2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnstagramda biri ilikli kemik suyu tavuk suyu yapıyor.geçen anneme paça çorbası aldık,memnun kaldık.istersen söylerim özelden

Zeytinyağını kavurmak zararlı diyorlar dediler diye ben cesaret edemiyorum,hep sonradan ekliyorum yaptığım şeylere

Walla bende dün niyetlendim mama sandalyesinde falan takılıyor bi süre,bi de yürüteç mi alsam diyorum iki de onda durur zaten sıkılıyor al beni diye me-mi,me-mi diye söyleniyor:))))
Aynen cnm onu bnde öyle yapıyorm 1 tatlı kaşığı ekliyorum

Benimki de birkaç gündür bir dellendi :) gündüZ iyi hoş gece yat kalk başım dönüyor ya hortlak gibi geziyorum şindi de uyuyor hiç uyanmadan gece noluyor acaba derdi ne çözemedim
bizimki de öyle. neden acaba..
gündüz mutlu ve güzel uyuyor ama gece uyanip duruyor. emziriyorum koyuyorum ,sanki bi agrisi var gibi sürekli hareket halinde ama goZler yarim acik.

MaşaAllah melisa hanıma emeklemiş..bende zannedşyorum ki emekleyince hareketlenince rahat oluruz.. desene benim hayaller yine yattı:işsiz:
Yaklaşık 3 haftadır dört bacak hızlı hızlı emekliyo. 6.5sylıkken geri geri gidiyodu zaten zilli. Şimdi koltuklara tutunup ayağa kalkıp sıralamak istiyoda kendini tutamıyo. Ahaha üzgünüm ama bundada hayallerin suya düştü:)))

Biz 6 aylık kontrolümüzde drumuz ete başlayın dedi.. hatta bu ay itibariyle herşeyi ver dedi yumurtayı komple sarı beyaz ayırmadan verin dedi şok oldum..yani burda bebek beslenmesi değişik..interette patlıcan en az 1 yaş diye okudum.. közlenmiş patlıcan ,kuskuslu mana aldık.. yedi benim kIz..ben önce et suyu verdim sevmedi.. sebzelerle eti haşladım rondodan geçirdim sevdi..tavukta yiyoruz.. bi balık denemedik.. eşim ona başla diyor.. önümüzdeki hafta somon vericem.. bakalım ne olacak..
Bizede 6.5aylıkken doktor hemen hemen herşeyi yer dedi ama alerjen olan şeyleri bekle dedi. Mesela yumurta beyazı, çilek, kivi, inek sütü falan. Benim bildiğimde patlıcan 1 yada 2 yaş olması lazım. Et suyunun zararı olmaz bizde başladı kıymaya işte. Haftasonu alabilirsem organik tavuk alcam haşlıcamda onu neyle çorba yapabilirm hangi sebzeyle. Sen nasıl yediriyosun?

Sezaryan doğum yapanlar 2.çocuk ne zaman yapılablr blgnz var mı kızlarr.. yaşım 23 . 2.çocuğuda ypıp ikisini birden byütmek istyorm. Hazır 2 annemde yakınken bana büyüsünler. 2019 da hamiş kalmayı planlıuorm tekrardan oğlum 2 bçk yaşındayken. Öteki doğana kdr aralarında 3 bçk yaş olur... :KK70:

Herkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.
Ben de diyordum bir okyanus gözlü olacakti nerde acaba diye:) ben blw yapiyorum ve yumurtayi omlet olarak dokmeden en ince ayrintisina kadar yiyor, haşlanmiş olarak sevmedi pek.

Ben yarım gün çalışıyordum, bebeğe annem bakıyordu. Aslında bize de bakıyordu:KK66: yemek, çamaşır, ütü, temizlik, bebegin banyosu, uykusu hep annemdeydi. Prensesler gibiydim :KK66:)) fakat masal bitti. Annem sağ kolunu kırdı;(( mecbur ücretsiz izin aldım. Cumartesiden ihtibaren kızımla ve tüm ev işleriyle baş başayım. (Tek maas kalinca temizlikciyi de bıraktım)

Yürüteç almamak için zor dayanıyorum. En son çamaşır sepetinin içine oturttum bir de ip taktim. Çeke çeke evin icinde dolasiyoruz. Hic sesi cikmiyor sepetçi güzelimin:KK66:)

Bizim yediğimz btün yemekleri yiyor cnm. Mesela bgn öğlen bir kase tarhana çorbası içti ev yapımı bryaz tarhana ama. Hiç blendırdan geçirmedim öylece içti. Biraz öncede kabak yemeği bol kıymalıca yedi. Sdce çatalla ezdim yedirdm. Hiç ayırt etmiyorum valla haha herşeyi yiyo bnde veriyorm. Belli şeyler belli yaşa kdr verilmio onlara dkkat ederektn yediriyorm cnm . Bn çocuk gelişimi okudum bide. Biraz okuduklarıma dayanaraktan yapıuorm işte bşyler
Yemeklerde salça yada domates kullanıyo musun onlarda alerjenik yasak canım dikkat et

İnstagramda biri ilikli kemik suyu tavuk suyu yapıyor.geçen anneme paça çorbası aldık,memnun kaldık.istersen söylerim özelden

Zeytinyağını kavurmak zararlı diyorlar dediler diye ben cesaret edemiyorum,hep sonradan ekliyorum yaptığım şeylere

Walla bende dün niyetlendim mama sandalyesinde falan takılıyor bi süre,bi de yürüteç mi alsam diyorum iki de onda durur zaten sıkılıyor al beni diye me-mi,me-mi diye söyleniyor:))))
Valla önermiyolar etmiyolar ama önermeyenlerin çocukları çok sakin usluca bişeymiş heralde. Ben hızına yetişemiyorum yürüteç sayesinde tuvalete gidebiliyorum

Ben yarım gün çalışıyordum, bebeğe annem bakıyordu. Aslında bize de bakıyordu:KK66: yemek, çamaşır, ütü, temizlik, bebegin banyosu, uykusu hep annemdeydi. Prensesler gibiydim :KK66:)) fakat masal bitti. Annem sağ kolunu kırdı;(( mecbur ücretsiz izin aldım. Cumartesiden ihtibaren kızımla ve tüm ev işleriyle baş başayım. (Tek maas kalinca temizlikciyi de bıraktım)

Yürüteç almamak için zor dayanıyorum. En son çamaşır sepetinin içine oturttum bir de ip taktim. Çeke çeke evin icinde dolasiyoruz. Hic sesi cikmiyor sepetçi güzelimin:KK66:)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin. Kötü olmuş senin içinde Allah yardımcın olsun vallahi

Sezaryan doğum yapanlar 2.çocuk ne zaman yapılablr blgnz var mı kızlarr.. yaşım 23 . 2.çocuğuda ypıp ikisini birden byütmek istyorm. Hazır 2 annemde yakınken bana büyüsünler. 2019 da hamiş kalmayı planlıuorm tekrardan oğlum 2 bçk yaşındayken. Öteki doğana kdr aralarında 3 bçk yaş olur... :KK70:

Eşime kalsa hemen yapacakti da. Ben bir sure dusunmuyorum. Mayista 24 yasim bitecek

Ben de diyordum bir okyanus gözlü olacakti nerde acaba diye:) ben blw yapiyorum ve yumurtayi omlet olarak dokmeden en ince ayrintisina kadar yiyor, haşlanmiş olarak sevmedi pek.
Oyşşşş :) hahha geri döndük canımm.. Nasılsın?
Canım omlet olarak nasıl yiyo maşallah valla

X