- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
Fincana koy kendilerinin tutmasini sagla sen alttan destekle belki icerler ben corbayi suyu yogurdu öyle alistirdim.meraba arkadaşlar çok aktif değilim malum ikizlerim var çok çok çok zor , sorum olacaktı sizlere müsaadenizle :. suyu biberonla içmiyor benim kızlar çok susuzlar farkındayım ama sevmiyorlar kaşıkla veriyorum tükürüyorlar bardakla denedim içmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık
bir de gün içinde neler veriyorsunuz yemek olarak ? ben çorba dışında kendim bi şey yapamıyorum çok kusuyorlar yapmama değmiyor hep kaşık maması veriyorum
son sorum da gündüz uyanıklık sureleri kaç saat çocuklarınızın . yanı uykudan uyanıp beslenme oyun oynamayla tekrar uykuya geçme kaç saat ? çok teşekkür ederim şimdiden
sabah 7gibi uyaniyor kahvalti yapiyoruz biraz oynuyoruz uyuyor sonrada ayni sekilde gunde 3 yada 2 kere uyuyor saatini kendi ayarliyor zaten huzursuzlaniyor agliyor.
neden corba disinda birsey yapmiyorsun? Az yap birsey olmaz kussunlar ben 6 ay her verdigim mamayi kustu mama icirmesemiydim kusuyor diye. Sonra hic alistiramazsin hep mama isterler az az olsada yap yedir.
Patates havuc puresi yap onu severler belki.