2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

7 aydır pediatri endokrine kontrole gidiyoruz.kızımın yumurtaliklarinda kist ve iki meme dokusunda da belirgin büyüme var.
Doktorumuz hormon testi yapti ve "erken ergenlik " dedi

Bu hafta yurtdışından gelen bir test daha yapilacak ve tedaviye başlıycaz

Bu kadar küçük yaşta erken ergenlik nasil olur :KK43: hiç duydunuz mu ? Etrafinizda varmı böyle birileri

Ayrica bebegim inek sütü alerjisi var.nerdeyse 4-5 aylıktan beri diet yapiyorum ben ve paketli hicbir gida tüketmiyorum.bebegimde ek gida almiyor yemek istemiyor.sadece anne sütüyle besleniyor.ben dikkat ediyorum yediklerime buna ragmen ergenlikle ilgili problemimiz var :/
İlk olarak cok gecmiş olsun diyorum üzülmeyin lütfen sizin stresiniz onuda etkileyecektir,cok şükür ki tedavisi varmış.
Artık yediklerimiz mi yapıyo bilmiyorum gercekten herşey katkılı ne yedircez, yiycez sasrdk
Gelşmelerden bizleri de haberdar edersen cok sevinirz canım tekrar coook gecmiş olsun

7 aydır pediatri endokrine kontrole gidiyoruz.kızımın yumurtaliklarinda kist ve iki meme dokusunda da belirgin büyüme var.
Doktorumuz hormon testi yapti ve "erken ergenlik " dedi

Bu hafta yurtdışından gelen bir test daha yapilacak ve tedaviye başlıycaz

Bu kadar küçük yaşta erken ergenlik nasil olur :KK43: hiç duydunuz mu ? Etrafinizda varmı böyle birileri

Ayrica bebegim inek sütü alerjisi var.nerdeyse 4-5 aylıktan beri diet yapiyorum ben ve paketli hicbir gida tüketmiyorum.bebegimde ek gida almiyor yemek istemiyor.sadece anne sütüyle besleniyor.ben dikkat ediyorum yediklerime buna ragmen ergenlikle ilgili problemimiz var :/
Geçmiş olsun, bizde de bir memede buyume gozlemlemisti doktor, yediklerinden dikkat et demişti. Tavuğu hayatınızdan çıkarttık. Neden oluyor bilmiyorum , elimizden geldiğince dikkat etmek gerekiyor.

Allaha şükür sonunda yazdın canım.İyi olduğunuza çok sevindim.Foruma girince sana bakıyordum muhakkak, yazmış mı diye.Tabi ki heyecanlanacaksın.Ben bile forumdaki arkadaşların takvimini görünce heyecanlanıyorum.Allah seni ve tüm arkadaşları sağ salim kavuştursun bebeklerine
Oğluma hamile iken çok rahattım ama bu defa çok zor geçiyor canım yatıyorum sürekli tabi çocukla ne kadar yatabilirsem

Sagol canım.Evet epey zorladı hem 39.5 gibi oluyo hemde düşmüyo baya dirençli bir ateşti düşmüş hali 38di düşün cok şükür atlatıyoruz Rabbim büyük
Gerçekten yüksekmiş canım çok şükür biz hiç o derece ateş görmedik inşallah görmeyiz ama senin sabrına hayranım ben olsam yatırın bizi hastaneye derdim coktan

İlk olarak cok gecmiş olsun diyorum üzülmeyin lütfen sizin stresiniz onuda etkileyecektir,cok şükür ki tedavisi varmış.
Artık yediklerimiz mi yapıyo bilmiyorum gercekten herşey katkılı ne yedircez, yiycez sasrdk
Gelşmelerden bizleri de haberdar edersen cok sevinirz canım tekrar coook gecmiş olsun
Cok tsk ederim canim

Üzülmemek elde degil tabi ama burda nice annelerin çektiklerini okudum çok şükür halimize

Persembe gitcez doktora haberdar ederim insaAllah

Geçmiş olsun, bizde de bir memede buyume gozlemlemisti doktor, yediklerinden dikkat et demişti. Tavuğu hayatınızdan çıkarttık. Neden oluyor bilmiyorum , elimizden geldiğince dikkat etmek gerekiyor.
Tsk ederim,Dana eti ve süt ürünlerine alerjisi oldugu için mecbur haftada 3-4 kez tavuk yiyoduk ama bende yemiyorum artik.

