- 20 Mart 2016
- 1.340
- 1.700
- 133
bende dayanamadim napiyim gobegimiz falan ciksa hissetsek belki azcik rahatlarızAmin insallah .. Sanirim bu korku hic bitmeyecek bizlerde.. Ayda bir cagirdigi zamanlarda nasil dayanacagim diyorum bende ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dayanamadim napiyim gobegimiz falan ciksa hissetsek belki azcik rahatlarızAmin insallah .. Sanirim bu korku hic bitmeyecek bizlerde.. Ayda bir cagirdigi zamanlarda nasil dayanacagim diyorum bende ..
ben iki haftayı bile bekleyemedim ama lekelenme mevzusu var bende napıyim dayanamıyorumArtik dayanacagiz zaten 11.haftaya kadar hersey yolunda giderse sonrasi biraz daha rahat olur korkular azalir .. Sanirim ben 11.haftaya kadar iki haftada bir gidicem cunku ..
benim yüzüm çökmeye başladı çirkinleşiyor muyum ne diyorum kendi kendime bakalım usg nasıl çıkacak. senin haftan ilerlediği için ortadadır artık. 7.8. haftaymış bende 9.10. hafta sanıyordum :)bende dayanamadim napiyim gobegimiz falan ciksa hissetsek belki azcik rahatlarız
Coook sevindim canim gozunuz aydin olsun .. Rabbim evlatlarimizi korusun ..Kızlar çok sevinçliyim oğluma test yapmıstı doktoru Ankara'ya yolladı Akdeniz anemisi taraması şükür temiz çıkmış kansızlıkmış sadece o da yavaş yavaş yükseliyo Allah'ıma şükürler olsub evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Kızlar çok sevinçliyim oğluma test yapmıstı doktoru Ankara'ya yolladı Akdeniz anemisi taraması şükür temiz çıkmış kansızlıkmış sadece o da yavaş yavaş yükseliyo Allah'ıma şükürler olsub evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
aynen canim o haftalar kesenin sağında solunda belli oluyor. lekelenmen falan olduğu için moralin bozuldu senin oyuzden olmuştur kendine dikkat etbenim yüzüm çökmeye başladı çirkinleşiyor muyum ne diyorum kendi kendime bakalım usg nasıl çıkacak. senin haftan ilerlediği için ortadadır artık. 7.8. haftaymış bende 9.10. hafta sanıyordum :)
uykularım falan normal ama göz altlarım çöktü iyice ya stres kötü etkiliyor artık stres yapmak istemiyorum bebekte etkilenecekaynen canim o haftalar kesenin sağında solunda belli oluyor. lekelenmen falan olduğu için moralin bozuldu senin oyuzden olmuştur kendine dikkat et
Arkadaşlar vücudunuzda bu kadar çok belirti aramayın benimde hiç bir belirttim yok ve ınan kimseyle de kıyas etmiyorum birçok şeyi standarta bağlamak doğru değil bunlar sadece moral bozar bende daha bebegimi bile görmedim bekleyip gorcez canım. ilk gebeligimde ikizlere h amileydim ve göğüs agrisi dahi yoktu sadece uyku,m gelirdi biz dua e deli,m gerisi Allah in takdirikızlar yaa çok tedirginim benim bi belirtim yok hamilelikle ilgili 5 haftalık ara ara kasık ağrım oluyo ilk gebelik normalmi sizce pazartesi doktor randevum
Darısı başına ennn yakın zamanda
cok sevindim o gunden sonra soramadm da.Gecmis olsun allah sihhat versin cocuklara bisi olmasin hic kiyamiyorm..Kansizlik icinpekmezle portakal suyu icir canim bude cok guzel bitkisel seyler var cocuklar icin..Kızlar çok sevinçliyim oğluma test yapmıstı doktoru Ankara'ya yolladı Akdeniz anemisi taraması şükür temiz çıkmış kansızlıkmış sadece o da yavaş yavaş yükseliyo Allah'ıma şükürler olsub evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
bende 6. haftada gittim 11. haftada tekrar gidicem. Ben de okudukça acaba diyorum :) Ama ben elimden gelse hiç gitmicem kocaman olsa bir an önce büyüse de öyle görsemYazdıklarınızı okudukça çok farklı bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyorum. Benim doktorum kan testi yapmadı. Ultrasonla baktı ve 1 ay sonra çağırdı. Herkes doktora gidip gidip geliyor ben de bekleyip duruyorum. Hayırlı haberler duymak ve görmek için
Hele ben her hafta acildeyim en son kadin bakmadan duruyolar ve adet kanamasi gibi yogun kanama olmadan gelme dedi hic umrum degil giderim babasinin yerimiben iki haftayı bile bekleyemedim ama lekelenme mevzusu var bende napıyim dayanamıyorum
bende 6. haftada gittim 11. haftada tekrar gidicem. Ben de okudukça acaba diyorum :) Ama ben elimden gelse hiç gitmicem kocaman olsa bir an önce büyüse de öyle görsem
ilk öğrendğimde devlete gittim. ilk 2 testimi devlette yaptırdım. ama farklı bir ultrason cihazını görünmek için(doktorun odasındaki hariç )yaklaşık olarak 3.5 saat sıra bekledim. ertesi günde özele gittim. ve artık hep özele gidicem
Bertilda bende dün acile devlete gittim
1. eşimi içeri almadılar
2. kapının önünde bekle diye çıkıştılar (içerisi boş)
3. illa vajinal bakıyorlar
4. ultrasonda zahmet edip ekranı bana çevirip göstermedi ben sordukça cevap verdi
5. kalp atışı var mı dediğimde evet var yoksa sen kalbini dinlemeye mi geldin dedi, bende cevap olarak iğnemi gösterdim.
