2017 YGS

nooooooooooooooooo, hayııııııııııııııııııııırrrr, neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn diyorum öğretmenliğe
eğitim fakültelerinin kapatılıp kpss nin kalkarak daha acayip bi şeye dönüşeceği gündemde.
bir eğitim fakültesi mezunu ve mensubu olarak hiç önermiyorum
ama illaki öğretmenlik diyorsanız Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Zihinsel Engelliler Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği gibi bölümler olabilir.

atamalarla ilgili görebileceğin en bilgisiz kişi bendeniz konu sahibi:)

amaa öğretmenlerin en mikemmeli Z zeytinagaci bize belki yardımcı olur:)

utandımmm

not: 10 bin memur alıyolar 6 bini sağlıkçı
ayrıca ağustosta öğretmen ataması yok artık.

Evet butun gun dusundun ve gereksiz olduguna karar verdim ..
Kpss A ya giricem insallah bakalim
Ama o da zor alan malan yds zirilyon tane zimbirti

utanmaaa seni yirim:) zeytin ya sınıf öğretmenliğine ne diyorsun? acaba onu da yazsam mı

Evet butun gun dusundun ve gereksiz olduguna karar verdim ..
Kpss A ya giricem insallah bakalim
Ama o da zor alan malan yds zirilyon tane zimbirti

A grubu da zor ama ben size bakanlıklarda uzman yardımcılığı öneririm.
hatta mezun olduğunuz diğer 3 bölümden birini seçip lisansüstü yapsanıza?

utanmaaa seni yirim:) zeytin ya sınıf öğretmenliğine ne diyorsun? acaba onu da yazsam mı

yok diyorum

4+4+4 ten sonra ortalık norm kadro fazlası sınıf öğretmeni doldu
şimdi 3+3+3+4 sistemine geçilmesi düşünülüyor
iyice suyu çıkacak mümkün mertebe öğretmenlikten uzak dur derim.
atamalar da azalacak eskisi gibi 40 binler olmayacak 5 sene içinde.
ingilizce öğretmenliği gibi bir bölümün geçerliliği var ama, özellikle üniversitelerde yabancı diller yüksek okulunda okutmanlık olabilir milli eğitimde öğretmenlik yerine.

hukuk kasmaya devam en azından hem okurken hem çalışırken çok mutlu olucam:)

kızlar bir şey sorabilir miyim ben ilk sene tercih yaptım hiç biri tutmasın ikinci sene hazırlanayım da okul puanım düşmesin diye ve gerçekten tercihlerim tutmadı ikinci sene hazırlandım ve bu yılda istediğim olmuyor ama tercihimi tutacak şekilde yapacağım öğretmenliğe gideceğim ama 2017 de gireceğim sınavda okul puanım düşecek mi

evet. eğer bir üniye yerleşirsen düşüyor yarı yarıya. ama ilk yılında yalnızca. diğer yıllar düşmüyor diye biliyorum. ösym hattını arayabilirsiniz

merhabalar zeytinim:) uğraşıyorum düzen oluşturmaya çok sevindim hedef var mı deneme amaçlı mı:)

selam tekrar :)
ya aslında tam kesinleştiremedim
ankaraya taşınma ihtimalim var
ankaradaki bir üniversitede psikoloji ya da sosyoloji olabilir
puanlara baktım pek bi fena :)

şimdi ilk hedefim eylülde dil sınavına girmek almanca dan
ondan sonra ygs çalışırım
ygs bitince de lys ye çalışırım ama matematik ve geometri yapabileceğimi sanmıyorum

ygs bitmesini bekleme bitanm lys için. yetişmez. psikoloji evet puanlar baya fena:)))

ben de almancayı güzelce öğrenmek istiyorum. bilirsin hukuk istiyorum:)) almanca nerden öğrenilir dört dörtlük? madem sınavına girecek kadar donanımlısın yardımcı olur musun bana da yol gösterme açısından:)

hahah aslında sıfır donanımlıyım şu an
ingilizce öğretmenliği mezunu olmama güveniyorum da fena tosluycam gibi
kelime kartları aldım
bir de gramer kitapları aldım
cd leri de var
her bölümün cd sini takıp kitaptan çalışarak gidiyorum
defter tutuyorum falan
bi ay böyle yapıp sonra testlere başlıycam
şu an kelime öğrenmeye çalışıyorum

bi de lise ve üniversitede almanca aldım ben o yüzden birazcık gramer yapısı falan biliyorum da unutmuşum..

lys yi napıcam hiç bilmiyorum
2007 yılında girmiştim ben öss ydi o zaman adı
türkiyede ilk 250 ye girmiştim biliyor musun
şimdi ilk 25.000 de olsam yine iyi

goethe institute iyi almanca öğretiyor
ya da bazı üniversiteler dönemlik açıyor
kardeşim ege üni de okuyor ama 1 senedir 9 eylül almanca kursuna gidiyor bayağı iyi öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…