2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kardes dunyanin en guzel nimeti ama gel gör ki yalniz olunca gurbette tek basina olunca ikinci cocuktan korkuyorum :) Buraz buyuk olsa kizim kardesine ablalik yapsa senin kizin gibi ohoo en azindan oyalar yemek filan yaparsin tum gunum onunla elimi hic birseye atamiyorum.
Ama yinede hiic umrumda degil ev pismis yemek yokmus banane kizimla doya doya zaman geciriyorum :)
Allah hepsini bagislasin korusun bizimkilerinide insallah.
Amin canım bizimkilerin arasında 4.5yas var başta zorlandı suanda alıştı tabiki cocuga güven olmaz zarar verebilir ama ben kızıma sana güveniyorum kardesin sana emanet dikkat et sen gibi seyler söylüyorum oda cok mutlu oluyor,seninde dedigin gibi yemegimi yapabiliyorum en azından yada baska bi işimi.
Ben ailemle aynı sehirdeyim fakat kendim yapıyorum herseyimi senden farkım yok inan :))

Canim seni cok iyi anliyorum ama zorlayarak ne bebegini ne de kendini yipratma,inan hersey düzelecek senden anne bugun bunu pisirebilirmisin diyecegi günler gelicek.
Kizim bebekken hic yemezdi sadece emerdi bi muz yedirebilirdim aynen süt alerjimiz olmadigi halde ne yogurt ne peynir ne yumurta yemezdi.
Zaman geciyo onlar büyüyo geriye anilar kaliyo hicc üzme kendini az daha büyüsün bak nasil Yicek

Allah razı olsun inşallah senin söylediğin gibi olur canım saol :KK50:

Canim hic aglama maalesef bu bebisler cok secici kolay kolay yemiyorlar bizimki de cogu zaman yemiyor bircok seyi eninde sonunda yiyecekler simdi nazlaniyorlar

İnsallah yerler ya kaynimin oğlu hergun çikolata yiyor başka birşey yemiyor çok kinadim heralde başıma geldi :KK1:

Kardes dunyanin en guzel nimeti ama gel gör ki yalniz olunca gurbette tek basina olunca ikinci cocuktan korkuyorum :) Buraz buyuk olsa kizim kardesine ablalik yapsa senin kizin gibi ohoo en azindan oyalar yemek filan yaparsin tum gunum onunla elimi hic birseye atamiyorum.
Ama yinede hiic umrumda degil ev pismis yemek yokmus banane kizimla doya doya zaman geciriyorum :)
Allah hepsini bagislasin korusun bizimkilerinide insallah.
Kesinlikle baska ilde olmak cocuk buyutme acisindan buyuk dezavantaj. Ayni ilde olanlar sansli. Bi isin oldugunda anneni cagrrsin hastaysan halsizsen gelip yardim eder gider gelir sever oynatrlar ama boyle hickimsen olmayinca her sey sana bakiyor ben de 2. Dusunemiyorum :) oglum buyuyup anne ben yardim ederim kardes istiyorum derse dusunebilirim:)) bi 7 8 yasa tekabul eder o da en az o zamanda yaslanirim diyorum amaan vlla bilemedim hayirlisi hakkimizda :)

Tek cocuk hic cocuk :KK45: Gozum korktu :KK53:Ama benimki zaten 10 cocuga bedel bir saniye yerde sabit tutamiyorum o kadar hareketli bir bebek ki kanepeye tirmanip arkasina donup kendini atiyor sanirim uçmaya calisiyor ama kim ucabilmiski oda ucsun :KK23:
Bugun banyoda makina calisiyor gitmis kapiya tirmanmis nasil vuruyor icerde biri var sandi ordan aldim dıs kapiya gitti ordan tutunup ayaga kalkti kafayo carpti ordan aldim mutfaga gectik damacanaya tirmandi ayaga kalkti :KK71:Cildirmamak elde degil uyku desen uyku yok sanirim ust disler geliyor yemek desen yemegi yemiyor ama ne diyoruz anayız biz ana :anne::KK200:
hahaha incide az değilmiş maşallah işte o dediğinden bende 2 tane var ve gurbetteyim tıpkı senin gibi kv ile aynı şehirdeyim ama ancak bana iş çıkarmaya iyi geliyorlar bide büyük olanı şımartıyorlar herşey dahada kötü oluyor Allah sağlık versin boşver iş güç geri dursun diyorum ama lafta kalıyor gelen giden hiç bitmiyor herşeyi yetiştirmek için ömrüm koşturmaca oldu tek güzel yanı 24 kilo gitti :)

