- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Yinede ölçüyor mecburen dun kendini kotu hhissetmis bakmis tokluk dusuk cikmisAmin canım benim. Ama o cihazlar kesin sonuç vermezmiş parmak ucundan olduğu için. Asıl koldan alınan kan doğru sonuç verirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinede ölçüyor mecburen dun kendini kotu hhissetmis bakmis tokluk dusuk cikmisAmin canım benim. Ama o cihazlar kesin sonuç vermezmiş parmak ucundan olduğu için. Asıl koldan alınan kan doğru sonuç verirmiş
Geçmiş olsun canim ama evde kapalida gecmiyor ki zaman kış uzun. Bende kormuyorum ama mecbur cikarkyorum parka falanSagol canm.Baska bir belirtisi yok atesten yaklasik 24 saat sonra döküntüler cikiyo boyun,kulak arkasi ve sirtta yogunlukla
Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi yavrucuk? Az çekmediler sende onlarla birlikte tabi kıyamamKizlar hayirli aksamlar..
Sali günü baslayan ve ne calpol nede dolvenin düsüremedigi direncli ates sonrasi (ates 3gün sürdü) döküntüler basladi. 6. Hastalik geciriyoruz viral bir enfeksiyon, bulasici.
Bu aralar kalabalk ortamlari özellikle avm-park tercih etmeyn sonbaharda malum viral enfeksiyonlar cogaliyorr bebisleri öpüyorumm
Diyet yapıyor mu? Spor yapamasada günlük yarım saat yürüyüş yapsınYinede ölçüyor mecburen dun kendini kotu hhissetmis bakmis tokluk dusuk cikmis
Yuruyuse cikiyor diyette yapiyor ama bu aralar 1 kg aldim diyordu etkisi vardir. Ananemler burdaydi diyet miyet kalmadi. Simdi hem kendimi hem onu sıkıcam biraz :)))Diyet yapıyor mu? Spor yapamasada günlük yarım saat yürüyüş yapsın
Sagol canm illaki olacag varsa oluyo da ben hani önlem alirsaniz diye uyaraym dedmGeçmiş olsun canim ama evde kapalida gecmiyor ki zaman kış uzun. Bende kormuyorum ama mecbur cikarkyorum parka falan
Sagol canim benimCanım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi yavrucuk? Az çekmediler sende onlarla birlikte tabi kıyamam
Canım hala yoğun bakımda ilk yattıktan 4 gün sonra uyuttukları ilacı kesti doktorlar ama hala cevap vermiyor. Gözlerinde bile refleks yok maalesef hala bekliyoruz bir umutasfarovski yoğun bakımdaki bebek nasıl oldu? Aklım onda.İnşallah durumu iyidir
Allah şifa versin inşallah tez zamanda ilk defa duydum canım7 aydır pediatri endokrine kontrole gidiyoruz.kızımın yumurtaliklarinda kist ve iki meme dokusunda da belirgin büyüme var.
Doktorumuz hormon testi yapti ve "erken ergenlik " dedi
Bu hafta yurtdışından gelen bir test daha yapilacak ve tedaviye başlıycaz
Bu kadar küçük yaşta erken ergenlik nasil olur hiç duydunuz mu ? Etrafinizda varmı böyle birileri
Ayrica bebegim inek sütü alerjisi var.nerdeyse 4-5 aylıktan beri diet yapiyorum ben ve paketli hicbir gida tüketmiyorum.bebegimde ek gida almiyor yemek istemiyor.sadece anne sütüyle besleniyor.ben dikkat ediyorum yediklerime buna ragmen ergenlikle ilgili problemimiz var :/
Çok sağol canım benim inan çok duygulandım mesajını okuyunca çok güzeldi bebiş o gün kontrolde bir daha ki 5 ekim de umarım herşey yolundadır hala ilki gibi heyecanlıyım ben yaasfarovski canım yoğun bakımdaki bebek nasıl oldu diye bakarken 2019 nisan anneleri topiğinde bu mesajını okudum.Doktora gitmişsin bir daha mesaj yazmamışsın. Merak ettim Bebeğinle sen iyisinizdir inşallah. Yoğun bakımdaki bebek de iyidir inşallah.Bizleri haberdar et canım.
Benimki uyuyor vallaBu bebisler ne zaman kendi kendilerine uyuyacaklar ya
Çok geçmiş olsun canım bak doktor direk ilaca başlamamış demekki düşme ihtimali yüksek moralini yüksek tur canımSOnuç ne yazıkki iyi değil kızlar. Hipoglisemim varmış. 3 ay sonra kontrol edilecek. Bu süreçte diyet ve sporu mecbur kıldı. Eğer yine aynıysa ilaca başlanacak
Çok geçmiş olsun canım ya 3 gün ateş zor gerçektenKizlar hayirli aksamlar..
Sali günü baslayan ve ne calpol nede dolvenin düsüremedigi direncli ates sonrasi (ates 3gün sürdü) döküntüler basladi. 6. Hastalik geciriyoruz viral bir enfeksiyon, bulasici.
Bu aralar kalabalk ortamlari özellikle avm-park tercih etmeyn sonbaharda malum viral enfeksiyonlar cogaliyorr bebisleri öpüyorumm
Ben süte değilde o şekerli paketli ürün olan cicibebeye takıldım Cok zararlı tamamen sekerli o cicibebeler hazır vereceksen e bebegın var hıpp var onları tercih edebilirsin.
Allah kolaylık versin canım.Ama inan birçoğumuzun var sıkıntıları.Dua ve Allah’tan yardım istemek tüm sıkıntıların en iyi ilacı.Psikoloğa giden arkadaşım ben aşamadığım her sıkıntımda size mi geleceğim bunun başka çaresi yok mu diye sormuş;psikolog var demiş çaresi Dua...Tabi ki dua ediyorsundur da Rabbinle bağını daha sıkı kurmaya devam et.Her derdini önce Rabbine aç,Allahtan yardım iste içtenlikle.İnşallah çok iyi gelecektirÜZuntu en cok kendime zarar keske elimde olsa. Ama baska sikintilarda eklenince zaten psikolojik destek almaya basladim cabim sagol
Allaha şükür sonunda yazdın canım.İyi olduğunuza çok sevindim.Foruma girince sana bakıyordum muhakkak, yazmış mı diye.Tabi ki heyecanlanacaksın.Ben bile forumdaki arkadaşların takvimini görünce heyecanlanıyorum.Allah seni ve tüm arkadaşları sağ salim kavuştursun bebeklerineÇok sağol canım benim inan çok duygulandım mesajını okuyunca çok güzeldi bebiş o gün kontrolde bir daha ki 5 ekim de umarım herşey yolundadır hala ilki gibi heyecanlıyım ben ya
Allahtan ümit kesilmez.Allahım şifa ve hayırlı uzun ömürler versin yavrucağa.Canım hala yoğun bakımda ilk yattıktan 4 gün sonra uyuttukları ilacı kesti doktorlar ama hala cevap vermiyor. Gözlerinde bile refleks yok maalesef hala bekliyoruz bir umut
Yazamadım epeydir hem bu durum etkiledi hem de bulantılar oğlum da tam gaz hareketli maşallah
Amin canim saolAllah şifa versin inşallah tez zamanda ilk defa duydum canım