• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben fitoterapi yüksek lisansı yaptım. Aklınıza gelebilecek çoğu baharatta düşüğe sebep olabilecek maddeler mevcut. Mümkünse kullanmayalım. Nane fesleğen biberiye kekik tarçın adaçayı sinameki vs.
Çok düşük miktarlarda kullanılabilir lezzet açısından ama literatürde önerilmiyor.
Birde şeyi sorayım. Kimse kibirlenmek yada Türkiye'yi küçümsemek gibi algılamasın ama Türk doktorlarına %90 itimadım kalmadı. Çünkü farklı bir sağlık sisteminde 2 yıl yaşadım. Çok da memnun kaldım. Sağlık hizmetleri mükemmel miydi? Hayır rezalet yavaştı. Ama doğal olandan yanaydılar. Az ilaçtan yanaydılar. Önce sen odaklı. İlaç firmalarının oyuncakları olmamış doktorların olduğu; ameliyatı ticarete dönüştürmemiş bir sistemdi. Ordan kalma alışkanlıkla bir şey öğrendiğimde onu yabancı sitelerde de aratırım bende. Peki sizce baharatı çok kullanan ülkeler var. Uzak doğu ülkeleri ki bizzat Güney Kore'den açlıktan 2 kilo vermiş olarak döndüm. Pakistan Hindistan. Burda ne yapıyorlar acaba?

Amine Busra Amine Busra ayaklarini usutme sanci ondan da olabilir bide progestan kullaniyosan alip uzan biraz normal lekelenme bence korkma yarina kadar dinlen benim kac gundur bole..
Gaz bile öyle batma gibi ağrı yapıyor. Hemen kötüye yorma Amine Busra Amine Busra kaldır ayaklarını yat. İnşallah Allah'ın izniyle birşey olmaz demiştim ama gitmişsin zaten hastaneye. İyi olmanıza sevindim :)

Son düzenleme:
Ne kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..

Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı? :KK50:
Mecbuuuur sabah 1 akşam 1 . Asgari limitim. Kansızlık yaptığı için bırakıyorum bende.

Kizlar sizler ozelemi yoksa devletemi gidiyorsunuz? Şahsen ben devletten hiç memnun kalmadım şifa bulmaya diye gidiyorsun kanser olarak geri dönecek insan. Ufak tefek şeyler için olabilir ama bidaha gitmemeye calisicam..
Yurt dışında dogdum büyüdüm 4 aydır turkiyede yaşıyorum ve gerçekten hiç bir bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum biraz sordum soruşturdum herkes ozele git dedi sizler nereye gidiyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim ya

Kizlar sizler ozelemi yoksa devletemi gidiyorsunuz? Şahsen ben devletten hiç memnun kalmadım şifa bulmaya diye gidiyorsun kanser olarak geri dönecek insan. Ufak tefek şeyler için olabilir ama bidaha gitmemeye calisicam..
Yurt dışında dogdum büyüdüm 4 aydır turkiyede yaşıyorum ve gerçekten hiç bir bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum biraz sordum soruşturdum herkes ozele git dedi sizler nereye gidiyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim ya
Ozel II bence devlette cok soru sorma imkanın olmuyor bence imkanın varsa ozel derim ben

Ben özele gidiyorum.Özel hastane çok daha rahat oluyor devlete göre.Devlet hastaneleri çok kalabalık.İmkanınız varsa özeli tavsiye ederim.

Bugün doktora gittim. Keseyi gördü ama ne kalp atisi duydu nede bebegi gördü 10 gun sonra gel dedi. Gebesin dedi ama ya bebek yoksa kesede. 6 hafta 5 günlügum bugun moralim bozuldu heyecanla gittim :110:

Sali günede Bezmi aleme gideyim diyorum of hamile değilim belkide boş kese:KK42:

Bugün doktora gittim. Keseyi gördü ama ne kalp atisi duydu nede bebegi gördü 10 gun sonra gel dedi. Gebesin dedi ama ya bebek yoksa kesede. 6 hafta 5 günlügum bugun moralim bozuldu heyecanla gittim :110:
Canım bolbol dua et bazen doktorların kullandıkları USG lerin goruntu kalitesi nedeniyle bile gözükmüyor olabilir ki bu benim basıma geldi. Ayrıcada "ya mubdi " bunu aklına geldikçe oku tesbih cek Allahın adı ve dusuk tehlikesi olanlar icin tesbih aklında olsun. Olumlu dusun ben cok uzuldum 5 gun sonra duydum kalp sesini bizimle olacaksa bi sekilde oluyor

Canım bolbol dua et bazen doktorların kullandıkları USG lerin goruntu kalitesi nedeniyle bile gözükmüyor olabilir ki bu benim basıma geldi. Ayrıcada "ya mubdi " bunu aklına geldikçe oku tesbih cek Allahın adı ve dusuk tehlikesi olanlar icin tesbih aklında olsun. Olumlu dusun ben cok uzuldum 5 gun sonra duydum kalp sesini bizimle olacaksa bi sekilde oluyor
Ya mubdiyi eşleriniz göbeğinize her gece 20 kez işaret parmağı ile yuvarlak çizerek okusun düşük olayı için rabbim büyük gözümuzle gördüğümüz görmediğimiz kötülükler için yapmakta sakinca yok inanılmaz rahatlatiyor

Kızlar birde her gün 2 rekat bebeklerimizin sağlıklı olmasına diye niyet edip Allah rızası için namaz kılmak faydaliymis gebelikte yapılması gerekenler olarak bi yerde okudum ben her gün yapıyorum tavsiye ederim yer gök dua üzerine birde namaz sonrası elinizi karnıniza koyup bol bol salavat çekin

Ben özele gidiyorum.Özel hastane çok daha rahat oluyor devlete göre.Devlet hastaneleri çok kalabalık.İmkanınız varsa özeli tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım.. O zaman haftaya kadar beklicem ozele gideyim İnşallah kalp atışını duyarım bebisin

canim sat a gore hesapliyorsan 6+5 gunluk hamilelik aslinda 4+5 gunluk hamilesin demek.cunku duzenli adet goren biri adet baslama tarihinden 2 hafta sonra hamile kalir.eger adet döngün 30 gunden fazlaysa 4+5 bile degilsin demek oluyor ki zaten 6 7haftadan once bebek gorunmez.

Back