Sanirim topigin ilk dogan bebeklerinin dogum gunu yaklasti @selo86 ilkti minnak mucize .. acaba neler yapiyor
Hamisler sizler nasilsiniz merak ediyorum cinsiyetler belli olunca beni etiketleyin.
Ben dogum gunu hazirliklarina basladim cok heyecanliyim az kaldi diger aya dogacak bebislerimiz :)
Ve artik gecen yil bu zamanlar karnimdaydin demiycegiz kucagimdaydin diyecegiz ❤
Gunum dolu dolu geciyor her saniye öpüp kokluyorum cunku zman cok hizli ve ben yetisemiyorum hizina kizim cok cabuk buyuyor.
ben çoktan beri gelemedim kız kimler hamile ayy merak ettim
Ben kizima bugun menemen verdim. Yaridan fazlasini yedi ama bitirmedi. Bakicimiz kizina yumurtali ekmek yapmis. Benimki durur mu peki ? Hemen istemis. Yedi bitirdi cok sevdi dedi. Ben arada yumurta aki verdigim icin sorun etmedim. Cocuklar karsisinda yiyen olunca istaha geliyor sanirim. Yarin mucver yapacak bakicisi. Bakalim sevecek mi? Sizlerin farkli tarifleri var mi? Ben surekli farkli tatlar vermeye calisiyorum.
ben artık bizim yemeklere baharat salça koymuyorum herkes aynı yiyor hergün ayrı ayrı yapmaya yetişemiyorum bugün oğluma tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım abiside mercimek köftesi istemişti kendi çorbasını yemedi abisine köfteeee diye bağırdı onun köfteleri yedi çok komikti her vermediğimde köfteeeee deyip durdu

hahaha incide az değilmiş maşallah işte o dediğinden bende 2 tane var ve gurbetteyim tıpkı senin gibi kv ile aynı şehirdeyim ama ancak bana iş çıkarmaya iyi geliyorlar bide büyük olanı şımartıyorlar herşey dahada kötü oluyor Allah sağlık versin boşver iş güç geri dursun diyorum ama lafta kalıyor gelen giden hiç bitmiyor herşeyi yetiştirmek için ömrüm koşturmaca oldu tek güzel yanı 24 kilo gitti :)

ben artık bizim yemeklere baharat salça koymuyorum herkes aynı yiyor hergün ayrı ayrı yapmaya yetişemiyorum bugün oğluma tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım abiside mercimek köftesi istemişti kendi çorbasını yemedi abisine köfteeee diye bağırdı onun köfteleri yedi çok komikti her vermediğimde köfteeeee deyip durdu
Maşallah maşallah senin minik 'köfte' diyebiliyor mu? 9 aylık yürüyenler, konuşanlar, koltuklara tırmananlar...Maşallah...Hızlı çıktı bu bebişler. :confused: Verdiğin kiloya da maşallah. Ben pek veremedim henüz.İnşallah sağlıkla veririm fazlalıkları.:KK72: 2.bebeklerini bekleyenlere gelince K kubra2553 ve vesselam_ vesselam_ :KK73::KK9: Darısı tüm isteyenlere inşallah :KK36:

Maşallah maşallah senin minik 'köfte' diyebiliyor mu? 9 aylık yürüyenler, konuşanlar, koltuklara tırmananlar...Maşallah...Hızlı çıktı bu bebişler. :confused: Verdiğin kiloya da maşallah. Ben pek veremedim henüz.İnşallah sağlıkla veririm fazlalıkları.:KK72: 2.bebeklerini bekleyenlere gelince K kubra2553 ve vesselam_ vesselam_ :KK73::KK9: Darısı tüm isteyenlere inşallah :KK36:
Aminn insaAllah

