• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

5+3 gibi degerim 9376 idi ve karindan kese gorundu. 7+3de de karindan kalp atisini duyduk. (Karnim oldukca yaglidir.)
Ben de 1 haftadir dugmeler acik calisinca dun hamile pantolonu aldim. Buyuyecek gobek alti rahatsiz ettigi icin degil de gobek ustundeki karni sikinca midem agridigi icin almak zorunda kaldim. Ama cok rahatsiz bisi bence. alismamisim ki dusuk bele:)))

İyi akşamlar kızlar bugün hiç bakmadım foruma çok kotuydum bulantı kusma ve halsizlik doktorum zefor adında bir hap verdi cok kotu olunca iç diye bilgisi olan var mı ?

İyi akşamlar kızlar bugün hiç bakmadım foruma çok kotuydum bulantı kusma ve halsizlik doktorum zefor adında bir hap verdi cok kotu olunca iç diye bilgisi olan var mı ?
Zofer'dir o canım. Hiperemesis gravidarum gibi yoğun bulantıdan dolayı günlük işlerini yapamayan ve elektrolit kaybı yaşayan bayanlara veriyorlar canım. Çok sık kullanacağın bişey değil. İlaç sonuçta.
Premesis diye bir hap var, ben bulantım artınca onu deneyeceğim.

5+3 gibi degerim 9376 idi ve karindan kese gorundu. 7+3de de karindan kalp atisini duyduk. (Karnim oldukca yaglidir.)
Ben de 1 haftadir dugmeler acik calisinca dun hamile pantolonu aldim. Buyuyecek gobek alti rahatsiz ettigi icin degil de gobek ustundeki karni sikinca midem agridigi icin almak zorunda kaldim. Ama cok rahatsiz bisi bence. alismamisim ki dusuk bele:)))
Hayırlı uğurlu olsun canım :spor: 5+3 e göre değerlerimiz hemen hemen aynı olacak ama bana doktorum artık değerin önemi yok 1500 den sonra dedi ve kese için karından 5+3, kalp atımı için karından 6+3'te çağırdı :KK17: Ya görünmezse bak seninki 7+3 te çağırmış görmüş.

Hayırlı uğurlu olsun canım :spor: 5+3 e göre değerlerimiz hemen hemen aynı olacak ama bana doktorum artık değerin önemi yok 1500 den sonra dedi ve kese için karından 5+3, kalp atımı için karından 6+3'te çağırdı :KK17: Ya görünmezse bak seninki 7+3 te çağırmış görmüş.
Kalp atışı için 6+2 de gittim net duyulması 7+3 de gittim tam duyduk

ben naneyi maydonoz grubuna koyuyorum açıkçası baharat vb kullanmama taraftarıyım şu dönemde. hatta işyerinde çorba ve yemeklerde maydanoz çok yedim dikkat edeyim diye düşünüyorum. birde internette böyle bi yazı buldum ne kadar gerçek bilemiyorum
Nane hamilelere zararlımı, Nane hamileliliği zararlı olduğu anlaşılmıştır Hamile kaldığınızda mide bulantıları başladığında çözüm aramaya başlarsınız ve araştırmalar naneyi gösterir ve bunun kullanılması da dozunda olmalıdır. Hamilelikte size zarar verebilir ve düşük riski de olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim doktorunuza sormadan naneyi tüketmeyiniz.

Anne karnındaki rahim incelttiği için gebelerin buna daha çok dikkat ederek bu bitkiyi kullanması gerekmektedir.Gebeliğin ilk birkaç ayında gerektiğinden fazla nane yemek düşük riskini daha çok ortaya çıkarır.Mide bulantılarına istinaden, kuru nane çay gibi kaynatıp haddinden fazla tüketerek içilirse hamileliğin ilerisi dönemlerinde olumsuz ve kötü bir sonuç verir. Bir üniversitede yapılmış olan bir araştırmaya göre Isparta köylerinde kaynatıp içtikleri nanenin hamileliği kötü etkilediği ortaya çıkmıştır.
Nane cayi bizim oralarda adet söktürücü olarak kullanılır . .yani ben pek taraftar degilim..herseyin azi karar cogu zarardir..ozellikle adet zamanimda kasik agrilarimi rahatlatmasi icin ve akisi kolaylastirmasi icin icerdim...

Diger 3 oglumda karnim hic bukadar buyumemisti goren 5 aylik zanneder. Gaz gibi de hissetmiyorum. Kilo almis olabilir miyim acaba :110: ultrasonada girmedim daha ikiz olabilir mi ki, ailede de hic yok amao_O

Diger 3 oglumda karnim hic bukadar buyumemisti goren 5 aylik zanneder. Gaz gibi de hissetmiyorum. Kilo almis olabilir miyim acaba :110: ultrasonada girmedim daha ikiz olabilir mi ki, ailede de hic yok amao_O
Benim de senin gibi göbek önden gidiyor ama ben kilo aldım bariz gaz da var şişkinlik vs amaaaan hoşuma bile gidiyo sanki ilk bebekmiş gibi :D

Benimde cikti ya..ama ikinci gebeliklerde genelde daha cabuk cikiyormus...bende diyorumki ben hep disariya dogru büyüyecegim galiba..bende ic karin diye bisey yoktur heralde simdiden ciktigina gore..ama ciddi ciddi yiyorum ya..

Benimde cikti ya..ama ikinci gebeliklerde genelde daha cabuk cikiyormus...bende diyorumki ben hep disariya dogru büyüyecegim galiba..bende ic karin diye bisey yoktur heralde simdiden ciktigina gore..ama ciddi ciddi yiyorum ya..
Benim 4. ama diğerlerinde boyle degildim ki, sabah kalktigimda duz olsa anlarim gazdan yediklerimdendir diye ama sabah aksam ayni, bende iyi yiyorum bulanti felanda yok sukur

Ic camasiri satisi yaparak gelir elde etmek isteyenler mesaj atabilir

Ben de hamile pantalonu aldım. Çünkü artık belirli bir çıkıntı var. ve dar giyince ağrı oluşuyor. O kadar yer gezdim en güzel pantolonlar H&M de.

Zofer'dir o canım. Hiperemesis gravidarum gibi yoğun bulantıdan dolayı günlük işlerini yapamayan ve elektrolit kaybı yaşayan bayanlara veriyorlar canım. Çok sık kullanacağın bişey değil. İlaç sonuçta.
Premesis diye bir hap j
Ha yani "atmıyo git bidaha gel" olayı olmadı. Gördünüz ama net duymak için haftaya bidaha gittiniz.
Bir daha çağırdı doktor tam net olsun diye

Kızlar ya şu süreçte eşime çok üzülüyorum yogun bir iş temposu var is yeri eve yakın arada gelip bana bakıyor birşeyler yedim eye çalışıyor sonra gidiyor akşam geliyor bulasik yemek sonrasında sürekli süt meyve bene ilgileniyor. Şimdi baktım köşe de uyumuş kalmış . Rabbim eslerimizin merhametini sevgisini arttirsin inşallah

Back