2017 YGS

her gün paragraf çözmeye çalışıyorum her gün geometri mat1 mat 2 ve edebiyat konu çalışıyorum :KK70: coğrafya tarih felsefe mezun olduğum için az buz biliyorum hem o var hem de çok çabuk akıldan uçup gittiği için şubat ve martta konu özetli dergiden çalışmayı planlıyorum öyle :)) sen
Bende günde 2 ders çalışıyorum bugün coğrafya çalıştım ve edebiyat soru çözdüm bakalım bütün konular bitsin isyorum

Kızlar merhaba ygs şartları Hakkı'nda bilgisi olan var mı kızlar açık öğretim için kaç dönem bitirmiş olmak lazım

selaamm kızlaaaarr:kahve:

2017 YGS-LYS adayları kimler? :süslü:

kim ne için girecek?
-kendimi denemek için:rapci:
-yeni bir bölüm için :spor:
-ilk girişim
-mezuna kaldım
vs vs

heeepsi bu konuda:rapci:

denemelerdeki net sayınız, hedef netiniz, kendinize tanıdığınız süre vs vs.. hepsini burada topluyoruz:temizlik:

bildiğim hazırlananlar @nlnmhmt @Vejetaryen Zombi başka kim ola ki:confused: veeeeğğ bendeniz agnesssss:KK31:

hedefim TM3 ilk 4.000 mf3te ilk 10.000:confused: MF3 için biraz yusuf yusufum çünkü sayısaldan hazırlanmadım hiç ama olsun hedeflemek bile yeter bence:KK75:

çıkın çıkın gelin ayol:temizlik:
Ben bir şey sormak istiyorum. Ben de bu sene YGS sınavına girmeyi düşünüyorum fakat kafamı kurcalayan bir şey var. Ben şuan AÖF 4 yıllık felsefe bölümünde hala okuyor gözüküyorum 2011 de kayıt yapılmıştı ilk 1 sene sınavlara girdim daha sonrakilere giremedim şimdi benim tekrar YGS sınavına girmem için bu bir engel mi ?

Ben bir şey sormak istiyorum. Ben de bu sene YGS sınavına girmeyi düşünüyorum fakat kafamı kurcalayan bir şey var. Ben şuan AÖF 4 yıllık felsefe bölümünde hala okuyor gözüküyorum 2011 de kayıt yapılmıştı ilk 1 sene sınavlara girdim daha sonrakilere giremedim şimdi benim tekrar YGS sınavına girmem için bu bir engel mi ?

hayır engel değil..ygs ye girebilirsiniz

X