Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki aydir kontrole gitmedik sirf kilo konusu yuzunden geriliyorum diye . Bakalim bu ay gidince boyunu ögrenecegim.Gecen hafta kontrolumuz vardı 10 bucuk aylıkken tam 8kilo cıktı aylık gittigi cizelgeye gore iyi almıs dedi doktor biraz daha uste cıktı kilosu dedi boyuda 73 cm aynı cizelgede gidiyor dedi her doktor farklı konusuyor canım boyu kaç cıktı inci nin
Bende anne cici baba egg diyorum baba deyince egg diyor anne deyince guluyor :))Asyaya anneni seviyorsan alkisla diyorum. Alkisliyor. ( Mihtemelen sadece alkisla komutunu aliyor ama olsun) O DA BENİ SEVİYOR:)))
Kizim babasina cok duskun. Eger ayrilirsak bu cocuk babasiz nasil yapacak diye dusunuyorum. Hatta esime bile dedim. Biz ayrilirsak bu cocuk sensiz ne yapacak diyw
Hayirdir ayrilmayi mi dusunuyorsun diyor. Insanlik hali her seyi dusunuyorum. Ama sorun su ki ortada oyle bir durum yok. Ya olursalari kuruyorum kafamda sonrasi hayal dunyasindayim. Kendi kendime agliyorum.
Haklisin. Amin insallah.Pardon haklisin, devlette psikiyatrist psikologa yonlendiriyordu o kismi atlamisim.
Eşim de sürekli olumsuz şeyleri kurar durur. Ona da derim hep. Olamayan bir seyi dusunup üzülmektense, varsın olsun oldugu zaman üzülürüm. Sonucta yine uzuleceksem erkenden uzulmenin anlami yok)
Eşinin olmadigi zamanlar icin tedbirini al. Mesela taksinin ve acil servisin numarasini hep telefonjna kaydet hem kapiya yqkin bir yere yaz as. Evin yedek anahtarini guv3ndigin birine ver, yada okulda dolabina falan koy, evde yalnizsam annemlerle goruntu konusma yapiyorum yalnizligim gidiyor meselw bnim. Senin bakici sansin da var. Sıkılırsan git dolaş disarda vakit daha cabuk geciyor. Bebeginle yalniz kalmanin tadini cikar)
Allah korusun esinden ayrilman gerekebilir evet ama onu yada seni de kaybedebilirsin. Onsuz napacak diye dusunme ki Allah onsuzlukla sinamasın. Kimse kimseye muhtac degil herk3s bir sekilde alisiyor yokluklara. Allah yokluklarini gostermesin.
Ben bu aralar boyleyim. Gecer insallah. Bu dusuncelerden uzaklasmanin yolu baska seyler dusunmek gezmek tozmak. Onu yapuyorum. SendeKendim gibi birini buldum ya bende kafayı yemek üzereyim benimki seninki gibi geçici değil ama sürekli kızımın ileride nasıl olacağını düşünüyorum kafasının üzerine düşüyor sürekli bende beyin hücreleri öldü bu kız normal olmayacak galiba diye evhamli bir sekildeyim günlerdir çok bunaldim ama çıkış yolu bulamiyorum
Canım aynı sıkıntı bende de var.bugün kızıma fena kızdım.saçını yoldum resmen büyük kızın.sonra da pişman olup özür diledim.öğrencilere sabırlı eve sabır kalmıyor vallaAnneler devlet hastanesinin psikiyatri bolumune gitmeye karar verdim( Bu ara bebegime cok bagiriyormusum. Esim oyle soyledi. Okuldaki o haylazlara sabrediyorsun da el kadar bebege buyuk insanmis gb bagiriyorsun, onun bebek oldugunu unutuyorsun bazen dedi. Cok uzuldum. Anksiyetem depresti sanirim. Senede bir kere ofke nobetlerim nuksediyor. Kendi kendime atlatiyordum fakat simdi bebegimden dolayi yalniz kalamiyorum ve ona yansitiyorum sanirim farkinda olmadan. Size soracagim randevu almadim. Yarin bos gunum. Hastanede saat kacta randevu vermeye baslaniyor? 8mi 8.30 mu? 9da doktorlar geliyor sanirim.
canım senin kan/vitamin tahlili mi vardı geçenlerde, yanlış hatırlamıyorsam.. takviye ilaçlar işe yaramış mi? biz de kullanıyoruz da..
