2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

meraba arkadaşlar çok aktif değilim malum ikizlerim var çok çok çok zor , sorum olacaktı sizlere müsaadenizle :. suyu biberonla içmiyor benim kızlar çok susuzlar farkındayım ama sevmiyorlar kaşıkla veriyorum tükürüyorlar bardakla denedim içmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık
bir de gün içinde neler veriyorsunuz yemek olarak ? ben çorba dışında kendim bi şey yapamıyorum :KK43: çok kusuyorlar yapmama değmiyor hep kaşık maması veriyorum
son sorum da gündüz uyanıklık sureleri kaç saat çocuklarınızın . yanı uykudan uyanıp beslenme oyun oynamayla tekrar uykuya geçme kaç saat ? çok teşekkür ederim şimdiden
Fincana koy kendilerinin tutmasini sagla sen alttan destekle belki icerler ben corbayi suyu yogurdu öyle alistirdim.
sabah 7gibi uyaniyor kahvalti yapiyoruz biraz oynuyoruz uyuyor sonrada ayni sekilde gunde 3 yada 2 kere uyuyor saatini kendi ayarliyor zaten huzursuzlaniyor agliyor.
neden corba disinda birsey yapmiyorsun? Az yap birsey olmaz kussunlar ben 6 ay her verdigim mamayi kustu mama icirmesemiydim kusuyor diye. Sonra hic alistiramazsin hep mama isterler az az olsada yap yedir.

Patates havuc puresi yap onu severler belki.

Fincana koy kendilerinin tutmasini sagla sen alttan destekle belki icerler ben corbayi suyu yogurdu öyle alistirdim.
sabah 7gibi uyaniyor kahvalti yapiyoruz biraz oynuyoruz uyuyor sonrada ayni sekilde gunde 3 yada 2 kere uyuyor saatini kendi ayarliyor zaten huzursuzlaniyor agliyor.
neden corba disinda birsey yapmiyorsun? Az yap birsey olmaz kussunlar ben 6 ay her verdigim mamayi kustu mama icirmesemiydim kusuyor diye. Sonra hic alistiramazsin hep mama isterler az az olsada yap yedir.

Patates havuc puresi yap onu severler belki.
çorbaya havuç patates bal kabagi vs katıyorum da onun dışında ne kahvaltı ne ara öğün ne yoğurt ne meyve vermiyorum nerdeyse . o kadar yoğun geçiyor ki hep agliyorlar kucak istiyorlar hangi birine yetişecem derken kaşık maması yapıyorum :KK43: bugün ins başlayacağım evde kendim yapmaya yemeklerini vs

çorbaya havuç patates bal kabagi vs katıyorum da onun dışında ne kahvaltı ne ara öğün ne yoğurt ne meyve vermiyorum nerdeyse . o kadar yoğun geçiyor ki hep agliyorlar kucak istiyorlar hangi birine yetişecem derken kaşık maması yapıyorum :KK43: bugün ins başlayacağım evde kendim yapmaya yemeklerini vs
Zor gercekten ben sabah bi mutfaga giriyorum pisir yika yedir uyut pisir yika yedir uyut bakiyorum aksam olmus :)
Simdi tavuk ayikladim pirincli tavuk corbasi yapacagim oglen balkabagi patates sogan sarimsak koydum pisirdim yedi.
Aksamda meyve yogurt yediriyorum yatmadan .

Zor gercekten ben sabah bi mutfaga giriyorum pisir yika yedir uyut pisir yika yedir uyut bakiyorum aksam olmus :)
Simdi tavuk ayikladim pirincli tavuk corbasi yapacagim oglen balkabagi patates sogan sarimsak koydum pisirdim yedi.
Aksamda meyve yogurt yediriyorum yatmadan .
canm tavuk çorbasını bebeğe mi yapıyorsun ? günde 2 kere verebilirim dimi ben de çorbayı? farklı yapıp birini öğlen birini akşama doğru

Valla ben tek çocukla çok yoruluyorum allah yardım etsin öncelikle sana gerçekten zor , bugün çok fazla kucakta kaldı sezaryen yerim sızlıyor artık , babası yeni geldi şuan mesela bugün çok zor geçti ayrıca uyutmakta zorluk yaşamaya başladım sürekli kucakta gezmek istiyor , normalde 3-4 saatte bir uykusu geliyor ve uyuyordu sallayınca yine o düzene döneriz inşaallah , soğan sarımsak brokoli kabak havuç kıyma kereviz ve bulgur ile bir çorba yaptım bugün birazını kapattım kavanoza taze kalıyor ters çevirince, bu şekilde 3 gün bu çorba yetiyor , benmari usulu ısıtıp yoğurt ve zeytinyağı karıştırıp yediriyorum, sabahları kahvaltı ediyoruz bir de meyve veriyorum 3 öğün yani , suya gelince benimki de içmiyor kabız üstelik sürekli , ilaçtan çıkan bir şırınga var onunla içiyor , oyun gibi geliyor galiba azcık azcıl sıkıyorum , ısırıyor falan derken bitince yine istiyor , ben eline suluğu veriyorum ancak içmiyor

canm tavuk çorbasını bebeğe mi yapıyorsun ? günde 2 kere verebilirim dimi ben de çorbayı? farklı yapıp birini öğlen birini akşama doğru
Evet canim kizima yaptim bayila bayila yedi. Verebilirsin tabiki suyunu az kat kasik mamasi gibi yap daha doyurucu olur hemde 3-4 kasik yese bile yeterli olur ona

Su işi bizde de çok sıkıntılı,püskürtüyor sürekli.şırıngayla veriyorum yine,kabız kaç gündür ondan ziyade böbrekteki taş için içmesi lazım.yok çocuk inatla püskürtüyor oyun oynuyor

Su işi bizde de çok sıkıntılı,püskürtüyor sürekli.şırıngayla veriyorum yine,kabız kaç gündür ondan ziyade böbrekteki taş için içmesi lazım.yok çocuk inatla püskürtüyor oyun oynuyor
Emzirmek yetiyor mudur acaba ya

Emzirmek yetiyor mudur acaba ya

Yok artık ek gıdaya geçince kesin vermek lazımmış gerçi doktor ne kadar emdiğini bilmiyoruz dedi ne kadar su vereyim diye sorduğumda ama susuz da kalırsa böbrekte sıkıntı oluyor.al sende eczaneden baya bi şırınga küçüklerinden öyle ver.alpinin dediği gibi fincanla içir dedi biberonla içmiyor dedim ya da sulukla,bizim zibidi resmen oynuyor alıyor fışş dışarı susamaması o kadar imkansız

Felaket bir nezle oldum burnum yara oldu çok akıyor hem tıkalı saçma birşey uyuyamıuorum yatamıyorum delireceğim ilaç ta içemiyorum :KK43:

Incide sadece su ver başka bisi vermesende olur diyor :) Neyle verirsem iciyor masallah diyeyimde..
Bu persembe a101e kuvet kova geliyor gecen yıl topikce onu beklemistik gelince hepimiz almistik gördügümden beri duygulandim yaa :-/ Ne tatlı heyecanlardı simdi yanimizda koynumuzdalar ❤

Kızlar su içme konuşulmuş 9 aydan itibbarsn bebekler pipet kullanabiliyor oğluma aventin pipetli bardağını aldım 2 günde ögrendi heveslenip içiyo
Evet pipet cok rahat oluyor.ben tesadufen fark ettim.daha 5 6 aylık falandı.nasilsa icemez diyio meyve suyu icerken pipeti koymuştum ağzına ama bir yudumda olsa içmişti çok şaşırmıstim.simdi arada veriyorum öyle

X