Amin canim rabbim isteyen herkese çok bekletmeden versin insaAllah

canım bizimki papağan oldu ben ne dersem onu tekrarlıyor akşam babasına senin oğlun köfte dedi dedim babası da tekrar söylesin diye uğraştı söylemedi unuttu babası dedim babasına dönmüş unuttu unuttu diyor :) bizimkilerin böyle olacağı geçen seneden belli değilmiydi vesselam_ vesselam_ K kubra2553 hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Allahtan gelenim gidenim yok bünyem kaldirmaz gece uykularimiz cok kötü bizim sabır sabir da nereye kadar dayanamiyor vucudum tek guzel sey ayda bir geziyoruz abla anne hala dede ☺Hafta sonuda olsa cok iyi geliyor yoksa lohusa topuzumla pijamamla tum gun evde beraberiz :))
Masallah ben uzun suredir tartilmadim kilom gitmesin diye diye 51e kadar düstüm tartiya cikmaya korkuyorum.
Benim bıdıkta konusuyor vallahi anne diyor artik ama bilincli degil tabiki ben anne diyorum oda diyor birde inci neden neden diye diye neden diyor :))
Artik cok güzel sıralıyor yerde oturunca benim dizime basip kalkmaya calisiyor kapilari gormesin hemen tirmanip kalkiyor birde hayir deyince kendini hemen yere atiyor bacagimi uzatiyorum gecmesin diye ustunden geciyor :)))

Allahtan gelenim gidenim yok bünyem kaldirmaz gece uykularimiz cok kötü bizim sabır sabir da nereye kadar dayanamiyor vucudum tek guzel sey ayda bir geziyoruz abla anne hala dede ☺Hafta sonuda olsa cok iyi geliyor yoksa lohusa topuzumla pijamamla tum gun evde beraberiz :))
Masallah ben uzun suredir tartilmadim kilom gitmesin diye diye 51e kadar düstüm tartiya cikmaya korkuyorum.
Benim bıdıkta konusuyor vallahi anne diyor artik ama bilincli degil tabiki ben anne diyorum oda diyor birde inci neden neden diye diye neden diyor :))
Artik cok güzel sıralıyor yerde oturunca benim dizime basip kalkmaya calisiyor kapilari gormesin hemen tirmanip kalkiyor birde hayir deyince kendini hemen yere atiyor bacagimi uzatiyorum gecmesin diye ustunden geciyor :)))
Maşallah alpicim, benimde hiç gece uykum yok..10aylık oldu ama hala uyku düzenimiz yok..bende 54 e düştüm budurumdan şikayetçi değilim bekarliğimdaki kilolara az kaldı..ama uykusuzluk +işe gelmek biraz yıpratmaya başladı açıkcası..iyi olsunlarda bizimde uykularımız düzene girer umarım

Uyku araliklariniz kac saat kizlar ? 10 aylik olduk onceden 3 saatte bir uyutryordum artik uyumuyor fena tepki veriyor acaba arttirmak mi gerekiyor? Gece uykusunada 9 da geciyordu onu da uyumam diyor napsam bilmiyorum

Uyku araliklariniz kac saat kizlar ? 10 aylik olduk onceden 3 saatte bir uyutryordum artik uyumuyor fena tepki veriyor acaba arttirmak mi gerekiyor? Gece uykusunada 9 da geciyordu onu da uyumam diyor napsam bilmiyorum
Gunduzleri bazen yarim saat bazen bir bucik saat uyuyor. Bazen bir kere bazen iki kere. Uykusunun geldigiiini anladigimda uyutuyorum saat tutmuyorum. Gece uykusina gecis 8_9 arasi bazen 11 1wye sarkiyor. O sarkmalarin donemsel oldugunu dusunuyorum. Surekli olmuyot cunku.

vesselam_ vesselam_ K kubra2553 hayirli uğurlu olsun kizla r.

Selam kızlar herkese .bizim dişler çıktı.iki dışımız var.emekliyor uzun zamandır.bu aralar tutunup ayağa kalkıyor.cok daha eğlencelik et artik ama tutunup kalkmak biraz tehlike yaratıyor.en küçük müzik sesinde zıplamaya başlıyor oğlum.

X