yatardı, biri doktor olmak diğeri çocuk esirgeme kurumunda çalışmak. türkiyeye dönme fikrimiz yoktu, tıp okumak da her yiğidin harcı değil, diyetisyen olayım dedim zamanında, yine hastanede çalışırım doktor olmasam da... ailem kesin dönüş kararı alınca ben de kalktım geldim, evdeki hesap uymadı çarşıya. neyse inş şimdi birinden biri olur

ben mezun oldum ama hiç memnun değildim zaten okurken de baştan girip girmemekte kararsız olduğum için yarım yamalak çalışıyorum biri akıl verse keşke ne ailem ne arkadaşlarım bir şey söylüyor yaa

Ucuncu sene olucak yas geldi 20 ye ama hedef dis hekimligi mf 3 8 bin gecen seneler de bayagi bi aksaklik yasadim temel kurma konusun da meslek liseli olmak baya sıkıntı bu sene olucak insallah herkeze basarilar

Merhaba kızlar ben bende bu sene sınava hazırlanıyorum bölümümü değiştirmek içim tam 12 sene sonra tekrar üniv sınavına giriyorum. Sağlık çalışanıyım yine sağlık olacak fakat farklı bir bölüm. Sayısal ağırlıklı çalışıyorum açıkçası tüm derslerim köreldiği için sıfırdan başladım. Matematikte antremanlarla matematik 1 i bitirdim 2 ye başladım fizik kimya biyoloji Palme yayınlarından aldım oldukça güzel anlatıyor üstelik soru bankaları da gayet güzel ayrıca fizik ve kimya içim güvenden yayınlarını da sevdim. Türkçem iyi olduğu için ona bakmıyorum yıllardır kitap kurdu olmanın faydaları tarih için güzel notlar çıkardım onları ara ara tekrar edip soru çözümüne başlayacağım henüz başlamadım. Coğrafya dan Hiç anlamıyorum onun için henüz kaynak bakmadım. Matematikten ayrıca birey a b c soru bankaları karekök ve Okyanus yayınlarının soru bankaları muazzam güzel. Birey a , b , Karakök, Okyanus , birey c kitap sırası kolaydan zora gidiyor bu sırayla çözeceğim. Ayrıca dersler için YouTube dan hocalara geldik kanalının ygs konularını izliyorum çok iyi hocalar anlatıyor tavsiye ederim şimdilik bu kadar umarım en güzel puanları da paylaşmak nasip olur

Merhaba..
Öncelikle başarılar dilerim, ben de üniv. yarıda bırakarak tekrar hazırlanıyorum. Coğrafya için Palme iyidir. Matematik için de Karekök, Birey iyi soru bankaları ama Birey B çok zor diyorlar,iyice pekiştirdikten sonra sınava yakın bitirin demiş birçok arkadaş.Onun dışında konu anlatım olarak youtube da bir sürü kanal var.
Hedef neresi bu arada?

Coğrafya dan hiç anlamıyorum be yapacağım bilmiyorum hedefim Odyoloji bölümü üniv farketmez zaten kamu da görevliyim bitirip kurum içi Atama yapacasşım inşallah senin var mı hedef

Bi de ben birey b sorularına baktım da çokta zor değil yani ben sıfırdan başladım buna rağmen pek zorlamadı ama birey C deli zor bi kitap soruları anlamak bile bi 5 dakikamı alıyor

Coğrafya dan hiç anlamıyorum be yapacağım bilmiyorum hedefim Odyoloji bölümü üniv farketmez zaten kamu da görevliyim bitirip kurum içi Atama yapacasşım inşallah senin var mı hedef
İnşallah olur.
Ben Psikoloji istiyorum,bir de İzmir dışına çıkma lüksüm yok bakalım ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…