- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
havalarr evet öyle ama yapıcak bişey yok:/ benim de işte yeni başladım. bakalım nolucak. yavaş yavaş ısınmaya çalışıyorum. paragraf falan..Ben hic calismiyorum ya kendimi denememek icin giricem sanirim senin nasil gidiyor canm umarim hedeflerine ulasirsin. Havalar calismaya dusman☀
hoşgeldiiiiiin:) hemen haftalık programlara başla. az az git. rahatlıkla yapabileceğin konulardan başla ki haftalık plan çerez olsun tamamlamış olmanın güveni gelsin. sonra zorlaya zorlaya gitcez:)Ben de varım beni de sayın beni de
Merhaba kızlar seneye ilk defa ygs ye gireceğim. Liseyi açıktan okuyorum inşallah bu yaz mezun olacağım. Benim altyapım hiç yok sıfırım diyebilirim. Bütün derslerden ayrı ayrı konu anlatımlı kitap aldım. İnşallah sınava kadar yetiştirebilirim tüm konuları. Hangi bölümü istediğime karar veremedim o yüzden hedefim öncelikle bütün konuları bitirmek. Belki siz yardımcı olabilirsiniz sözel derslerim iyi ama sayısal derslerim berbat diyebilirimSayısalları da düzeltmeye çalışıyorum. Aslında ben ayaklarımın üstünde durabilmek istiyorum mezun olunca güzel bi işe girebilmek kendi kendime yetebilmek Umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
param olmadığı için dışarı çıkamıyorum zatenTelefonu tamamen kapatıp kaldırdım. Bilgisayarı da akşamdan akşama en fazla bir saat kullanıyorum. Dışarıya gerekli olmadıkça çıkmıyorum. sosyal çevrem de yok. Kimseyle görüşmüyorum. Siz neler yapıyorsunuz daha verimli çalışmak için ?
değişen konularla ilgili bilgin var mı yazar mısın? inşallah tuttururuz hedefleriiMalum konular degisti o yuzden tekrar bir plan olacak
Benim hedefim ygs ilk 40k ve mf3 ilk 10k denizli canakkale gibi kucuk ama iyi sehirlerin tipi olsun yeter
İnsallah yapariz istedigimiziideğişen konularla ilgili bilgin var mı yazar mısın? inşallah tuttururuz hedeflerii
ben hastayım dinlenicem biraz umarım geçer yata yata her yerim ağrıdı çünkü. salgın var herhalde:/hu huuu kızlaaaar hiç kimseden ses soluk çıkmıyo neler yaptınız?
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine inşallah çabuk atlatırsınben hastayım dinlenicem biraz umarım geçer yata yata her yerim ağrıdı çünkü. salgın var herhalde:/
psikiyatrist tıp mezunu doktordur. tıp eğitiminin ardından uzmanlık eğitimini psikiyatri alanında yapıp psikiyatrist oluyolar.İyi geceler. Bir soru sormak istiyorum. Yaşım 30. En son sınava 2005 yılında girdim. Tekrar girmek istiyorum ama o zamandan bu zamana epey değişiklik olmuş. Benim bölümüm tm. Psikoloji bölümü için girmek istiyorum sınava. Bizim zamanımızda sosyal bölümü girebiliyordu. 0,8katsayı ile. Hala öyle mi? Yoksa ygs yi geçtikten sonra herhangi bir bölüm için lys deki aoruları yapmak yeterli oluyor mu? Katsayı olayı komple kalktı mı? Psikoloji yada psikiyatri bölümüne tm ler girebiliyor mu?
Çok teşekkür ederim. Peki ygs de fizik kimya biyoloji yapmak zorunlu mu? Yoksa ygs sadece barajı geçmek yeterli oluyor mu?psikiyatrist tıp mezunu doktordur. tıp eğitiminin ardından uzmanlık eğitimini psikiyatri alanında yapıp psikiyatrist oluyolar.
psikoloji tmden alıyo. eşit ağırlık bölümüdür siz tm alanım demişsiniz puan kırılmaz.
ygsden sonra edebiyat coğrafya ve matematik geometri lyslerine gireceksiniz:)
yaptığınız herr bölüm puan kazandırır. açıkçası onları yapmadan iyi bir puan yapmanız zor.Çok teşekkür ederim. Peki ygs de fizik kimya biyoloji yapmak zorunlu mu? Yoksa ygs sadece barajı geçmek yeterli oluyor mu?