2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızımın bir dişi çıktı ama çok huysuz , benden ayrılmıyor,,her şeye ağlıyor vee sürekli emmek istiyor. Dişin etkisi mi acaba.
Aramiza hoşgeldin:)) hem disin etkisi hem de 9. Ay gibi anneyi kaybetme korkusu olurmus, yanj ayrilmamasi odadan cikartmamasi surekli seni izlemesi falan normalmis. Bi de dis agrisi varsa bildigi tek agri kesicisi emmek onun icin napsin gariban

Aramiza hoşgeldin:)) hem disin etkisi hem de 9. Ay gibi anneyi kaybetme korkusu olurmus, yanj ayrilmamasi odadan cikartmamasi surekli seni izlemesi falan normalmis. Bi de dis agrisi varsa bildigi tek agri kesicisi emmek onun icin napsin gariban
uzun zamandır var sanki o korku ama had safhada galiba, kimseye pas vermiyor bizim kız.:) gündüz uzun uzun emsin de gece de bırakmıyor ki :)

Allah kolaylık versin canım.Benim kızım diş çıkarırken tam tersine emememişti.Karnı aç olduğu halde dişinin acısından memeyi de tutamamıştı başka birşey de yiyememişti.Özellikle 1 gün sütümü sağıp çay kaşıgıyla ağzına dökmüştüm.Bugün sevindirici iki şey yaptı minik kızım.Önceden kâh oturup kâh yüzüstü uzanarak odada ilerliyordu.Bugün biraz emekledi.Koltuğun kenarından tutup ayağa kalkmayı da başardı bugün.Rabbim her isteyene yaşatsın bu güzellikleri tekrar tekrar...

kızımın bir dişi çıktı ama çok huysuz , benden ayrılmıyor,,her şeye ağlıyor vee sürekli emmek istiyor. Dişin etkisi mi acaba.

uzun zamandır var sanki o korku ama had safhada galiba, kimseye pas vermiyor bizim kız.:) gündüz uzun uzun emsin de gece de bırakmıyor ki :)
Allah kolaylık versin canım.Benim kızım diş çıkarırken tam tersine emememişti.Karnı aç olduğu halde dişinin acısından memeyi de tutamamıştı başka birşey de yiyememişti.Özellikle 1 gün sütümü sağıp çay kaşıgıyla ağzına dökmüştüm.Bugün sevindirici iki şey yaptı minik kızım.Önceden kâh oturup kâh yüzüstü uzanarak odada ilerliyordu.Bugün biraz emekledi.Koltuğun kenarından tutup ayağa kalkmayı da başardı bugün.Rabbim her isteyene yaşatsın bu güzellikleri tekrar tekrar... (Mesajım da tekrar olmuş kusura bakmayın canlarım )

Son düzenleme:
Kizlar 6 aylik bebegini balkondan atan kadini gordunuz mu ? Moralim cok bozuldu aklima gelip duruyor. Kuzum nasil korkmustur annesi balkondan sarkitiren kadinin eli bile titremiyor ativeriyor ya . Allahim iyileriyle karsilastirsin cok korkunc.durumu da agirmis minigin bazilari hayata cok sanssiz basliyor

Dişin etkisi aynen üstten 4tane cıkarttık hala düzelmedi kulagını cekiştiriyo aglıyo sabaha kadar bizim biraz fazla cok yıprandı bu arada cabuk gecer inşallah huzursuzlugunuz

Kizimda inek sütü alerjisi vardı doktoru çorba muhallebi ve meyve puresi vereceksin dedi bende bugüne kadar hep öyle yaptım çorbasını da muhallebisini de yemek istemiyor meyve olarak da sadece muz yiyor çok üzgünüm bugün ağladım dayanamadim ne yapacağım bilmiyorum açlıktan ağlıyor ama yemiyor

merhaba kızlar uzun zamandan beri gelemiyordum nasılsınız bunu duymaktan hoşlanmıyorsunuz biliyorum kızlar ama bir çocuk hiç birşeymiş iki çocuklu hayat çok zorlaştı allah eksikliklerini göstermesin beni çok yoruyorlar ufaklık ayaklandı sürekli zarar peşinde uzun zamandır çok hızlı emekliyordu bide şimdi yürümeye çalışıyor sürekli düşüyor parmaklarını mutfak çekmecelerine sıkıştırıyor açıp düşüyor içlerini boşaltıyor bulaşık makinesini boşaltıyor sürekli birşeyler kırılıyor tüm gün onun peşinde koşturuyorum abisi ona kıyamıyor o abiyi ısırıp çimdirip ağlatıyor uyurken görmesin gözümüzü oyuyor minik sıpam dün banyo kapısı aralık kalmış kaşla göz arası klozeti açmaya çalışıyordu biz ne yapsakta boş hepsini allah koruyor çok dikkat etmek gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ben yetişemediğim zamanlar M melisa81 aklıma geliyor ikiz olanlara allah iki kat daha güç kuvvet versin biz bugün 9,5 aylık olduk

Canim hic aglama maalesef bu bebisler cok secici kolay kolay yemiyorlar bizimki de cogu zaman yemiyor bircok seyi eninde sonunda yiyecekler simdi nazlaniyorlar

Allah kolaylık versin hepimize o zaman. Diş, atak haftaları, yürüme istekleri.. hepsi bir arada pek zor geçiyor bu dönem...

