2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde dislerimiz cikmadi bu arada..kuzenin cocugunun 14.ayda cikti bizimkide ona benzermi bilmiyorum ama 3 gundur o kadar huysuzki resmen bitap haldeyim hep ilgi istiyor ben nereye o oraya...hic yerde durmuyor gece kac kez kalktim hesabi yok.. yuksek sesle aglayarak uyandi her defasinda..2 gundur burnu akip birkac kez hapsurdu ondan mi bi huysuzlugu yoksa bir yeri m8 agriyor anlayamadim

Herkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.
MaşaAllah sana mavil mavil bakan gözlerine kurban olurum.. tatlı sıpa seni.. ben muzla ezip veriyorum canım, hiç yememezlik yapmadı..

Herkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.
Canim benimki karisimla hic sevmedi sarisini haslayip ben kahvalti ederkeb onuda yanima aliyorum ufak ufak agzina atiyorum elimle nasil hosuna gidiyor obur turlu asla yemiyor

Kizlar selam nasilsiniz bu ara bizimki koltuklara tirmanmaya basladi yurutece anakucagina herseye tirmaniyor ne guzel yere koyuyordum onceden dinlenebiliyordum biraz..artik hic oturmuyorum butin gun onun pesindeyim hic durmuyor yerde tirmanmayi kesfetti islerim zorlasti..napsam bilmiyorumki..oyalical bisey bulamiyorum..tek oyalandigi kablolar

Bizimde dislerimiz cikmadi bu arada..kuzenin cocugunun 14.ayda cikti bizimkide ona benzermi bilmiyorum ama 3 gundur o kadar huysuzki resmen bitap haldeyim hep ilgi istiyor ben nereye o oraya...hic yerde durmuyor gece kac kez kalktim hesabi yok.. yuksek sesle aglayarak uyandi her defasinda..2 gundur burnu akip birkac kez hapsurdu ondan mi bi huysuzlugu yoksa bir yeri m8 agriyor anlayamadim
Ne yani hareketlenince rahat edilmiyor mu?? :KK57: Ben hareketlenince dökerim önüne oyuncaklarını onlarla oynar bende rahat ederim diyorum.. yawww ne zaman sefa sürcez :KK61: benim kızda bu aralar bağırarak uyanıyor.. ağlıyorda ağlıyor.. bazen utanıyorum binadakilerden.. çocuğu dövüyoruz falan zannetcekler :KK43:

Biz de 7. Ayın içindeyiz daha diş yok ama bazen çenemi göğsümü delice ısırıyor. Damakları iyice sertleşti. 8-10 arası gelir herhalde. Düşlerin geç çıkması iyiymiş. Sağlam olacak derler bizim oralarda:)))[/
Dişlerin geç çıkması iyi derler

Anlamadığım gündüzleri oynuyor, gülüyor, uykusu gelince kendi uyuyor , gece olunca çığlık çığlığa bağırıyor.. bu dişler gündüz ağrımıyor da gece mi ağrıyor??

Gece ağrı daha çok hissedilirmiş o yüzden bizim de tam gaz devam dişe,gece walla kaç kalkıyorum bilmiyorum eşim burdayken de attık onu yataktan yanıma koydum,ağlayarak kalkıyor çoğu zaman ya pış pış ya meme idare ediyoruz.önceki 2 gece kalktı gecenin bir köründe 2 3 saat uyumadı dişi yarıyordu herhalde

Buhar nem makinesi için de hasta olduğunda tamam ama durup dururken çocuğu alıştırma demişti doktor.ben almadım o yüzden lazım olursa alırım diye salladım

Yumurtanın sarısını verdiö 2.ve 3.gününde o uykudan kalktığı gecelerdi ondan mı oldu dişten mi anlamadım.var mı yumurtadan rahatsız olan ben geç kaldım gerçi geriden geliyorum beslenme konusunda

Anlamadığım gündüzleri oynuyor, gülüyor, uykusu gelince kendi uyuyor , gece olunca çığlık çığlığa bağırıyor.. bu dişler gündüz ağrımıyor da gece mi ağrıyor??
Benimki de birkaç gündür bir dellendi :) gündüZ iyi hoş gece yat kalk başım dönüyor ya hortlak gibi geziyorum şindi de uyuyor hiç uyanmadan gece noluyor acaba derdi ne çözemedim

Ne yani hareketlenince rahat edilmiyor mu?? :KK57: Ben hareketlenince dökerim önüne oyuncaklarını onlarla oynar bende rahat ederim diyorum.. yawww ne zaman sefa sürcez :KK61: benim kızda bu aralar bağırarak uyanıyor.. ağlıyorda ağlıyor.. bazen utanıyorum binadakilerden.. çocuğu dövüyoruz falan zannetcekler :KK43:
Yok canim ne rahati mahvoldum kac gundur sirtim her yerim agriyor..onceden dokuyordum oyuncaklari oyun matina onlarla oyalaniyordu.simdi etrafta koltuk anakucagi yurutec benim dizim ne bulursa tutunup ayaga kalkmaya calsiiyor kalkiyor ama sonrada kac kez dustu ben de dusmesin diyr surekli onun pesinde indirmekle mesgulum ayaga kalkmayi kesfedince yerde durmuyorlarmis demekki :KK43:(

Ben aylardir ayniyim. Psikolojik bozukluk daha cok yemeye tesvik ediyo ediyo beni yuruyuse falanda cikamiyorum. Durumum fena. Bahardan umutluyum :/
Ama öyle düşünmeeeee. Hayır hayır canımm. Harekete geçme vakti. Bi sabah uyan ve söz ver kendine. Kendin için bşyler yapacağına dair

Kizlar selam nasilsiniz bu ara bizimki koltuklara tirmanmaya basladi yurutece anakucagina herseye tirmaniyor ne guzel yere koyuyordum onceden dinlenebiliyordum biraz..artik hic oturmuyorum butin gun onun pesindeyim hic durmuyor yerde tirmanmayi kesfetti islerim zorlasti..napsam bilmiyorumki..oyalical bisey bulamiyorum..tek oyalandigi kablolar
Al bendende okadar. Artık tek odada da durmuyo. Hol ve mutfakta fayans olduğundan üşütecek diye aklım çıkıyo. Salonda kapıyı çıkarmıştık çit alıcan zaten ya da oyun çiti çıkamasın biyere. Salonda duruyosada sürekli koltuklara tırmanıyo patpat düşüyo

Ah kuzum ne sefası. Bugün arkadaşım aradı nette emekleme videosu paylşmıştım melisanın “asıl anneliğin şimdi başlıyor hayırlı olsun” dedi :)))

X