- 15 Ekim 2014
- 809
- 815
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Birey C almadım ben. Lys için olan birey b mi yoksa ygs için olandan mı bahsediyoruz? Benim dediğim Lys için olanıBi de ben birey b sorularına baktım da çokta zor değil yani ben sıfırdan başladım buna rağmen pek zorlamadı ama birey C deli zor bi kitap soruları anlamak bile bi 5 dakikamı alıyor
Hadi inşallah psikolojiyi İstanbul da okudum ben ondan önce ebelik okudum güzel bölüm fakat iş hayatında pek beklentini karşılamıyor yani Türkiye de pek işini yapamıyorsun ben zevk ve meraktan okudum gerçi 1 senem kaldı onu da dondurdum evlenip eşimin yanına geldim. Umarım gönlüne göre olur herşeyİnşallah olur.
Ben Psikoloji istiyorum,bir de İzmir dışına çıkma lüksüm yok bakalım ne olacak?
Yok cnm benim bahsettiğim ygs lys kere bakmadım daha hiçBirey C almadım ben. Lys için olan birey b mi yoksa ygs için olandan mı bahsediyoruz? Benim dediğim Lys için olanı
arkadaşlar fazla kaynağı olmayan veya kitaptan tek başına çalışıp anlamayanlar için youtube üzerinden fundamentals biyoloji'yi tavsiye ederim. etrafımda sınava hazırlanan kimse yok, aradan yıllar geçti, her şeyi unuttum, tam umutsuzluğa kapılmıştım ki bu videolar denk geldi. youtube'dan açılıyor her hangi bir üyelik ücret vs kesinlikle söz konusu değil doğal olarak. çok tane tane güzel anlatıyor. yaklaşık 20 dk videolar, soru çözüm videoları da var.
ben aradan yıllar geçmesine rağmen bu videolar sayesinde her şeyi öğrendim. geçen yılın sorularını çözdüm hepsi doğru çıktı. tabii sadece biyoloji için konuşuyorum.
diğer dersler için de böyle faydalı videolar bilen var mı?
işe girdim canım.. hayat:) çalışmak ne kelime ertesi güne dinlenemiyorum bile
Ya sağlık olsun ama hiç değilse hafta sonları çalışişe girdim canım.. hayat:) çalışmak ne kelime ertesi güne dinlenemiyorum bile
haftasonu da çalışıyorum desem ne dersinYa sağlık olsun ama hiç değilse hafta sonları çalış
daha var ama, ygs ye geceleri çalış diyecem ama yorgun çslışacamazsın da benim bi arkadaşım saat 4 e kadar çalışıyorduhaftasonu da çalışıyorum desem ne dersin
Mat değil ama madem geçen sene hazırlanmışsınız şimdi tarih çalışıyorum tam ve hemen beylikten devlete geçişten başlamak ne kadar doğru ay konu mu açsamKızlar ben geçen sene hazırlandım matematik sorularınız olursa hepsi özelden kabul edilir çözülür bilginize :) Hepinize başarılar diliyorum her şey gönlünüzce olsun
Mat değil ama madem geçen sene hazırlanmışsınız şimdi tarih çalışıyorum tam ve hemen beylikten devlete geçişten başlamak ne kadar doğru ay konu mu açsam
Peki mat bilgim sıfır kitabı açmaya bile korkuyorum önerebileceğin teknik yada kitap var mıTarih hakkında fikrim yok canım çünkü sayısalcıyım, ygsde de sos bölümüne hiç çalışmamıştım zaten hepsi yorum diye 30 doğrum vardı.. Bence ygs sosyali pek kasma
Peki mat bilgim sıfır kitabı açmaya bile korkuyorum önerebileceğin teknik yada kitap var mı
Haftada Nasıl çalışıyorsun Canım burda süregelen hiç konu yokbende varım bu sene girdim sözelde ilk 30k ydım ama istediğim bölüm tm idi bakalım :)
her gün paragraf çözmeye çalışıyorum her gün geometri mat1 mat 2 ve edebiyat konu çalışıyorumHaftada Nasıl çalışıyorsun Canım burda süregelen hiç konu yok