işe gireli 1 ay oldu rapor alınca da öcü görmüş gibi bakıyolarBana doktorum direk ben sormadan Biray heyet raporu verdi daha once de dusukkerim oldugundan sen de almaya calıs cnm hemen isden çıkma o son çaren olsunn bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe gireli 1 ay oldu rapor alınca da öcü görmüş gibi bakıyolarBana doktorum direk ben sormadan Biray heyet raporu verdi daha once de dusukkerim oldugundan sen de almaya calıs cnm hemen isden çıkma o son çaren olsunn bence
canım niye sıkıntı olsun ki benimde geçti zaten geçici olmasını ümit ediyodum onlar ilk belirtilerdi aynı haftalardayız sıkma canınıKızlar göğüslerimdeki hassasiyet azalmaya başladı bi sıkıntı olabilirmi acaba benzer bişey yaşayan var mı
sakin ol canım bende dün karmaşık rüyalar gördüm kendi kendimi üzdümamin canımmmm benimde yarın Allahın izniyle. bu gece çok kötü rüyalar gördüm yaa hayır olsun. dün akşam arkadaşımda otururken 2 ortak arkadaşımız vardı onlarda hamileydi kaybetmişler bebeklerini çok üzüldüm ondan çok etkilendim sanırım rüyamda benim bebeğimde gelişmemiş diyordu doktorum Rabbim korusun o kadar kötü uyandım kii Allahım korusun yavrularımızı. bizde hayırlısıyla duyalım inş kalp atışlarını.
sakin ol canım bende dün karmaşık rüyalar gördüm kendi kendimi üzdüm
ozaman sağlığınız daha onemli tabiki bebeginde seninde hepimiz icin hayırlısıişe gireli 1 ay oldu rapor alınca da öcü görmüş gibi bakıyolar
Cumlemizinkini korusun canım olumlu dusun inss duyacaksın pıtpıtlarıvalla salak gibi oldum iyice nasıl korkuyorum ( Rabbim korusun yavrularımızı..
Hatta büyükşehirde yaşıyorsan kalıcıysan özel sağlık sigortası yapmanızı öneririm. Devlet hastaneleri maalesef iyi değil. Araştırma hastanesi yada üniversite hastaneleri de keza öyle. Bende özele gidiyorum.Kizlar sizler ozelemi yoksa devletemi gidiyorsunuz? Şahsen ben devletten hiç memnun kalmadım şifa bulmaya diye gidiyorsun kanser olarak geri dönecek insan. Ufak tefek şeyler için olabilir ama bidaha gitmemeye calisicam..
Yurt dışında dogdum büyüdüm 4 aydır turkiyede yaşıyorum ve gerçekten hiç bir bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum biraz sordum soruşturdum herkes ozele git dedi sizler nereye gidiyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim ya
Amin canım saol inş benim gibi olan herkese rabbim yardım etsinYiyemedigin icin icemiosundr AC karna zor tabi Allah ım iyilik versin de hem ye hem ic ins
amin canım inşallah akşam bide lekelenmem olunca acile gittim ne kötü bi gündü dünvalla salak gibi oldum iyice nasıl korkuyorum ( Rabbim korusun yavrularımızı..
ayyy evet ne iyi gelir Allah aşkına, akşam hastanede stresten pıt pıt saldım vallaBugün çok yorgunum keşke hamileykende yarım gün çalışsak
Kızlar gaz sancısına ne yapcaz rezene içsek mi ?
Bugün çok yorgunum keşke hamileykende yarım gün çalışsak
Kızlar gaz sancısına ne yapcaz rezene içsek mi ?
ayyy evet ne iyi gelir Allah aşkına, akşam hastanede stresten pıt pıt saldım valla
akşam tutamadım bide çatalda bacaklar açıktıvalla gazman gibiyim ben de nereyı uygun gorursem oraya salıverıyorum
akşam tutamadım bide çatalda bacaklar açıktı
ayyy evet ne iyi gelir Allah aşkına, akşam hastanede stresten pıt pıt saldım valla
ben de gazdan cok sıkayetcıyım mıdemı de gaz kotu yapıyo zaten. sancı yapıyo bı de sırtıma bıle vuruyo gaz sancımın agrısı. doktora soyledım bısı vermedı mıde bulantısı ıcın bı hap verdı