Bizde döndük istanbula antalyadan,istanbula iki gün kaldık bir haftadır tekirdagdaydik çok şükür denizi havuzu çok sevdi bıraksam yüzecek havuzdakileri de haraca bağladı ellerinde ne varsa mama deyip gösteriyor herkeste veriyor onları yiyiyor havuz basında şarkı çalan yere doğru koşuyor dans ediyor alkışları alıyor sonra havuza koşuyor Allah korusun bi an dalgınlık olsa havuzda hemen tutuyorum kollarından sokuyorum havuza biraz salınıyor sonra al baştan çok güzel geçti hem araba hem uçak hem de tatil maceramız şimdi burda nasıl zaman geçirecek diyorum gelişime gelince koşuyor artık ek gıda da herşey yolunda çok şükür mamaya devam ediyoruz ama azalttım biraz baba mama dede annianni anni diyor ama tam değil bazende kelimeleri sesle taklit ediyor dans ediyor alo yapıyor güle güle yapıyor kakamizi tuvalete yapıyoruz bazen çişinide yakalıyoruz alıştırma yapıyoruz söylediğim nesnelerin çoğunu gösteriyor getirir misin verir misin dersem getiriyor bazen de verir gibi yapıp kaçıyor gülüyor cici yapıyor bir yerde yemek görürse mama diyor bakmazsam kafamı çevirip gösteriyor o zaman genelde anneye benzer birşey diyor amin yapıyor pisi pisi yapıyor kediye dedi deldi diyor del del diyor gel gel sev beni deyince boynuna sarılıp sırtına vuruyor ya da okşuyor uykularımız en geç dokuzda yatıyor en geç sekizde kalkıyor ama genelde yedi yedi buçuk gibi kalkıyor gece üç yada iki kez mama içiyor uykuda. Kendi kendine soyleniyor ama o sarki söylemesi tabi bir taraftan da dans ediyor.Bardakta su iciriyorum kendi içince hem içiyor hem döküyor mamasını mama sandalyesinde kendi yiyor ama sulu olanları ben yediriyorum kasığa çatala alıştırmaya başlamayı düşünüyorum şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu arada lazimlik aldık tuvalet görünümünde bizim tuvalet alaturka olduğu için burda yapmak istemedi kakasini onun için alafranga benzeri lazimlik aldikbakalim bu arada cisi de alıştırırsam süper olur ama şimdilik hayal sanırım denk getirdik birden fazla kez ama bakalım hayırlısı hepinizi öpüyorum Allah hepimize kolaylık versin