2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 yaşına kadar sabit bir kişi ile gittik ve o benim için çok büyük bir şans dı , kendi evladı gibi baktı sağolsun ... sonrakiler sorumsuz du bir çoğu, kamera olduğundan bir çok şeyi rahat gözlemliyordum , mesela biri yeni bağladı çocuğa uyku eğitimi veriyor sözde ama ne eğitim çocuk yatağında ağlıyor kendi balkonda keyif yapıyor ,önceki gün ise brokoli haşlayıp vermiş sadece 1,5 yaşındaki çocuğa , çocuk onu yemeyince başka bişey vermemiş aç kalmış bütün gün :KK43: hemen ayırdık yollarımızı , dayak yemeden gittiğine şükretsin zaten çünkü o gün saat 3 de eve gittiğim de çocuk hala sabah altını değiştirdiğim bezle duruyordu üstü ıslanmış vs. benim çocuğum kendi bizi yönlendiriyordu aslında sevmedimi birini , yemek yese de,o kişinin elinde asla yemek yemezdi , birisi geldi pasaklı :KK43: birisi geldi put gibi hiç bir konuşma yok , çocukla dialog yok yemek yapmayı bilmiyor ( 50 yaşında abla , eşi bu zamana kadar yapmış yemeklerini ) :) biri geldi ıyyy fena kokuyordu :) birisi başladı günde 5-6 saat telefonla konuşarak vakit geçiriyordu ve sorumsuzdu kameradan bir baktım benim minnak 15 aylık felandı sanırım düdüklü tenceri almış koltuk tepesinde , hemen kadını aradım allah korusun bir düşse çocuğun kafasına gelse :KK43: kadın evde iş yapayım çocuk bakmayayım modunda ama ablacım benim hizmetçiye ihtiyacım yok bakıcı diye alıyorum seni neden çocuğa bakmaya gocunuyorsun ki ....gibi devam eden deneyimler ve daha yazamadıklarım.... sürekli ağlar haldeydim çok sıkıntı yaşadık ama son 8 aydır aynı kişi memnunuz... sizin eviniz de kamera varmı bilmiyorum , yoksa hemen takdırın sürekli gözlemleyin vicdanlı merhametli birisi ise zaten korkmayın asla zarar vermez , bu devirde iyi birini bulmak cidden zor bulduğunuzda , ufak tefek şeyleri takılmayın sadece çocuğu mutlu etsin yeter ona sevgisini versin oynasın , gülsün ... umarım karşınıza vicdanlı , merhametli birisi çıkar
Ay çok zor ya gerçekten :KK43: kamera var bakıcının da bundan haberi var ama her gün her dakikayı izleyemiyorum tabii o kadar vaktim yok. 2 hafta oldu oğlum pek sevmiyor bakıcıyı, aslında iyi bakıyor görünürde ama oğlum git diye vuruyor kadına :/ hele de ben varken asla yanına gitmiyor. Ben yokken izliyorum kameradan o zaman oynuyor. Anlamadım ki :/

Bizim carsamba aksami aniden ates basladi. Dolven verdik. İslak bezle sildik dusurduk. 11.30 gibi uyuduk. Ben alarm kurdum 3.30 gbi tuvalete goturdum kucağıma alinca atesi farkettim. 39.3 idi. İlik duşa soktum ilk kez su sogukmu geldi bilmiyorum :'( sonra yine dolven verdim. Bezlede sildim soydum uzerini, yine dustu 37lere. 4.30da uyudu. 6da tekrar uyandik. Atesi yoktu hicbiseyi yoktu. 7ye dogru geri uyutmaya calistim. O ara ben uyukladim emin olamiyorum. Ses duydum pat pat baktim sol kolunu kaldirip yataga vuruyor. Yapma kizim falan dedim. Sonra devam edince kolunu tuttum istemsiz yaptigini anladim. İsigi yakip yuzunu cevirdim gozleri sabitlenmis hiriltili sekilde agzindan kopukler geliyodu havale geçirdiğini anladim :KK43:

Bizim tek sol kolu kasildigi icin fokal havaleymis. Tehlikeli olan. Bu yuzden eeg cekildik temiz cikti. Simdi emar istiyolar
Cok cok geçmiş olsun kötü bi tecrübe olmuş umarım bi dha yaşamazsınız. O an insan ne yapacağını bilemez..biz hiç yaşamadık iki cocuğumdada umarımda yaşamayız çünkü ben panik olurum neyapacağımı bilemem

Cok cok geçmiş olsun kötü bi tecrübe olmuş umarım bi dha yaşamazsınız. O an insan ne yapacağını bilemez..biz hiç yaşamadık iki cocuğumdada umarımda yaşamayız çünkü ben panik olurum neyapacağımı bilemem
Allah kimseye yasatmasin canim sağol

Aijoo Aijoo Geçmiş olsun canım Allah korusun evlatlarımızı .. Rabbım bı daha yaşatmasın ne sana ne kımseye cok zor durum..
Bu arada maşallah kocaman olmuş cinsiyetini öğrendiniz mi ?

