- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Selam bende varim
Aslinda bende aliskanlik oldu ..
Bunu da kazanirsam 3. Universitem olacak ..
Bi tane de 4. Sinif oldugum bi aof var :)
Ama simdi ogretmenlik istiyorum aslinda su an cok belli hedefim yok ..
Var mi tavsiye edebileceginiz bi bolum 4 yillik ..
Yasim 30, atamasi olan bi bolum istiyorum .
Yas siniri olmayan ..
Tavsiyede bulunun lutfen ..
Temmuz 15 te baslicam ben ..
Ayrica bi topikte acabilirim herkese kolay gelsin ..
atamalarla ilgili görebileceğin en bilgisiz kişi bendeniz konu sahibi:)
amaa öğretmenlerin en mikemmeli Z zeytinagaci bize belki yardımcı olur:)
nooooooooooooooooo, hayııııııııııııııııııııırrrr, neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn diyorum öğretmenliğe
eğitim fakültelerinin kapatılıp kpss nin kalkarak daha acayip bi şeye dönüşeceği gündemde.
bir eğitim fakültesi mezunu ve mensubu olarak hiç önermiyorum
ama illaki öğretmenlik diyorsanız Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Zihinsel Engelliler Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği gibi bölümler olabilir.
utandımmm
not: 10 bin memur alıyolar 6 bini sağlıkçı
ayrıca ağustosta öğretmen ataması yok artık.
utanmaaa seni yirim:) zeytin ya sınıf öğretmenliğine ne diyorsun? acaba onu da yazsam mınooooooooooooooooo, hayııııııııııııııııııııırrrr, neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn diyorum öğretmenliğe
eğitim fakültelerinin kapatılıp kpss nin kalkarak daha acayip bi şeye dönüşeceği gündemde.
bir eğitim fakültesi mezunu ve mensubu olarak hiç önermiyorum
ama illaki öğretmenlik diyorsanız Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Zihinsel Engelliler Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği gibi bölümler olabilir.
utandımmm
not: 10 bin memur alıyolar 6 bini sağlıkçı
ayrıca ağustosta öğretmen ataması yok artık.
Evet butun gun dusundun ve gereksiz olduguna karar verdim ..
Kpss A ya giricem insallah bakalim
Ama o da zor alan malan yds zirilyon tane zimbirti
utanmaaa seni yirim:) zeytin ya sınıf öğretmenliğine ne diyorsun? acaba onu da yazsam mı
A grubu da zor ama ben size bakanlıklarda uzman yardımcılığı öneririm.
hatta mezun olduğunuz diğer 3 bölümden birini seçip lisansüstü yapsanıza?
hukuk kasmaya devamyok diyorum
guju
4+4+4 ten sonra ortalık norm kadro fazlası sınıf öğretmeni doldu
şimdi 3+3+3+4 sistemine geçilmesi düşünülüyor
iyice suyu çıkacak mümkün mertebe öğretmenlikten uzak dur derim.
atamalar da azalacak eskisi gibi 40 binler olmayacak 5 sene içinde.
ingilizce öğretmenliği gibi bir bölümün geçerliliği var ama, özellikle üniversitelerde yabancı diller yüksek okulunda okutmanlık olabilir milli eğitimde öğretmenlik yerine.
Evet o da var ..
Gerci bi tanesi onlisans
Yas siniri olmayanlarini bulmam lazim
Sinavi gecsen mulakatlar
Poff
hukuk kasmaya devamen azından hem okurken hem çalışırken çok mutlu olucam:)
yaaaaaaaaaaaa mübarek gün ağzın bal yesinnnnnevet uzun ve meşakkatli hakikaten
hukuk
bence iyi bir seçim
hakime hanım falan olabilirsin
yaaaaaaaaaaaa mübarek gün ağzın bal yesinnnnn
sen ciddi misin ya hadi inşallah ayy...bi arkadaşım var öyle kız azmetti
ankara hukuk
sonra da hakimlik
evet. eğer bir üniye yerleşirsen düşüyor yarı yarıya. ama ilk yılında yalnızca. diğer yıllar düşmüyor diye biliyorum. ösym hattını arayabilirsinizkızlar bir şey sorabilir miyim ben ilk sene tercih yaptım hiç biri tutmasın ikinci sene hazırlanayım da okul puanım düşmesin diye ve gerçekten tercihlerim tutmadı ikinci sene hazırlandım ve bu yılda istediğim olmuyor ama tercihimi tutacak şekilde yapacağım öğretmenliğe gideceğim ama 2017 de gireceğim sınavda okul puanım düşecek mi
evet. eğer bir üniye yerleşirsen düşüyor yarı yarıya. ama ilk yılında yalnızca. diğer yıllar düşmüyor diye biliyorum. ösym hattını arayabilirsiniz
merhabalar zeytinim:) uğraşıyorum düzen oluşturmaya çok sevindim hedef var mı deneme amaçlı mı:)mangocum nasılsın
ben de ygs 2017 ye girmeye karar verdim
merhabalar zeytinim:) uğraşıyorum düzen oluşturmaya çok sevindim hedef var mı deneme amaçlı mı:)
ygs bitmesini bekleme bitanm lys için. yetişmez. psikoloji evet puanlar baya fena:)))selam tekrar :)
ya aslında tam kesinleştiremedim
ankaraya taşınma ihtimalim var
ankaradaki bir üniversitede psikoloji ya da sosyoloji olabilir
puanlara baktım pek bi fena :)
şimdi ilk hedefim eylülde dil sınavına girmek almanca dan
ondan sonra ygs çalışırım
ygs bitince de lys ye çalışırım ama matematik ve geometri yapabileceğimi sanmıyorum
ygs bitmesini bekleme bitanm lys için. yetişmez. psikoloji evet puanlar baya fena:)))
ben de almancayı güzelce öğrenmek istiyorum. bilirsin hukuk istiyorum:)) almanca nerden öğrenilir dört dörtlük? madem sınavına girecek kadar donanımlısın yardımcı olur musun bana da yol gösterme açısından:)
ygs bitmesini bekleme bitanm lys için. yetişmez. psikoloji evet puanlar baya fena:)))
ben de almancayı güzelce öğrenmek istiyorum. bilirsin hukuk istiyorum:)) almanca nerden öğrenilir dört dörtlük? madem sınavına girecek kadar donanımlısın yardımcı olur musun bana da yol gösterme açısından:)