- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
evet canım 6 ay alabilirsin bu durumda,biraz daha fazla olsaydı 8 ay alırdın :)toplam günüm şuan 480 aynı işyerinde de 120 gün şartı var tam denk geliyor yani 600 gün olupta 6 ay işsizlik alabilmem için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 6 ay alabilirsin bu durumda,biraz daha fazla olsaydı 8 ay alırdın :)toplam günüm şuan 480 aynı işyerinde de 120 gün şartı var tam denk geliyor yani 600 gün olupta 6 ay işsizlik alabilmem için
amin canım inşallah akşam bide lekelenmem olunca acile gittim ne kötü bi gündü dün
sende sakin ol bebeklerimizde üzülüyor biz üzüldükçe
Saol cabim adetin 3 gunuHayırlı olsun canım
Peki bu değer adetinin kaçıncı günü çıktı canım
6 ay alabilsem yetcekte şuanki durumum çok karışık bakalım nolcak...evet canım 6 ay alabilirsin bu durumda,biraz daha fazla olsaydı 8 ay alırdın :)
Gözün aydın canımBugün bebişi de kalp atışını da gördük çok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu
çok sevindimm, yarın bende dinlerim inşallahBugün bebişi de kalp atışını da gördük çok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu
karnım davul gibi birde ağrı var rahimmi ağrıyor gaz sancısımı anlamıyorum
İnşallah hala etkisindeyim çok duygulandımçok sevindimm, yarın bende dinlerim inşallah
Bugün bebişi de kalp atışını da gördük çok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu
gazlı bebekler bizi bekliyor galiba yavrumda mı çekecek bunlarıaynı durum bende de var canım. bazen sancı gıbı bazen adet agrısı gıbı oluyo
Canim ben ozele gidiyorum..devlet hastanesini sevmiyorumKizlar sizler ozelemi yoksa devletemi gidiyorsunuz? Şahsen ben devletten hiç memnun kalmadım şifa bulmaya diye gidiyorsun kanser olarak geri dönecek insan. Ufak tefek şeyler için olabilir ama bidaha gitmemeye calisicam..
Yurt dışında dogdum büyüdüm 4 aydır turkiyede yaşıyorum ve gerçekten hiç bir bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum biraz sordum soruşturdum herkes ozele git dedi sizler nereye gidiyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim ya
Canım sen kaç haftalıksın ve en son adet tarıhın kaç senınle aynıyız galıba ama Dr bana 3 haftalıksın dedıZofer'dir o canım. Hiperemesis gravidarum gibi yoğun bulantıdan dolayı günlük işlerini yapamayan ve elektrolit kaybı yaşayan bayanlara veriyorlar canım. Çok sık kullanacağın bişey değil. İlaç sonuçta.
Premesis diye bir hap var, ben bulantım artınca onu deneyeceğim.
gazlı bebekler bizi bekliyor galiba yavrumda mı çekecek bunları
Bende bir sağlık çalışaniyim ama devlet hastanesi konusinda en az 2 kez düşünmek lazım maalesef acı gerçek. İmkan varsa kesinlikle özel olmalı ilgi alaka sıfır herkese ortak çözüm asla hastanın durumuna göre yaklaşım yok devlet hastanesi benim genetik test sonucuma bile pıhtılaşma faktörü yok diyip evime gönderdi . Son kürtaj sonrası 2 yıl gebe kalamadim rahim 1 yılda toparlanamadi Rahimde yapisiklik yüzünden histeroskopi oldum velhasıl sağlık için biraz kendini sıkıp özel tercih edilmeye çalışılmali@Bertilda bende dün acile devlete gittim
1. eşimi içeri almadılar
2. kapının önünde bekle diye çıkıştılar (içerisi boş)
3. illa vajinal bakıyorlar
4. ultrasonda zahmet edip ekranı bana çevirip göstermedi ben sordukça cevap verdi
5. kalp atışı var mı dediğimde evet var yoksa sen kalbini dinlemeye mi geldin dedi, bende cevap olarak iğnemi gösterdim.
sonuç ilişki yasak bol su iç dinlen progestan 100 mg yazdı(ben zaten sabah akşam 200 mg günde 400 mg alıyorum)
iğnemide kendi doktorum haftada 3 dedi devlette haftada bir yaptır 3 önermiyoruz dedi.
velhasıl iğne konusunda kafamı karıştırdığıyla kaldılar..
amacım devlet hastanesini kötülemek değil evet çok yoğun ve doktorlar artık bıkmış belli. ama insanlıklarınıda kaybetmiş bir çoğu. devlette iyi bir doktor bulursanız ona devam edin. ama malesef bende özele gidiyorum
Bende gaz sancisiyla uyandım sabah normalde de gaz sancim olurdu kendimizi usutmemek lazımgazlı bebekler bizi bekliyor galiba yavrumda mı çekecek bunları
Kızlar bence normal Doğum izninizi kullanın iki ay öncesi iki ay sonrası olarak daha Sonra işe başlamış görünün bi hafta kadar çalışın daha Sonra çıkın işten işsizlik maaşı alın tabi bunu iş yeriniz kabul ederse. Benim iş yeri kapandığı için ben hamile olduğumu öğrendim ertesi gün işten çıktım şuan evdeyim hamile olduğum için başka işede giremiyorum eğer devam etseydim oyle yapmayı düşünüyordum. 6 ay ücretsiz iZin kullanınca tekrar 120 günü aynı iş yerinde doldurmanız gerekiyor işsizlik maaşına hak kazanmak için.Özelde çalışan kızlar bir arkadaşım Doğum iznini kullanıp sonra ücretsiz izin hakkını kullandı 6 aydı sonra devam etmedi zaten sizin hakkınızı yiyorlar sigorta primleriniz eksik yatırıyorlar farklı maaş sistemi falan bence kesinlikle Doğum izni hakkınızı kullanın bebişlere bişeyler yaparsınız o parayla