2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatır yavrum havaleden çok korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin
Çok şükür ben bağışıklık için birşey yapmıyorum ama oğlanı doyuramıyorum hep yemek istiyor ben büyük oğlumdan hiç mutfağa girip ne meyve var diye arandığını görmemiştim bu başka önce geliyor elma armut istiyor bitince az sonra mandalina yiyor evde muz yok diye ağlıyor 1 saat içinde ceviz kuruyemiş aranıyor öğünlerde bizim gibi tabak dolusu yemek yiyor çok şükür abisi okuldan hastalık getiriyor ortanca 1 günde ayaktan hastalık atlatırken büyük olan tüm kışı hasta geçiriyor doğduğundan beri aldığı antibiyotik sayılıdır sözde ikiside benim oğlum ama biri yiyor büyük yemiyor kiloları aynı gibi birşey umarım kız küçük abiye benzesin
Yiyen cocuk baska ya. Sanslisin. Yemedigi icin cok zorlaniyorum cok :KK43:

Çiş konusunda da zorlamadım abiden gördü kendi tuvalete gitmek istedi bende üzerine düşünce hemen öğrendi şimdi bildiği halde yapmıyor siz ne güzel öğrenmişsiniz maşallah bende şimdi alıştırma külodu alacam ne zaman isterse o zaman yine başlarız kakayı problem etmese belki çişini yine söyleyecek ama kardeşinin etkisi oldu onun altını alıyorsun benimkinide al diyor bak abi tuvalete yapıyor diyorum ben bebeğim diyor dil pabuç gibi sabahtan akşama kadar hiç susmuyor abisi istiklal marşını ezberlerken o da abisiyle beraber ezberlemeye çalışıyordu yani ortanca olunca işine gelince küçük işine geldiğinde büyük oluyor
Ebet senin oglan masallah cin gibi. Bende bebek dogdugunda bez, emzik isterse diye korkuyorum. İnşallah oyle birsey olmaz ya

Ebet senin oglan masallah cin gibi. Bende bebek dogdugunda bez, emzik isterse diye korkuyorum. İnşallah oyle birsey olmaz ya
Ben o korkumdan küçüğe emzik hiç vermedim ama çok küçüktü küçük doğmadan bezi ortancada atamadım sen o konuda şanslısın merak etme bezden kurtulduğu için geri dönmek istemez ama kucak konusunda aynı şeyi diyemeyecem bebeği her kucağına aldığında benide al diyorlar bizde büyük abi bile benide al diyor haftaya safra kesesinden ameliyat olacam nasıl olacak bilmiyorum küçük olan benden başkasında durmak istemiyor

Ben o korkumdan küçüğe emzik hiç vermedim ama çok küçüktü küçük doğmadan bezi ortancada atamadım sen o konuda şanslısın merak etme bezden kurtulduğu için geri dönmek istemez ama kucak konusunda aynı şeyi diyemeyecem bebeği her kucağına aldığında benide al diyorlar bizde büyük abi bile benide al diyor haftaya safra kesesinden ameliyat olacam nasıl olacak bilmiyorum küçük olan benden başkasında durmak istemiyor
Kucak meselesi olur illa. Olmaz mi hic...
Emzik bende bu bebişe vermek istemiyorum. Ama hic durmayan bir bebek olursa mecbur kaliriz bakalim neler olucak...

Ay ameliyatta yanina gelen olacak mı, baya zor bir surec olcak senin icin Allah yardimcin olsun

Kucak meselesi olur illa. Olmaz mi hic...
Emzik bende bu bebişe vermek istemiyorum. Ama hic durmayan bir bebek olursa mecbur kaliriz bakalim neler olucak...

