1 yaşına kadar sabit bir kişi ile gittik ve o benim için çok büyük bir şans dı , kendi evladı gibi baktı sağolsun ... sonrakiler sorumsuz du bir çoğu, kamera olduğundan bir çok şeyi rahat gözlemliyordum , mesela biri yeni bağladı çocuğa uyku eğitimi veriyor sözde ama ne eğitim çocuk yatağında ağlıyor kendi balkonda keyif yapıyor ,önceki gün ise brokoli haşlayıp vermiş sadece 1,5 yaşındaki çocuğa , çocuk onu yemeyince başka bişey vermemiş aç kalmış bütün gün
hemen ayırdık yollarımızı , dayak yemeden gittiğine şükretsin zaten çünkü o gün saat 3 de eve gittiğim de çocuk hala sabah altını değiştirdiğim bezle duruyordu üstü ıslanmış vs. benim çocuğum kendi bizi yönlendiriyordu aslında sevmedimi birini , yemek yese de,o kişinin elinde asla yemek yemezdi , birisi geldi pasaklı
birisi geldi put gibi hiç bir konuşma yok , çocukla dialog yok yemek yapmayı bilmiyor ( 50 yaşında abla , eşi bu zamana kadar yapmış yemeklerini ) :) biri geldi ıyyy fena kokuyordu :) birisi başladı günde 5-6 saat telefonla konuşarak vakit geçiriyordu ve sorumsuzdu kameradan bir baktım benim minnak 15 aylık felandı sanırım düdüklü tenceri almış koltuk tepesinde , hemen kadını aradım allah korusun bir düşse çocuğun kafasına gelse
kadın evde iş yapayım çocuk bakmayayım modunda ama ablacım benim hizmetçiye ihtiyacım yok bakıcı diye alıyorum seni neden çocuğa bakmaya gocunuyorsun ki ....gibi devam eden deneyimler ve daha yazamadıklarım.... sürekli ağlar haldeydim çok sıkıntı yaşadık ama son 8 aydır aynı kişi memnunuz... sizin eviniz de kamera varmı bilmiyorum , yoksa hemen takdırın sürekli gözlemleyin vicdanlı merhametli birisi ise zaten korkmayın asla zarar vermez , bu devirde iyi birini bulmak cidden zor bulduğunuzda , ufak tefek şeyleri takılmayın sadece çocuğu mutlu etsin yeter ona sevgisini versin oynasın , gülsün ... umarım karşınıza vicdanlı , merhametli birisi çıkar