sonuç ilişki yasak bol su iç dinlen progestan 100 mg yazdı(ben zaten sabah akşam 200 mg günde 400 mg alıyorum)
iğnemide kendi doktorum haftada 3 dedi devlette haftada bir yaptır 3 önermiyoruz dedi.
velhasıl iğne konusunda kafamı karıştırdığıyla kaldılar..
amacım devlet hastanesini kötülemek değil evet çok yoğun ve doktorlar artık bıkmış belli. ama insanlıklarınıda kaybetmiş bir çoğu. devlette iyi bir doktor bulursanız ona devam edin. ama malesef bende özele gidiyorum
Kızlar ben gerçekten devlet hastanelerini hele de bu doğum hususunda hiç ama hiç önermiyorum benim üçüncü bebişim hiç gitmedim inşallah da muhtaç olmam. Tabi kötünün iyisi de vardır ona bişi demem ama daha yeni eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı çocuğu anneden alıp emzirirken yoğun bakıma koymuşlar işin tuhaf yanı niye koyduklarını bile 2 gün sonra söylemişler takip altında deyip durmuşlar kan oranları iyi değilmiş vs. Benim çok sinirim bozulmuştu resmen iyi insanı delirtirlerGerçekten hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım.. Ve bir günüm boşa gitti o kadar saat bekledim iceri girdigimde doktorun alayli konuşmaları ne gerek var ki gibi cumleleri beni çileden çıkardı hiçte bir sonuç alamadım.. Kan alan kizlarda damarı patlatiyorlardi kolum hala yemyeşil
Birdaha bende gitmemeyi düşünüyorm insan verem olucak orda Allah korusun
benim bir tanıdığımı çatalda bırakmışlar ve çocuğun başı yavaş yavaş çıkmaya başladığında anne bağırdığı için gelip doğumu yapmışlar.. anne korkudan uçuk çıkardı bebeğini emziremedi. ya bebek doğup düşseydi.. düşünemiyorum bileKızlar ben gerçekten devlet hastanelerini hele de bu doğum hususunda hiç ama hiç önermiyorum benim üçüncü bebişim hiç gitmedim inşallah da muhtaç olmam. Tabi kötünün iyisi de vardır ona bişi demem ama daha yeni eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı çocuğu anneden alıp emzirirken yoğun bakıma koymuşlar işin tuhaf yanı niye koyduklarını bile 2 gün sonra söylemişler takip altında deyip durmuşlar kan oranları iyi değilmiş vs. Benim çok sinirim bozulmuştu resmen iyi insanı delirtirler
ilk gebeliğim olumsuzluk yaşayınca korkuyo insan daha kan bile vermedim akşam gtcem inş acilden alırlarArkadaşlar vücudunuzda bu kadar çok belirti aramayın benimde hiç bir belirttim yok ve ınan kimseyle de kıyas etmiyorum birçok şeyi standarta bağlamak doğru değil bunlar sadece moral bozar bende daha bebegimi bile görmedim bekleyip gorcez canım. ilk gebeligimde ikizlere h amileydim ve göğüs agrisi dahi yoktu sadece uyku,m gelirdi biz dua e deli,m gerisi Allah in takdiri