Ay ameliyatta yanina gelen olacak mı, baya zor bir surec olcak senin icin Allah yardimcin olsun
Annem gelecek inşallah zor bir ameliyat değil ama yinede çocuklar olunca düşündürüyor

merhaba kızlar havalar serinlemeye başlamışken hasta olduk kızımda bende, gece hiç uyumadık, yavrular hasta olunca dünya duruyor, geceler bitmiyor..bu da geçecek inşallah...herkes iyidir umarım, 2.ci gelen bebekler varmış ,hayırla alın kucaklarınıza..bexeronun 2.dozunu yaptırcaz bu ay.. memeden kesemedim henüz 28 aylık oldu, bezden de çıkmadık yazın çok uğraştık ama henüz hazır değil kızım sanırım ..çok da yormayın diyorlar ya çocuğu, nisan mayısa çıkartırız inşallah..herkese kolay gelsin..:KK200:

Amin canim tesekkur ederim. Ugrayin arada ya cok sessiz kalmis buralar :)
İnci kizimiz neler yaoiyor nasılsınız :)
İyi şükür tuvalet egıtımınde sınıfta kaldık kakasını yapıyor tuvalete ama çişi tutamıyor iki dk bez takmasam yapıyor hemen ☺️ Bır sure kendısıne bıraktım çok üstelemeyeyim hiç istemez sonra dıye beklemedeyim .
Sen naptın hazırlıklara başladın mı Çok alınacak birşey olmaz kız olunca ama yinede bir tatlı telaş içine girersin ☺️

İyi şükür tuvalet egıtımınde sınıfta kaldık kakasını yapıyor tuvalete ama çişi tutamıyor iki dk bez takmasam yapıyor hemen ☺ Bır sure kendısıne bıraktım çok üstelemeyeyim hiç istemez sonra dıye beklemedeyim .
Sen naptın hazırlıklara başladın mı Çok alınacak birşey olmaz kız olunca ama yinede bir tatlı telaş içine girersin ☺
Wc konusu cok hassas hic zorlama canim. Zaten kendi çocuğunu en iyi sen tanirsin. Ben baskalarini hic dinlemedim

İyi şükür tuvalet egıtımınde sınıfta kaldık kakasını yapıyor tuvalete ama çişi tutamıyor iki dk bez takmasam yapıyor hemen ☺ Bır sure kendısıne bıraktım çok üstelemeyeyim hiç istemez sonra dıye beklemedeyim .
Sen naptın hazırlıklara başladın mı Çok alınacak birşey olmaz kız olunca ama yinede bir tatlı telaş içine girersin ☺
Kiz olması büyük avantaj oldu bize. Ufak tefek seyler alinacak kaldi. Pijamalarımı aldim, bebege 2 hastane cikisi ve uzun kol citcitli mendil gibi kucuk seyleri aldim :)
Yüsra Tuğba ya baza alacaktik ama bebege beşik almaya karar verdik. Muhtemelen park yatak alicam bu sefer

Kiz olması büyük avantaj oldu bize. Ufak tefek seyler alinacak kaldi. Pijamalarımı aldim, bebege 2 hastane cikisi ve uzun kol citcitli mendil gibi kucuk seyleri aldim :)
Yüsra Tuğba ya baza alacaktik ama bebege beşik almaya karar verdik. Muhtemelen park yatak alicam bu sefer
Biz bazaya gectık 2 aydan fazla oldu kendi odası soguk diye bızım odada bazası yaza ınsallah odasına gececek .
Daha bilinçlisin ne daha ıyı olur en ıyı sen bılırsın zaten . Ikı kız kardes ıkı dost ıkı arkadas cok guzel olacak yaşlarda yakın ♥️

Biz bazaya gectık 2 aydan fazla oldu kendi odası soguk diye bızım odada bazası yaza ınsallah odasına gececek .
Daha bilinçlisin ne daha ıyı olur en ıyı sen bılırsın zaten . Ikı kız kardes ıkı dost ıkı arkadas cok guzel olacak yaşlarda yakın ♥
Biz 18 aydan sonra besikten atladigi icin bazaya çevirmiştik. Bizim yatakla birlesik duruyor. Normalde onu tekrar beşik yapıp baza alacaktik. Ama şuanki maddi durum itibariyle yusra yine kendi bazasinda kalacak kardesine park yatak Bakicaz inşallah.

En buyuk duam o. İnsallah birbirlerine sirdas dost olurlar. İyi anlasirlar buyuduklerinde benim kızkardeşim yok, teyzemde yok..

X