2017 YGS

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
selaamm kızlaaaarr

2017 YGS-LYS adayları kimler?

kim ne için girecek?
-kendimi denemek için
-yeni bir bölüm için
-ilk girişim
-mezuna kaldım
vs vs

heeepsi bu konuda

denemelerdeki net sayınız, hedef netiniz, kendinize tanıdığınız süre vs vs.. hepsini burada topluyoruz

bildiğim hazırlananlar N nlnmhmt V Vejetaryen Zombi başka kim ola ki veeeeğğ bendeniz agnesssss

hedefim TM3 ilk 4.000 mf3te ilk 10.000 MF3 için biraz yusuf yusufum çünkü sayısaldan hazırlanmadım hiç ama olsun hedeflemek bile yeter bence

çıkın çıkın gelin ayol

Ben hic calismiyorum ya kendimi denememek icin giricem sanirim senin nasil gidiyor canm umarim hedeflerine ulasirsin. Havalar calismaya dusman
havalarr evet öyle ama yapıcak bişey yok:/ benim de işte yeni başladım. bakalım nolucak. yavaş yavaş ısınmaya çalışıyorum. paragraf falan..

ayyy umarım tuttururummm

Ben de varım beni de sayın beni de
Merhaba kızlar seneye ilk defa ygs ye gireceğim. Liseyi açıktan okuyorum inşallah bu yaz mezun olacağım. Benim altyapım hiç yok sıfırım diyebilirim. Bütün derslerden ayrı ayrı konu anlatımlı kitap aldım. İnşallah sınava kadar yetiştirebilirim tüm konuları. Hangi bölümü istediğime karar veremedim o yüzden hedefim öncelikle bütün konuları bitirmek. Belki siz yardımcı olabilirsiniz sözel derslerim iyi ama sayısal derslerim berbat diyebilirim Sayısalları da düzeltmeye çalışıyorum. Aslında ben ayaklarımın üstünde durabilmek istiyorum mezun olunca güzel bi işe girebilmek kendi kendime yetebilmek Umarım hedeflerinize ulaşırsınız.

hoşgeldiiiiiin:) hemen haftalık programlara başla. az az git. rahatlıkla yapabileceğin konulardan başla ki haftalık plan çerez olsun tamamlamış olmanın güveni gelsin. sonra zorlaya zorlaya gitcez:)

Hoş buldummmm Ben program yapmayı beceremiyorum galiba. İlk başta her derse 1 saat ayırıp yarım saat ara vermeye karar verdim.Ama fizik biyoloji kimya coğrafya tarih matematik türkçe felsefe din 9 tane temel ders var. Bunların haricinde haziranda açık öğretim sınavım var 20 tane de ordan ders seçtim. Sabahın köründe otursam da zaman yetmiyor gece yarılarına kadar çalışıyordum. Ders başına yarım saate indirdim günlük çalışmayı. Bu sefer de kuş kadar zaman başlamasıyla bitmesi bir oluyor. Önce okuyup gerekli kısımları not alarak çalışıyorum en fazla bir iki sayfa ilerliyordum. Tam anlamaya başlıyorum konuyu süre doluyor. Ben de günde açık öğretimden seçtiğim kitapların birinin yarısını bitirip daha sonra antrenmanlarla matematikten o günün konusunu ve sorularını yapıp geri kalan zamanımda en fazla 4 dersten eşit şekilde çalışmaya başladım. Şimdi daha iyi çalışıyorum ama hala tam oturtamadım haftalık ders planımı. Hep bir yetersizlik hissi

Telefonu tamamen kapatıp kaldırdım. Bilgisayarı da akşamdan akşama en fazla bir saat kullanıyorum. Dışarıya gerekli olmadıkça çıkmıyorum. sosyal çevrem de yok. Kimseyle görüşmüyorum. Siz neler yapıyorsunuz daha verimli çalışmak için ?

param olmadığı için dışarı çıkamıyorum zaten

valla henüz verimli çalışamıyorum. ama kendimi bu kez olmalı falan diye motive etmeye çalışıyorum

İyi geceler. Bir soru sormak istiyorum. Yaşım 30. En son sınava 2005 yılında girdim. Tekrar girmek istiyorum ama o zamandan bu zamana epey değişiklik olmuş. Benim bölümüm tm. Psikoloji bölümü için girmek istiyorum sınava. Bizim zamanımızda sosyal bölümü girebiliyordu. 0,8katsayı ile. Hala öyle mi? Yoksa ygs yi geçtikten sonra herhangi bir bölüm için lys deki aoruları yapmak yeterli oluyor mu? Katsayı olayı komple kalktı mı? Psikoloji yada psikiyatri bölümüne tm ler girebiliyor mu?

psikiyatrist tıp mezunu doktordur. tıp eğitiminin ardından uzmanlık eğitimini psikiyatri alanında yapıp psikiyatrist oluyolar.

psikoloji tmden alıyo. eşit ağırlık bölümüdür siz tm alanım demişsiniz puan kırılmaz.

ygsden sonra edebiyat coğrafya ve matematik geometri lyslerine gireceksiniz:)

Çok teşekkür ederim. Peki ygs de fizik kimya biyoloji yapmak zorunlu mu? Yoksa ygs sadece barajı geçmek yeterli oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…