• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..

Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı? :KK50:
Doktorum açık çay içebilirsin dedi bende açık içiyorum

ben de çayı seviyorum sabah büyük bardakta içiyorum işyerinde bazen bir çay bardağı içiyorum

Doktorum açık çay içebilirsin dedi bende açık içiyorum

Bende açık içmeye calisiyorm bazen sevmesemde limonda koyuyorum:KK51:
Kendimi grip olcakmisim gibi hissediyorum boğazım kötü olucak sanki moralim bozulmak üzere :KK45::KK45:

Bende açık içmeye calisiyorm bazen sevmesemde limonda koyuyorum:KK51:
Kendimi grip olcakmisim gibi hissediyorum boğazım kötü olucak sanki moralim bozulmak üzere :KK45::KK45:
hemen ılık ballı limonlu su için balın üzerine limon sıkın portakal mandalina soğan sarımsak iyi gelir.Viksten uzak durun

hemen ılık ballı limonlu su için balın üzerine limon sıkın portakal mandalina soğan sarımsak iyi gelir.Viksten uzak durun

Ayyy canım bak iyi hatırlattın bunu bana annemde bir zamanlar cok yapardi balli limonlu ılık suyu gerçekten cok faydalı :super: biraz önce viks sürmek gectiydi aklımdan iyi gelmiyorsa kullanmiyim o zamano_O

Kızlar merhaba

Bayadır giremiyorum okuyamadım da yazdıklanızı bulantılarım coktu rapor almaya çalışıyordum biliyorsunuz. Bugün işi bıraktım bulantılarım beni mahfediyor bu ay dinlenip onümüzdeki ay işe baslayacagım Allahın izniyle. Bu arada kalp atışımızda 160 üzeri idi 7+1 de 3 doktora gitmiştik artık ikili test için gideceğiz sizleri de öpüyorum kolay hamilelikler diliyorum :anneadayı:

Kızlar ben fitoterapi yüksek lisansı yaptım. Aklınıza gelebilecek çoğu baharatta düşüğe sebep olabilecek maddeler mevcut. Mümkünse kullanmayalım. Nane fesleğen biberiye kekik tarçın adaçayı sinameki vs.
Çok düşük miktarlarda kullanılabilir lezzet açısından ama literatürde önerilmiyor.
Aaa çok sevindim fitoterapi alanında çalışmış birine rastladığıma. Bende bir arkadaşımın yakını kanser olunca ondan duymuştum. Ümit hocaya götürmüşler. Ondan bayaa bilgi almıştım. Sizden de bayaa bilgi alacağız inşallah. Lisansınız ne idi?

Benim bugün adet günümdu normal de benimde göğüslerde ole bi hassasiyet olmadı Ayy bende ürktüm simdi ????

Ne kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..

Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı? :KK50:

Çayı işyerinde abla sagolsun icirtiyordu 5 bardak falan ama icmicem artik

Back