2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hayirli aksamlar..
Sali günü baslayan ve ne calpol nede dolvenin düsüremedigi direncli ates sonrasi (ates 3gün sürdü) döküntüler basladi. 6. Hastalik geciriyoruz viral bir enfeksiyon, bulasici.
Bu aralar kalabalk ortamlari özellikle avm-park tercih etmeyn sonbaharda malum viral enfeksiyonlar cogaliyorr bebisleri öpüyorumm
Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi yavrucuk? Az çekmediler sende onlarla birlikte tabi kıyamam :KK43:

Diyet yapıyor mu? Spor yapamasada günlük yarım saat yürüyüş yapsın
Yuruyuse cikiyor diyette yapiyor ama bu aralar 1 kg aldim diyordu etkisi vardir. Ananemler burdaydi diyet miyet kalmadi. Simdi hem kendimi hem onu sıkıcam biraz :)))

Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi yavrucuk? Az çekmediler sende onlarla birlikte tabi kıyamam :KK43:
Sagol canim benim :KK200:
Huzursuz iste cok sükür ates düstü
Allah im hayirli saglikli uzun ömürler versin yavrularimiza insallah
Kizim 1yasnda gecrmisti Allah tan bagisiklik kazandi daha önce

Bebegi diş çıkarırken bogaz yada kulak enfeksiyonu gecıren var mi ?

Bizim diş cıkartirken muhakkak enfeksiyon geciriyor.yada tesadüfen öyle mı denk geliyor :/

7 aydır pediatri endokrine kontrole gidiyoruz.kızımın yumurtaliklarinda kist ve iki meme dokusunda da belirgin büyüme var.
Doktorumuz hormon testi yapti ve "erken ergenlik " dedi

Bu hafta yurtdışından gelen bir test daha yapilacak ve tedaviye başlıycaz

Bu kadar küçük yaşta erken ergenlik nasil olur :KK43: hiç duydunuz mu ? Etrafinizda varmı böyle birileri

Ayrica bebegim inek sütü alerjisi var.nerdeyse 4-5 aylıktan beri diet yapiyorum ben ve paketli hicbir gida tüketmiyorum.bebegimde ek gida almiyor yemek istemiyor.sadece anne sütüyle besleniyor.ben dikkat ediyorum yediklerime buna ragmen ergenlikle ilgili problemimiz var :/

asfarovski asfarovski yoğun bakımdaki bebek nasıl oldu? Aklım onda.İnşallah durumu iyidir
Canım hala yoğun bakımda ilk yattıktan 4 gün sonra uyuttukları ilacı kesti doktorlar ama hala cevap vermiyor. Gözlerinde bile refleks yok maalesef :KK43: hala bekliyoruz bir umut

Yazamadım epeydir hem bu durum etkiledi hem de bulantılar oğlum da tam gaz hareketli maşallah

7 aydır pediatri endokrine kontrole gidiyoruz.kızımın yumurtaliklarinda kist ve iki meme dokusunda da belirgin büyüme var.
Doktorumuz hormon testi yapti ve "erken ergenlik " dedi

Bu hafta yurtdışından gelen bir test daha yapilacak ve tedaviye başlıycaz

Bu kadar küçük yaşta erken ergenlik nasil olur :KK43: hiç duydunuz mu ? Etrafinizda varmı böyle birileri

Ayrica bebegim inek sütü alerjisi var.nerdeyse 4-5 aylıktan beri diet yapiyorum ben ve paketli hicbir gida tüketmiyorum.bebegimde ek gida almiyor yemek istemiyor.sadece anne sütüyle besleniyor.ben dikkat ediyorum yediklerime buna ragmen ergenlikle ilgili problemimiz var :/
Allah şifa versin inşallah tez zamanda ilk defa duydum canım

asfarovski asfarovski canım yoğun bakımdaki bebek nasıl oldu diye bakarken 2019 nisan anneleri topiğinde bu mesajını okudum.Doktora gitmişsin bir daha mesaj yazmamışsın. Merak ettim Bebeğinle sen iyisinizdir inşallah. Yoğun bakımdaki bebek de iyidir inşallah.Bizleri haberdar et canım.
Çok sağol canım benim inan çok duygulandım mesajını okuyunca çok güzeldi bebiş o gün kontrolde bir daha ki 5 ekim de umarım herşey yolundadır hala ilki gibi heyecanlıyım ben ya

