2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ispanağı ben daha denemedim 8aylık olduk ancak cesaret edicem. Kıymayada daha dün başladım onuda 3 kere çektir dedi dr

Al bendende okadar. Artık tek odada da durmuyo. Hol ve mutfakta fayans olduğundan üşütecek diye aklım çıkıyo. Salonda kapıyı çıkarmıştık çit alıcan zaten ya da oyun çiti çıkamasın biyere. Salonda duruyosada sürekli koltuklara tırmanıyo patpat düşüyo
Oyun citi aklima gelmedi canim, onu bir arastiriyim, dedigin gibi kafami cevirdgim an pat pat dusup agliyor..tek birakmak imkansiz.bir akrabimizdan yurutec aldik, akrabimiz illa al birwz rahat edersin dedi ben pek tavsiye edilmedigi icin almicaktim..yuruteci hic sevmedi pek ilerleyemedigi icin surekli agliyor ondada bir de tirmanamiyor ya ondayken cildiriyor:)

Herkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.
Ayy cirkin gelmis hosgelmiss..
Ben labne lor avakado ve yumurtayi katistirip veriyorum yiyor bu gunlerde en sevdiklerini bile zorla yiyor biz yarin 8.aylik olacagiz disimiz yok cikmasinda su an istemiyorum :) 9dan sonra cikabilir :p

Hemen arka arkasına çıkıyor mu bu dişler.. :KK57: dengemiz bozuldu, bugün ilk defa gece 3 kere uyandı, 1 haftadır doğru dürüst uyumuyorduk, resmen rekor kırdık.. sanırım yavaş yavaş düzeliyoruz..
ayy valla cikar mi cikar :) bi baslayinca ardi geliyor..
Ayaklaninca yanacaksin evi gezinip duracak :)

Ah kuzum ne sefası. Bugün arkadaşım aradı nette emekleme videosu paylşmıştım melisanın “asıl anneliğin şimdi başlıyor hayırlı olsun” dedi :)))
MaşaAllah melisa hanıma emeklemiş..bende zannedşyorum ki emekleyince hareketlenince rahat oluruz.. desene benim hayaller yine yattı:işsiz:

Ispanağı ben daha denemedim 8aylık olduk ancak cesaret edicem. Kıymayada daha dün başladım onuda 3 kere çektir dedi dr
Biz 6 aylık kontrolümüzde drumuz ete başlayın dedi.. hatta bu ay itibariyle herşeyi ver dedi yumurtayı komple sarı beyaz ayırmadan verin dedi şok oldum..yani burda bebek beslenmesi değişik..interette patlıcan en az 1 yaş diye okudum.. közlenmiş patlıcan ,kuskuslu mana aldık.. yedi benim kIz..ben önce et suyu verdim sevmedi.. sebzelerle eti haşladım rondodan geçirdim sevdi..tavukta yiyoruz.. bi balık denemedik.. eşim ona başla diyor.. önümüzdeki hafta somon vericem.. bakalım ne olacak..

Biz 6 aylık kontrolümüzde drumuz ete başlayın dedi.. hatta bu ay itibariyle herşeyi ver dedi yumurtayı komple sarı beyaz ayırmadan verin dedi şok oldum..yani burda bebek beslenmesi değişik..interette patlıcan en az 1 yaş diye okudum.. közlenmiş patlıcan ,kuskuslu mana aldık.. yedi benim kIz..ben önce et suyu verdim sevmedi.. sebzelerle eti haşladım rondodan geçirdim sevdi..tavukta yiyoruz.. bi balık denemedik.. eşim ona başla diyor.. önümüzdeki hafta somon vericem.. bakalım ne olacak..

Hadi bazi seyler cok muhim olmayabilir ama bal, yumurta akı, süt, hele patlican... Bunlar cok tehlikeli geliyo bana. Kuzenim bakla yuzunden kac gun hastanede yatti alerji oldugunu anlamamislar. Patlican 2 yaşa kadar yasak

Yayla corbasini genelde tavuk sulu yaptik hep. Ama hic tavuklu vermedik. Acikcasi kendimizde tavuk yemiyoruz artik. Tamamen hormon yiyomuşuz gibime geliyo. Hâla buz poşeti alipta etleri kaynatip kemik suyu yapamadim. Bu eşim gamsizligiyla beni delirtecek. Bir firsat bulup ciktim disari onda da bulamadim

Kizim aksam benim tabagimdan epey etli ispanak yedi şok geçirdik. Ona ozel yapinca asla yemiyo :/
Ay ne güzel !! bizimki hiç öyle şeylere heveslenmiyor kaşığı görünce ağzını kocaman açıyor o kadar.. geçen eşim çikolata yiyordu, kağıdı ilgisini çekti eşimin elinden kaptı çikolatayı.. ağzına götürmedi elinden eriyinceye kadar alamadık..