Aijoo Aijoo Geçmiş olsun canım Allah korusun evlatlarımızı .. Rabbım bı daha yaşatmasın ne sana ne kımseye cok zor durum..
Bu arada maşallah kocaman olmuş cinsiyetini öğrendiniz mi ?
Sagol canim. Allah yasatmasin kimseye..

En son geçen hafta kizim havale gecirdiginde baktirdim bebege. Normalde bir gun sonrasi kontrolumdu. Ama kizim oyle kotuyken sadece bebek iyi mi diye baktik ciktik. İlaclarimi yazdi o kadar. Ne ben sordum cinsiyeti ne o soyledi. Aslinda bu hafta gitmek istedim tekrar ikili sonucumuda gosterememistim. Ama gidemedim bilmiyorum ne zaman ogrenicem :) yusra hastayken herkes cinsiyet sordu sinirlendim cok ogrenmicem işte falan diyodum ama yine de insan meraklaniyor

Ay çok zor ya gerçekten :KK43: kamera var bakıcının da bundan haberi var ama her gün her dakikayı izleyemiyorum tabii o kadar vaktim yok. 2 hafta oldu oğlum pek sevmiyor bakıcıyı, aslında iyi bakıyor görünürde ama oğlum git diye vuruyor kadına :/ hele de ben varken asla yanına gitmiyor. Ben yokken izliyorum kameradan o zaman oynuyor. Anlamadım ki :/

Şu ara bizimki de öyle :'( kadına vuruyor sinirleniyor ,sabahları arkamdan ağlıyor , bak böyle yaparsan ablan gider diyorum sonra sana kim bakacak diyorum ,- anne diyo :KK43: aslında yanında olmamızı istiyorlar ve iki yaş sendromunu da yaşıyoruz zor bir dönem, daha bilinçliler

Bizim carsamba aksami aniden ates basladi. Dolven verdik. İslak bezle sildik dusurduk. 11.30 gibi uyuduk. Ben alarm kurdum 3.30 gbi tuvalete goturdum kucağıma alinca atesi farkettim. 39.3 idi. İlik duşa soktum ilk kez su sogukmu geldi bilmiyorum :'( sonra yine dolven verdim. Bezlede sildim soydum uzerini, yine dustu 37lere. 4.30da uyudu. 6da tekrar uyandik. Atesi yoktu hicbiseyi yoktu. 7ye dogru geri uyutmaya calistim. O ara ben uyukladim emin olamiyorum. Ses duydum pat pat baktim sol kolunu kaldirip yataga vuruyor. Yapma kizim falan dedim. Sonra devam edince kolunu tuttum istemsiz yaptigini anladim. İsigi yakip yuzunu cevirdim gozleri sabitlenmis hiriltili sekilde agzindan kopukler geliyodu havale geçirdiğini anladim :KK43:

Bizim tek sol kolu kasildigi icin fokal havaleymis. Tehlikeli olan. Bu yuzden eeg cekildik temiz cikti. Simdi emar istiyolar

çok büyük geçmiş olsun :'( çok üzüldüm şuan durumu nasıl miniğin ! !

Rota virüsüne baglı ateş ishal vardi bizde 2 gün hastanede kaldik
Ama mr eeg istenmedi
Kizimda kasilmalar vardi ve öncesinde nöroloji dr bizden istemisti eeg
MR için kan degerleri çok düşük maalesef onu cektiremedik

Sizden neden istediler bunlari ? Neden havale geçirdi

size de çok geçmiş olsun , Allah kimselere yaşatmasın , minikler iyi olsun :KK43: şuan nasıl durumu

size de çok geçmiş olsun , Allah kimselere yaşatmasın , minikler iyi olsun :KK43: şuan nasıl durumu
Çok sağolun.amin
Bizim kasılmalarımız da epilepsiden şüpheleniyor dr.şuan iyi çok şükür

Aijoo Aijoo siz MR çektirdiniz mi? Anesteziyle mi yapildi ?

Şu ara bizimki de öyle :'( kadına vuruyor sinirleniyor ,sabahları arkamdan ağlıyor , bak böyle yaparsan ablan gider diyorum sonra sana kim bakacak diyorum ,- anne diyo :KK43: aslında yanında olmamızı istiyorlar ve iki yaş sendromunu da yaşıyoruz zor bir dönem, daha bilinçliler
Aynen en zor bu yaşta ayrı kalmak sanırım :KK43: o zaman sizinki de aynısını yapıyorsa sorun bakıcıda değil dimi? Of çok zor ya allah kolaylık versin vicdan azabı çekmekten bir hal oldum.

Aynen en zor bu yaşta ayrı kalmak sanırım :KK43: o zaman sizinki de aynısını yapıyorsa sorun bakıcıda değil dimi? Of çok zor ya allah kolaylık versin vicdan azabı çekmekten bir hal oldum.

kadın fazlası ile sabır gösteriyor aslında , ben sürekli kameradan bakıyorum , bazen ben bile sabır gösteremiyorum :KK43:

X