SOnuç ne yazıkki iyi değil kızlar. Hipoglisemim varmış. 3 ay sonra kontrol edilecek. Bu süreçte diyet ve sporu mecbur kıldı. Eğer yine aynıysa ilaca başlanacak
Çok geçmiş olsun canım bak doktor direk ilaca başlamamış demekki düşme ihtimali yüksek moralini yüksek tur canım

Kizlar hayirli aksamlar..
Sali günü baslayan ve ne calpol nede dolvenin düsüremedigi direncli ates sonrasi (ates 3gün sürdü) döküntüler basladi. 6. Hastalik geciriyoruz viral bir enfeksiyon, bulasici.
Bu aralar kalabalk ortamlari özellikle avm-park tercih etmeyn sonbaharda malum viral enfeksiyonlar cogaliyorr bebisleri öpüyorumm
Çok geçmiş olsun canım ya 3 gün ateş zor gerçekten

Ben süte değilde o şekerli paketli ürün olan cicibebeye takıldım :KK43: Cok zararlı tamamen sekerli o cicibebeler hazır vereceksen e bebegın var hıpp var onları tercih edebilirsin.

Başka katkı maddeli hiçbir şey vermiyorum süt bile günlük süt bi tanenin çok zararı olmaz diye düşünüyorum hipp erimiyo maalesef yoksa ben de isterim katkısız doğal tatlandırıcı olsun.. Sütü tek başına içmediğinden.. Bir de bizim 6 ayda anne sütünü bıraktı mamayla devam ettik ondan biberona alışkın mama fiyatları da çok artınca mecbur süte geçiş yaptım :/

ÜZuntu en cok kendime zarar keske elimde olsa. Ama baska sikintilarda eklenince zaten psikolojik destek almaya basladim cabim sagol
Allah kolaylık versin canım.Ama inan birçoğumuzun var sıkıntıları.Dua ve Allah’tan yardım istemek tüm sıkıntıların en iyi ilacı.Psikoloğa giden arkadaşım ben aşamadığım her sıkıntımda size mi geleceğim bunun başka çaresi yok mu diye sormuş;psikolog var demiş çaresi Dua...Tabi ki dua ediyorsundur da Rabbinle bağını daha sıkı kurmaya devam et.Her derdini önce Rabbine aç,Allahtan yardım iste içtenlikle.İnşallah çok iyi gelecektir

Çok sağol canım benim inan çok duygulandım mesajını okuyunca çok güzeldi bebiş o gün kontrolde bir daha ki 5 ekim de umarım herşey yolundadır hala ilki gibi heyecanlıyım ben ya
Allaha şükür sonunda yazdın canım.İyi olduğunuza çok sevindim.Foruma girince sana bakıyordum muhakkak, yazmış mı diye.Tabi ki heyecanlanacaksın.Ben bile forumdaki arkadaşların takvimini görünce heyecanlanıyorum.Allah seni ve tüm arkadaşları sağ salim kavuştursun bebeklerine

Canım hala yoğun bakımda ilk yattıktan 4 gün sonra uyuttukları ilacı kesti doktorlar ama hala cevap vermiyor. Gözlerinde bile refleks yok maalesef :KK43: hala bekliyoruz bir umut

Yazamadım epeydir hem bu durum etkiledi hem de bulantılar oğlum da tam gaz hareketli maşallah
Allahtan ümit kesilmez.Allahım şifa ve hayırlı uzun ömürler versin yavrucağa.

X