Ay ne güzel !! bizimki hiç öyle şeylere heveslenmiyor kaşığı görünce ağzını kocaman açıyor o kadar.. geçen eşim çikolata yiyordu, kağıdı ilgisini çekti eşimin elinden kaptı çikolatayı.. ağzına götürmedi elinden eriyinceye kadar alamadık..
Yedi derken ben yedirdim :KK70: onune yiyecek koysakta yyemiyo bizimki klasikçi :) ama normalde ispanak ayri pisirip verince boyle yemiyo

Hadi bazi seyler cok muhim olmayabilir ama bal, yumurta akı, süt, hele patlican... Bunlar cok tehlikeli geliyo bana. Kuzenim bakla yuzunden kac gun hastanede yatti alerji oldugunu anlamamislar. Patlican 2 yaşa kadar yasak
Canım bizim dr 4. Ayda bal kabağı, havuç ve patates ver dedi.. ben 6. Aya kadar beklemek istiyorum deyince mırın kırın etti sonra tamam dedi.. bizim dr ayrım yapmaksızın herşeyi verme taraftarı, ben internetten bakıyorum kaçıncı ayda ne verilir diye.. yumurta akı vermedim 1 yaşa kadar da vermeyeceğim..ama hipp markanın bio kuskuslu közlenmiş patlıcan maması almış eşim 4. Ayda itibaren diyede yazıyor..geçen hafta verdim.. sevdi yedi.. ama kendim evde patlıcan yapıp vermem cesaret edemem

Kızlar bu süt kesilmiş mi? Peynir yapmak istiyorum br türlü beceremiyorum

Eklentiler

• 20180222_175457.jpg
    20180222_175457.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 38
Ev yemeği derken canım ne veriyosun?
Bizim yediğimz btün yemekleri yiyor cnm. Mesela bgn öğlen bir kase tarhana çorbası içti ev yapımı bryaz tarhana ama. Hiç blendırdan geçirmedim öylece içti. Biraz öncede kabak yemeği bol kıymalıca yedi. Sdce çatalla ezdim yedirdm. Hiç ayırt etmiyorum valla haha herşeyi yiyo bnde veriyorm. Belli şeyler belli yaşa kdr verilmio onlara dkkat ederektn yediriyorm cnm . Bn çocuk gelişimi okudum bide. Biraz okuduklarıma dayanaraktan yapıuorm işte bşyler

Ayy cirkin gelmis hosgelmiss..
Ben labne lor avakado ve yumurtayi katistirip veriyorum yiyor bu gunlerde en sevdiklerini bile zorla yiyor biz yarin 8.aylik olacagiz disimiz yok cikmasinda su an istemiyorum :) 9dan sonra cikabilir :p

ayy valla cikar mi cikar :) bi baslayinca ardi geliyor..
Ayaklaninca yanacaksin evi gezinip duracak :)
Oiiii yeriiiimmm maşallaaahhh .. bende deniycem öyle yaa en kısa zamanda

Oyun citi aklima gelmedi canim, onu bir arastiriyim, dedigin gibi kafami cevirdgim an pat pat dusup agliyor..tek birakmak imkansiz.bir akrabimizdan yurutec aldik, akrabimiz illa al birwz rahat edersin dedi ben pek tavsiye edilmedigi icin almicaktim..yuruteci hic sevmedi pek ilerleyemedigi icin surekli agliyor ondada bir de tirmanamiyor ya ondayken cildiriyor:)
Ben yürüteç kullanıyorum valla 1 aydır oda olmasa hiçbişey yapamam kafayı yerim. Bizimki ilk koyduğumuz anda fırt fırt gitmeye başladı. Şimdi evin en ucundan en ucuna gidiyo onda bile yaramazlık yapacak kablo priz falan buluyo

Yayla corbasini genelde tavuk sulu yaptik hep. Ama hic tavuklu vermedik. Acikcasi kendimizde tavuk yemiyoruz artik. Tamamen hormon yiyomuşuz gibime geliyo. Hâla buz poşeti alipta etleri kaynatip kemik suyu yapamadim. Bu eşim gamsizligiyla beni delirtecek. Bir firsat bulup ciktim disari onda da bulamadim

İnstagramda biri ilikli kemik suyu tavuk suyu yapıyor.geçen anneme paça çorbası aldık,memnun kaldık.istersen söylerim özelden

Bizim yediğimz btün yemekleri yiyor cnm. Mesela bgn öğlen bir kase tarhana çorbası içti ev yapımı bryaz tarhana ama. Hiç blendırdan geçirmedim öylece içti. Biraz öncede kabak yemeği bol kıymalıca yedi. Sdce çatalla ezdim yedirdm. Hiç ayırt etmiyorum valla haha herşeyi yiyo bnde veriyorm. Belli şeyler belli yaşa kdr verilmio onlara dkkat ederektn yediriyorm cnm . Bn çocuk gelişimi okudum bide. Biraz okuduklarıma dayanaraktan yapıuorm işte bşyler

Zeytinyağını kavurmak zararlı diyorlar dediler diye ben cesaret edemiyorum,hep sonradan ekliyorum yaptığım şeylere

Ben yürüteç kullanıyorum valla 1 aydır oda olmasa hiçbişey yapamam kafayı yerim. Bizimki ilk koyduğumuz anda fırt fırt gitmeye başladı. Şimdi evin en ucundan en ucuna gidiyo onda bile yaramazlık yapacak kablo priz falan buluyo

Walla bende dün niyetlendim mama sandalyesinde falan takılıyor bi süre,bi de yürüteç mi alsam diyorum iki de onda durur zaten sıkılıyor al beni diye me-mi,me-mi diye söyleniyor:))))

X