Bende büyük oğluma patlıyorum, derslerde iyi ama sorumsuz çok beni deli ediyor , çok yorulduğumu bittiğimi hissediyorum inanırmısım bazen öleyim en iyisi rahatça uyurum diyorum:))) al bir kafayı yemiş daha :)) emzirmekten vitamin kafada fosfor falan kalmadı galiba bende, bende doktora gidip ilacımı içip ohh demek istiyorum ama olmuyor tabi emme işi biraz daha sürer , bu sürede tırlatmazsam iyidir, ufaklık hiç bir şeyle hiçbirnyerde durmuyor memnun olmuyor artuk şaşırmış vaziyetteyimGerekirse psikiyatrist psikologa yonlendiriyor zaten. 10 sene once gittigimde kaygi bozuklugu anksiyete demislerdi psikologa yonlendirdi. Dediklerini bu halde uygularim iyi olurum. Esim bu ara cok yogun ve haftaya 3 gunlugune il disina gidecek. O uc gun ne yapacagim kaygisi olustu sanirim. O donem gecse atlatirim bu donemi ilacsiz diyw dusunuyorum. Dusunmemeye calisiyorum. Ev isini biraktim kendimi yorup kixima patlamamak icin.sadece yemegi oyunu ilgilenwcwgim uc gun. Dolasmaya cikaroz. En kotu cok bunalirsam bakicosini cagiririm. Iki muhabbet ederiz kafam dagilir. Ya o yokken atealenirse basina hastanelik bir durum gelirse dusunceleri bunaltiyor. Param var atlarim taksiye gotururum diyorum. Amaan psikiyatriye de bunlari anlatacagim. Dusuncelwrini baska yone cevir diyecek. :)) atlatirim ben . Kizimi sutsuz birakamam
Merhaba Kan ilacı veremiyorum bende çok kabız yapıyor 10,5 değeri sınırın altında ama kabızlık yapmayan bişey bulamadık siz ne veriyordunuz şurupevet canım doğru hatırlıyosun. b12 toparlamış. ama ferritin hiç yükselmemiş. doktor ilacı değiştirdi, daha çabuk yükseltecek bi şurup verdi. bizim alerjimiz de var bu yüzden bağırsakta emilim sıkıntısı var sanırım biraz da bu yüzden. bakalım bu şurup ne edecek. 1 yaşında tekrar bakılacak. sizin nasıl gidiyor? ne kullanıyordunuz ben şuan hatırlayamadım
Merhaba Kan ilacı veremiyorum bende çok kabız yapıyor 10,5 değeri sınırın altında ama kabızlık yapmayan bişey bulamadık siz ne veriyordunuz şurup
Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimiYeni doganlar icin normal dedi anlamadim bende..evet canim ikiniyor ve kipkirmizi oluyor.kuzucum benim konusuyorum hep essek kakita gel artik essek gaz sancisi diye guluyor bana sanki anliyor kuzucum..olsada kurtulsa..buarada 2-3 gundur sadece mama yiyor ben kurdesen oldugum icin ilac aliyorum ondan sutu kestik
bizim de 1 yaşında kontrol, ilaca devam.. purferro kullanıyoruz. iğneler bitmek üzere.evet canım doğru hatırlıyosun. b12 toparlamış. ama ferritin hiç yükselmemiş. doktor ilacı değiştirdi, daha çabuk yükseltecek bi şurup verdi. bizim alerjimiz de var bu yüzden bağırsakta emilim sıkıntısı var sanırım biraz da bu yüzden. bakalım bu şurup ne edecek. 1 yaşında tekrar bakılacak. sizin nasıl gidiyor? ne kullanıyordunuz ben şuan hatırlayamadım
Merhaba, benim de oğlum yaklaşık dört aylıkken olmuştum, fakat çok şiddetli değildi kaşıyınca kabarıyordu ilaçsız atlattım. Eğer dayanamayacak kadar şiddetli değilse ilaç almayın emzirin bence. Benim doktorum doğumlardan sonra içerde küçük parça kalabiliyor vücut yabancı madde diye Tepki verebiliyor onu zamanla atacak geçecek demişti, öyle de oldu.Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi
Benimde çok şiddetli degil ama bikac tanıdım senelerdir atlatamadı korkup gittim bende losyon ve ilaç verdi dün ama.korkuyorum hic gecmesse diye evet sezeryanla doğum yaptım.ondan olabilirmiMerhaba, benim de oğlum yaklaşık dört aylıkken olmuştum, fakat çok şiddetli değildi kaşıyınca kabarıyordu ilaçsız atlattım. Eğer dayanamayacak kadar şiddetli değilse ilaç almayın emzirin bence. Benim doktorum doğumlardan sonra içerde küçük parça kalabiliyor vücut yabancı madde diye Tepki verebiliyor onu zamanla atacak geçecek demişti, öyle de oldu.