• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş mesajlarına şimdi baktım canım. Allah yar ve yardımcımız olsun. insanın başına gelen her türlü sıkıntı, hastalık, musaibet günahlarına kefaretmiş. böyle düşünüp sevinelim inşallah. Rabbim kollarımızı boş bırakmasın, sıhhatle gelsin bebeklerimiz.
amin canım Allah yüzümüzü güldürsün.

Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan
Canim benim hep yuksekti tsh omur boyu ilac kullancam ilacla hemen duzene girer merak etme gebelikte biraz fazla yukseliyor tsh ama ilacin ne gebelikte ne de emzirme doneminde hicbir zarari yok.sabah acken iceceksin ama ihmal etme hemen git doktora dahiliyeye de gidebilirsin

Canim benim hep yuksekti tsh omur boyu ilac kullancam ilacla hemen duzene girer merak etme gebelikte biraz fazla yukseliyor tsh ama ilacin ne gebelikte ne de emzirme doneminde hicbir zarari yok.sabah acken iceceksin ama ihmal etme hemen git doktora dahiliyeye de gidebilirsin
Gittim canım cok sagol ilaca basladık iyot testi var onuda 14aralikta cıkıcak sonucu bide d vitamnine baktır haber ver bana dedi d vitaminine neden bakıyorlar biliyormusun ultrasonlada baktı buyuk ihtimal dogumdan sonra ilaclari birakirız dedi

Sabahtan beri hicbirsey yemedim..şuan ise canımın tek çektiği dondurma . . ve yiyorum bildiğiniz yarım kg :)

Dün cnm acayip taze kayısı çekti ama eşime söylemedim bu mevsimde bulamaz diye..kayısı hoşafı kaynatıp iceyim en iyisi:)

Sabahtan beri hicbirsey yemedim..şuan ise canımın tek çektiği dondurma . . ve yiyorum bildiğiniz yarım kg :)

Dün cnm acayip taze kayısı çekti ama eşime söylemedim bu mevsimde bulamaz diye..kayısı hoşafı kaynatıp iceyim en iyisi:)
Caninizin cektiklerini söylemeseniz ☺ Sonucta sizin esinizin bulamayacagi biseyi sanirim bizlerde bulamayiz ve inanin ki okuyupta cani ceken cok insan oluyor .. Bos yere günaha girmeyin ;)

hasta olma az ye :KK19:

kızlar doktorum 1 ay sonra gel demişti ama ben dayanamadım mide bulantısı falan olmayınca korktum daha 10 gun var diye baska bir doktora gittim kontrol olsun die çok şükür herşey yolunda 9+2yiz bugün adet tarihiyle aynı gidiyor. küçücük ama cok şaşırdım büyümüş kafası kolları ayakları belli sağ salim kucağımıza alalım inşallah

aman bol su iç hastalanma birde. bizimde evde var koca yaz dondurmasız durmayan ben şimdi yemiyorum. ne tatlı ne ekşi ne tuzlu henüz bende aşerme yok aman olmasında :)

kızlar doktorum 1 ay sonra gel demişti ama ben dayanamadım mide bulantısı falan olmayınca korktum daha 10 gun var diye baska bir doktora gittim kontrol olsun die çok şükür herşey yolunda 9+2yiz bugün adet tarihiyle aynı gidiyor. küçücük ama cok şaşırdım büyümüş kafası kolları ayakları belli sağ salim kucağımıza alalım inşallah
evet bazen çok erken beliriyor :) erken belirince kız mıydı sankii :) birde kesenin ne tarafındaydı

Amin insallah .. Sanirim bu korku hic bitmeyecek bizlerde.. Ayda bir cagirdigi zamanlarda nasil dayanacagim diyorum bende ..

Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/
ben buna dikkat edeceğim bu sefer :)
benim hep sağ tarafim batıyor canim bugünku resim büyüdüğü için sanırım tam ortada. oncekilere bakınca usgde sola yakın gözüküyor bakalim hayırlısı

Back