• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size bir fikir verim belki yapmak isteyen olur belkide yapan vardır aranızda ben kalp sesini doktorundan rlca ettim telefona ses kaydı olarak kaydettim arasıra acıpacıp gun icinde dinliyorum :)

kızlar yaa çok tedirginim benim bi belirtim yok hamilelikle ilgili 5 haftalık ara ara kasık ağrım oluyo ilk gebelik normalmi sizce pazartesi doktor randevum

Bugün bebişi de kalp atışını da gördük :anneadayı::KK200:çok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu:KK68:

Gözün aydın canım çok sevindim. darısı tüm bekleyenlerin başına inş yarın bende gidicem hayırlısı Rabbim bana da nasip etsin inş :KK68:

bendede yok canm aynıyız yanı sen hamilemisin takvimin yokta ondan dedm kaç haftalık senin

henüz doktoruma gitmedim fakat bhcg ye bakılırsa evet hamileyim. şuan 6. haftanın içindeyim sanırım. sat 18 ekim.
benim ikinci hamileliğim. ilki malesef çok üzücü bir şekilde sonlandı. ilk hamileliğimde takvim yapmıştım ve 2015 ekim anneleri sayfasındaydım. o günleri hatırlatıyor malesef hiç takvim düzenlemek istemedi canım. aslında başlıkta yazmak da içimi darlıyor bir miktar ama aynı dönemde benzer şeyleri yaşayan başkalarının varlığı da rahatlatıyor insanı. birşeyler öğrendiğim de oluyor. gerçi gereksiz yere stres de olabiliyorum. karmakarışık anlayacağın..

henüz doktoruma gitmedim fakat bhcg ye bakılırsa evet hamileyim. şuan 6. haftanın içindeyim sanırım. sat 18 ekim.
benim ikinci hamileliğim. ilki malesef çok üzücü bir şekilde sonlandı. ilk hamileliğimde takvim yapmıştım ve 2015 ekim anneleri sayfasındaydım. o günleri hatırlatıyor malesef hiç takvim düzenlemek istemedi canım. aslında başlıkta yazmak da içimi darlıyor bir miktar ama aynı dönemde benzer şeyleri yaşayan başkalarının varlığı da rahatlatıyor insanı. birşeyler öğrendiğim de oluyor. gerçi gereksiz yere stres de olabiliyorum. karmakarışık anlayacağın..
bende Mart 2015 annesi olacaktım. Aynı şekilde üzücü bir şekilde sonlandı. Benimde içimden gelmiyor o takvimi kurmak.

bende haziranda ikizlerimi düşürdüm bu ay hamile olduğumu öğrendim inş sağlıkla devam eder hepimizin hamileliği cnm

kızlar yaa çok tedirginim benim bi belirtim yok hamilelikle ilgili 5 haftalık ara ara kasık ağrım oluyo ilk gebelik normalmi sizce pazartesi doktor randevum
Normal tabi:) 7. Haftadayım Yen'i Yen'i koku hassasiyetim var benim de hiç belirtim yoktu

Normal tabi:) 7. Haftadayım Yen'i Yen'i koku hassasiyetim var benim de hiç belirtim yoktu
daha bhcg de baktırmadım korkudan gebelik testinde çıktı pazartesi ye randevu aldım nasip bakalım belirti olmayınca stres yapıyorum ister istemez

Kızlar size bir fikir verim belki yapmak isteyen olur belkide yapan vardır aranızda ben kalp sesini doktorundan rlca ettim telefona ses kaydı olarak kaydettim arasıra acıpacıp gun icinde dinliyorum :)
Direk kameraya çekeceğiz canım çoktan planladık:KK70:haftaya doplere girip duyacağım inş bugün gördüm kalbini sadece dr peşpeşe bu kadar radyasyon vermeyelim bebişle dedi haftaya erteledik duymayı:KK36:

daha bhcg de baktırmadım korkudan gebelik testinde çıktı pazartesi ye randevu aldım nasip bakalım belirti olmayınca stres yapıyorum ister istemez
Baktırmaya gerek yok canım en son adet 4 gün geciktiğinde baktım. Kafanı karıştırma boşver bakma ultrason yeter:KK73:

Aaa pardon hiç mi kan testi yaptırmadın ben de tekrardan yaptırmadın sandım kan testini hemen yaptırsana canım acilde nasıl dayanıyorsun

bende Mart 2015 annesi olacaktım. Aynı şekilde üzücü bir şekilde sonlandı. Benimde içimden gelmiyor o takvimi kurmak.

geçmiş mesajlarına şimdi baktım canım. Allah yar ve yardımcımız olsun. insanın başına gelen her türlü sıkıntı, hastalık, musaibet günahlarına kefaretmiş. böyle düşünüp sevinelim inşallah. Rabbim kollarımızı boş bırakmasın, sıhhatle gelsin bebeklerimiz.

Back