Tsk ederim,Dana eti ve süt ürünlerine alerjisi oldugu için mecbur haftada 3-4 kez tavuk yiyoduk ama bende yemiyorum artik.
İki uc yildir tavuk o kadar az yiyorum ki. Sirf hormonlu zaten tat bile yok :KK43: Allah sifa versin kuzuma. Hastalikla sinanmak sinanmak cpk Zor bende alerji bolumune goturmeye calisiyorjm randevu yok

İki uc yildir tavuk o kadar az yiyorum ki. Sirf hormonlu zaten tat bile yok :KK43: Allah sifa versin kuzuma. Hastalikla sinanmak sinanmak cpk Zor bende alerji bolumune goturmeye calisiyorjm randevu yok
Aminn canim tüm hastalara şifa versin Rabbim
Yiyecek şeyler azalinca insan tavuga yöneliyor ister istemez :KK43:
Alerji uzmanı her hastanede yok ve olan hastanede de 1 tane,haliyle randevu almak zorlaşıyor
Özel hastanelerde Alerji uzmanlarinin randevu ücretleri ise uçuk vaziyette yapilan testlere ayrı ücret aliyorlar oda cabası
Ve bu kadar kimyasala maruz kaldigimiz için çağımız hastaligi galiba alerji
Tıp fakultelerine randevu almayı denediniz mi ? Doktor sayisi fazla galiba oralarda

Yuruyuse cikiyor diyette yapiyor ama bu aralar 1 kg aldim diyordu etkisi vardir. Ananemler burdaydi diyet miyet kalmadi. Simdi hem kendimi hem onu sıkıcam biraz :)))
Beraber dikkat ederseniz daha çok uyar oda. Ben alıştım diyete bir haftada. Daha önce 14 ay diyet yapmıştım alışkın olduğumdan. Bakalım aralıkta tekrar ölçülcek tüm değerlerim

Bebegi diş çıkarırken bogaz yada kulak enfeksiyonu gecıren var mi ?

Bizim diş cıkartirken muhakkak enfeksiyon geciriyor.yada tesadüfen öyle mı denk geliyor :/
Kimi bebekler her diş döneminde hastalanıyor. Melisada bazen diş döneminde ateşleniyor pişik oluyor burnu tıkanıyor ishal oluyor normal hepsi

Aminn canim tüm hastalara şifa versin Rabbim
Yiyecek şeyler azalinca insan tavuga yöneliyor ister istemez :KK43:
Alerji uzmanı her hastanede yok ve olan hastanede de 1 tane,haliyle randevu almak zorlaşıyor
Özel hastanelerde Alerji uzmanlarinin randevu ücretleri ise uçuk vaziyette yapilan testlere ayrı ücret aliyorlar oda cabası
Ve bu kadar kimyasala maruz kaldigimiz için çağımız hastaligi galiba alerji
Tıp fakultelerine randevu almayı denediniz mi ? Doktor sayisi fazla galiba oralarda
Çapa tip fak. Randevu var ama kasimda. Cok aralikli randevu veriyolar. O yuzden yakindan bir yerden almaya calisiyorum ama o da bulamiyorum

Hastalık acısından cok şükür canm azının 3ü cikti 1tane patlamak üzere üst üste geldi dis de cikariyo onun huysuzlugu ve istahsizligi var canm ya
Ne yedirsem bilemiyorum bana bi öneriii
Canim hem tatlı olur hemde besleyici belki sever bebegin
Hurma ve cevizi ezip küçük topcuklar yapip verebilirsin

Saol canım benim. Şeker düşüklüğü var zaten canım. Ömürlük ne yazıkki. Diyet ve sporla bile %60dengeleyebilirmişim
Biliyorum canım durumunu sürekli kendini takip etmen gerekli ama olmayacak şey değil rabbim dermansız dert vermesin seninkinin adı belli inşallah. Hemen karamsar olma kız sana hiç yakışmıyor inan kuzum

X