Zaten inek sutu 1 yasina kadr yask bizde kullanmyrz. Da illa sut kullanmak istyrsanz keci sutu deneyin doktrnza sorup. Benm kizimda yemiyr disten dolayi. Yemiyosa zorlamnnda bi anlami yok. Emiyo mu belki o yetiyodur. Hep ac hem yemiyr anlamadm ben. Hasta falan mi acaba

Mutfak dolaplarina bi care mi dusunseniz? Yada acik mutfak deglse kapiyi kapatin o uyuynca girin. Gerci denemssnzdr herlde de bu kadr zarar vermesi iyi degil bence. Kendisi icin yani. Allah korusun

Canim seni cok iyi anliyorum ama zorlayarak ne bebegini ne de kendini yipratma,inan hersey düzelecek senden anne bugun bunu pisirebilirmisin diyecegi günler gelicek.
Kizim bebekken hic yemezdi sadece emerdi bi muz yedirebilirdim aynen süt alerjimiz olmadigi halde ne yogurt ne peynir ne yumurta yemezdi.
Zaman geciyo onlar büyüyo geriye anilar kaliyo hicc üzme kendini az daha büyüsün bak nasil Yicek

Tek cocuk hic cocuk Gozum korktu Ama benimki zaten 10 cocuga bedel bir saniye yerde sabit tutamiyorum o kadar hareketli bir bebek ki kanepeye tirmanip arkasina donup kendini atiyor sanirim uçmaya calisiyor ama kim ucabilmiski oda ucsun
Bugun banyoda makina calisiyor gitmis kapiya tirmanmis nasil vuruyor icerde biri var sandi ordan aldim dıs kapiya gitti ordan tutunup ayaga kalkti kafayo carpti ordan aldim mutfaga gectik damacanaya tirmandi ayaga kalkti Cildirmamak elde degil uyku desen uyku yok sanirim ust disler geliyor yemek desen yemegi yemiyor ama ne diyoruz anayız biz ana

Sanirim topigin ilk dogan bebeklerinin dogum gunu yaklasti @selo86 ilkti minnak mucize .. acaba neler yapiyor
Hamisler sizler nasilsiniz merak ediyorum cinsiyetler belli olunca beni etiketleyin.
Ben dogum gunu hazirliklarina basladim cok heyecanliyim az kaldi diger aya dogacak bebislerimiz :)
Ve artik gecen yil bu zamanlar karnimdaydin demiycegiz kucagimdaydin diyecegiz ❤
Gunum dolu dolu geciyor her saniye öpüp kokluyorum cunku zman cok hizli ve ben yetisemiyorum hizina kizim cok cabuk buyuyor.

Ben kizima bugun menemen verdim. Yaridan fazlasini yedi ama bitirmedi. Bakicimiz kizina yumurtali ekmek yapmis. Benimki durur mu peki ? Hemen istemis. Yedi bitirdi cok sevdi dedi. Ben arada yumurta aki verdigim icin sorun etmedim. Cocuklar karsisinda yiyen olunca istaha geliyor sanirim. Yarin mucver yapacak bakicisi. Bakalim sevecek mi? Sizlerin farkli tarifleri var mi? Ben surekli farkli tatlar vermeye calisiyorum.

Bugun kizimla bas basa ilk gunumuz. Esimi sabah 9da ugurladik. Kizimla okul cikisi otobusle donduk evimize. Yarin sabah da ilk defa otobusle gidecegiz ise. Umarim 3 gunumuz birbirimizi uzmeden sorunsuz gecer. Babasiyla goruntulu konustu. Bir diller, ayy yapmalar, opucukler... hemencik ozledi sipaa:))

Maaşallah canım inciye
Evet bazı cocuklar var 2-3cocuga bedel oluyolar bu bir gercek alpicim :)
Bizde cok hareketliyiz kuzularımla tüm gün Rabbim saglıkla hayırlısıyla kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin cümlemize inşallah.Bizim ablamız büyük destekcimiz ona bayılıyoo artık oyun oynamaya da başladılar çok şükür Rabbime

Kardes dunyanin en guzel nimeti ama gel gör ki yalniz olunca gurbette tek basina olunca ikinci cocuktan korkuyorum :) Buraz buyuk olsa kizim kardesine ablalik yapsa senin kizin gibi ohoo en azindan oyalar yemek filan yaparsin tum gunum onunla elimi hic birseye atamiyorum.
Ama yinede hiic umrumda degil ev pismis yemek yokmus banane kizimla doya doya zaman geciriyorum :)
Allah hepsini bagislasin korusun bizimkilerinide insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…