2017 YGS

Antrenmanlarla matematikten 14. güne geldim. Coğrafya tarihten birer ünite bitirdim. Kimya fizik biyolojide hala ilk ünitedeyim. Türkçeden ikinci ünitedeyim. Felsefeyle geometriye hiç başlamadım daha. Açık öğretim sınavım yanılmıyorsam 11 haziranda gircem. Birde 20 ders almıştım 10 dersini bitirdim sınava kadar ygs'ye ağırlık veremiycim maalesef .Paragraflarda hız testi yapıyorum 10 soru 6 dakika ama matematikte 10 soruyu 15 dakikada çözüyorum konu anlatımları bitirince soru bankası alıcam şimdilik örnek sorular ve ünite sonu testleriyle yetiniyorum. Yardımcı olacak herhangi bir öneriye açığım.

hiç canını sıkma matematik zamanla daha kısa sürede biter. ayrıca doğru çözdükten sonra zaman alsa nolur türkçeyi erken bitirir matematiğe harcarsın zamanını.

hiç canını sıkma matematik zamanla daha kısa sürede biter. ayrıca doğru çözdükten sonra zaman alsa nolur türkçeyi erken bitirir matematiğe harcarsın zamanını.
pratik yaptıkça hızlanırım inşallah :) sen neler yaptın? 2017 ygs de müfredat değişikliği hakkında bilgin var mı? bu arada hastaydın nasıl oldun?

düzeldim şimdilik:))

valla kesin değil diyolar beni alt üst etti o olay bir an evvel kesinleşse de ona göre hareket etsem
geçmiş olsun :) aynen şimdi elimdeki kitaplara devam ediyorum ama bilseydim boşuna bunlara para harcamazdım yeni kitapları beklerdim temmuz ağustosta çıkcakmış sanırım. Of of şimdi ikinci eli de uzun bi süre bulunmaz piyasada sıfırlarda 30-40 gibi fiyat biçilir. maddi yıkım

zihinsel engelliler öğretmenliği hakkında ne düşünüyosun çevremden kazanırsan git diyolar da ygs4 ten alıyomuş sanırım. ataması falan nasıl yani okursam işsiz kalma sorunum olmuycak bi bölüm istiyorum.hangi bölümlerin iş olanakları güzel?aklımda işte ben bunu istiyorum dediğim bi meslek yok ne olmak istediğimi bilmiyorum. sen hangi bölümü düşünüyorsun? ve nasıl karar verdin?

ben de aynı durumdayım inan ki. 10 tane alsak 300₺. nası alcaz ya. soru bankaları da var bi de onların

benim bir konum daha var gelecek kaygısı diye. bir okumanı öneririm. güzel tavsiyeler var. henüz aklımda kesin bişey yok açıkçası. yani büyük bi tutkuyla hedeflediğim bişey yok

sonunda başla başla geç bile kaldın sen başladın ben çalışamıyorum bu aralar part time işe başlıyorum nasipse yarın. haftada bi güncük geri kalan günlerde de açık öğretimden mezun olmak için çalışıcim

tüm kitaplarımı ayırdım, planımı hazırlıyorum bu gece. artık gerçekten bahanelerden ve ertelemekten sıkıldım.

müfredat değişikliği kötü oldu kafam karıştı. ama toparlanmam gerek.

bugün güzel bir plan yapıp uygulamaya başlamak istiyorum yarın.

evde çok yüküm var, bir de iş arama derdi beni iyice yoruyo. ama yapacak bir şeyim yok mecburum başlamaya.

siz ne durumdasınız. yok mu burayı canladırıp ben buradayım siz hala oyalanın diyecek biriiii

Selam bende varim
Aslinda bende aliskanlik oldu ..
Bunu da kazanirsam 3. Universitem olacak ..
Bi tane de 4. Sinif oldugum bi aof var :)
Ama simdi ogretmenlik istiyorum aslinda su an cok belli hedefim yok ..
Var mi tavsiye edebileceginiz bi bolum 4 yillik ..
Yasim 30, atamasi olan bi bolum istiyorum .
Yas siniri olmayan ..
Tavsiyede bulunun lutfen ..
Temmuz 15 te baslicam ben ..
Ayrica bi topikte acabilirim herkese kolay gelsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…