- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Hiç paylaşım yapmıyollla konu sahibi duy sesimizi canlandır accık buraları.kızlarrrr
anlat bakalım neler yaptınnHiç paylaşım yapmıyollla konu sahibi duy sesimizi canlandır accık buraları.
hiç canını sıkma matematik zamanla daha kısa sürede biter. ayrıca doğru çözdükten sonra zaman alsa nolur türkçeyi erken bitirir matematiğe harcarsın zamanını.Antrenmanlarla matematikten 14. güne geldim. Coğrafya tarihten birer ünite bitirdim. Kimya fizik biyolojide hala ilk ünitedeyim. Türkçeden ikinci ünitedeyim. Felsefeyle geometriye hiç başlamadım daha. Açık öğretim sınavım yanılmıyorsam 11 haziranda gircem. Birde 20 ders almıştım 10 dersini bitirdim sınava kadar ygs'ye ağırlık veremiycim maalesef.Paragraflarda hız testi yapıyorum 10 soru 6 dakika ama matematikte 10 soruyu 15 dakikada çözüyorum konu anlatımları bitirince soru bankası alıcam şimdilik örnek sorular ve ünite sonu testleriyle yetiniyorum. Yardımcı olacak herhangi bir öneriye açığım.
pratik yaptıkça hızlanırım inşallah :) sen neler yaptın? 2017 ygs de müfredat değişikliği hakkında bilgin var mı? bu arada hastaydın nasıl oldun?hiç canını sıkma matematik zamanla daha kısa sürede biter. ayrıca doğru çözdükten sonra zaman alsa nolur türkçeyi erken bitirir matematiğe harcarsın zamanını.
düzeldim şimdilik:))pratik yaptıkça hızlanırım inşallah :) sen neler yaptın? 2017 ygs de müfredat değişikliği hakkında bilgin var mı? bu arada hastaydın nasıl oldun?
geçmiş olsun :) aynen şimdi elimdeki kitaplara devam ediyorum ama bilseydim boşuna bunlara para harcamazdım yeni kitapları beklerdim temmuz ağustosta çıkcakmış sanırım. Of of şimdi ikinci eli de uzun bi süre bulunmaz piyasada sıfırlarda 30-40 gibi fiyat biçilir. maddi yıkımdüzeldim şimdilik:))
valla kesin değil diyolar beni alt üst etti o olay bir an evvel kesinleşse de ona göre hareket etsem
ben de aynı durumdayım inan ki. 10 tane alsak 300₺. nası alcaz ya. soru bankaları da var bi de onlarıngeçmiş olsun :) aynen şimdi elimdeki kitaplara devam ediyorum ama bilseydim boşuna bunlara para harcamazdım yeni kitapları beklerdim temmuz ağustosta çıkcakmış sanırım. Of of şimdi ikinci eli de uzun bi süre bulunmaz piyasada sıfırlarda 30-40 gibi fiyat biçilir. maddi yıkım
benim bir konum daha var gelecek kaygısı diye. bir okumanı öneririm. güzel tavsiyeler var. henüz aklımda kesin bişey yok açıkçası. yani büyük bi tutkuyla hedeflediğim bişey yokzihinsel engelliler öğretmenliği hakkında ne düşünüyosun çevremden kazanırsan git diyolar da ygs4 ten alıyomuş sanırım. ataması falan nasıl yani okursam işsiz kalma sorunum olmuycak bi bölüm istiyorum.hangi bölümlerin iş olanakları güzel?aklımda işte ben bunu istiyorum dediğim bi meslek yok ne olmak istediğimi bilmiyorum. sen hangi bölümü düşünüyorsun? ve nasıl karar verdin?
tek tek alıp bi kitabı bitirince temiz kullanıp üstüne para verip başka dersten bi kitap almayı düşünüyorum ben :/ben de aynı durumdayım inan ki. 10 tane alsak 300₺. nası alcaz ya. soru bankaları da var bi de onların
tamam cnm şimdi bakıyorum teşekkür ederimbenim bir konum daha var gelecek kaygısı diye. bir okumanı öneririm. güzel tavsiyeler var. henüz aklımda kesin bişey yok açıkçası. yani büyük bi tutkuyla hedeflediğim bişey yok
naptın canım coğrafyada kaç ünite bitirdinhuhuu:) kimler burada?
bu gece coğrafyaya başlıyorum
başlayamadımnaptın canım coğrafyada kaç ünite bitirdin
anladım canım inşallah bi an önce hallolur tüm sıkıntılarbaşlayamadım
şu ara bazı problemlerim var onları halletmem gerek ders çalışamıyorum hiç:/