• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende iddialaşmıyorum dediğim gibi ben kendim sadece nanede değil baharat kullanamamaya özen gösteriyorum şuan.. yine de dikkat etmek faydalı diye düşünüyorum. doktorum bana herşeyden abartmadan ye dedi, maydonozu bile ama oturupta bir demette yeme dedi :KK54:
Eskilerin dediği doğru herşeyin azı karar çoğu zarar... Ee senin doktor bitki çaylarını yasakladı tamam da baharatta ne sıkıntı var? Hiç mi baharat kullanmıyorsun tuz dışında?

Yiyecekler demişken benimde aklıma geldi kekiktende uzak durmak gerekliymiş..ben çok severdim et yemeklerinde birde Ete elimizde yara vs. varsa dokunmamak gerekirmiş etteki bakteriler bebeğe geçermiş Bu tarz bilgiler yararlı oluyor

Bende tahlil için gittim canım. Yoksa doktorum başka. Hakkı Gürkan Özalp e gittim çok da memnun kaldım, güzel ilgileniyor yardımcı oluyor.

evet hakkı beyı bılıyorum :) ama esımın sıdıka hanımla muhabbetı daha cok oldugu ıcın sıdıka hanımdan rıca ettık.

Adaçayı evet ama naneyi senden duyuyorum. Nanenin tazesini hala da tüketiyorum. Ne maydanoz gibidir nane ne de diğer bitki çayları kapsamındadır. Nerde okudun nanenin zararlarını?
Bunu yıllar onceden biliyorum canım nettede bakarsan cıkar düsüge neden olabiliyor cünkü rahimi inceltme özelligi var nanenin

Eskilerin dediği doğru herşeyin azı karar çoğu zarar... Ee senin doktor bitki çaylarını yasakladı tamam da baharatta ne sıkıntı var? Hiç mi baharat kullanmıyorsun tuz dışında?
doktorum yasaklamadı ben kendim kullanmıyorum tuzu bile ödem yapmasın diye azaltmaya çalışıyorum

Oceans123 Oceans123 üniversite Hayatım Ankaradaydı. İşe başladım Ankara. Sonra gittim bir Ankaralı ile evlendim. Saçma bir tayin ile eşim Ankara'da ben Diyarbakır'dayım. Doğumu Ankara'da yaparım. Büyük ihtimalle.
Öncelikle nerde oturuyorsun bilmiyorum. Çok da uzak bir hastaneye gitmemek lazım. Evimiz Öveçlerde. Biz alışkanlık Başkente gidiyoruz önemli konularda. Doğumu orda yapabilirim büyük ihtimal inşallah o günler gelir.
Çukurambar da bana yakın. Ama nasıl evler ve yemek yenen yerler fahiş fiyatta ise doktorlar da öyle. Kesinlikle iyileri var. Ama başka yerlerde de vardır.
Eltim bize yakın oturuyor. Kendisi hemşire ama Sincanda Lokman hekimde Doğum yaptı. Çok da memnundu. Kuzenimin eşi de orda Doğum yaptı.
Sonra aklıma gelen Gazi de iyi proflar var. Orada Doğum yapıp memnun kalan arkadaşım var.
Oturduğun yeri söylersen eşe dosta sorar öğrenirim.
gerıden okuyamadığım sayfalara bakıyorum ben kızımı gazı hastahanesınde doğurdum değerlı hocaları var tavsıye ederım

Kızlar ben fitoterapi yüksek lisansı yaptım. Aklınıza gelebilecek çoğu baharatta düşüğe sebep olabilecek maddeler mevcut. Mümkünse kullanmayalım. Nane fesleğen biberiye kekik tarçın adaçayı sinameki vs.
Çok düşük miktarlarda kullanılabilir lezzet açısından ama literatürde önerilmiyor.

Kızlar ben fitoterapi yüksek lisansı yaptım. Aklınıza gelebilecek çoğu baharatta düşüğe sebep olabilecek maddeler mevcut. Mümkünse kullanmayalım. Nane fesleğen biberiye kekik tarçın adaçayı sinameki vs.
Çok düşük miktarlarda kullanılabilir lezzet açısından ama literatürde önerilmiyor.
karabiberde var mıo_O

Yaa benimde ikinci bebeklerini bekleyenlere sorum var. Benim kotlar oturunca kaşığıma baskı yapmaya başladı. Bir arkadaşım ikinci gebelikte rahim daha çabuk büyüyor demişti de bu kadar çabuk mu? Hamile pantolonlarına erken mi geçeceğiz nedir??? Siz de durumlar nedir?
Canım ben gectim bile gecen kürtajla sonlanan gebeligimde 2pantolon ve 1tayt almistim onlari giymeye basladim cunku hemen sistim normal kotlar cok sıkıyo

Bende simdi doktordan. Ciktim 4 hafta 3 günlük kese göründü minicik :KK66: cok sukur rabbime 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegim
4 haftalıkmı canm senin ohh bak ne güzel görünmüş gebeliğide erken yakalayanlardansın canm benim 5+1 görünürmü ki acaba bende pazartesiye randevu aldım. vajinalmi baktı canm keseyi görmek için ?

Cnm bebeklerine zarar verir stres lütfen rahat ol duyacaksin muhakkak erken bakildi
Insallah canim..Bu lekelenmelerde sinirimi bozuyor..Napalim beklicez..

ben şimdiden pantolon almak istemiyorum biraz daha zaman geçmesini beklicem henüz kıyafetlerde de sıkıntı yaşamıyorum
Oo kiyafetler dar gelmeye baslamis ne guzel..Ben tedaviden kilo almistm 61 e cikmistm..Simdi 59 a dusmusum..Insallah aliriz o pantolonlardan:dua:

uyku yapıyor sanki benim bide kasık ağrım oluyo :110:
Bunlar doğal Can'ım benim ben hiç endişe etmiyorum kasık Ağrı'larından kolay değil yeni bir canlıya hayat hazırlanıyor
kasık ağrısı var iki gündür regl olcakmış gibi hafif ama düşündürüyor
Kuzu korkma düşünme ben gittim ya doktoruma bende yok hiç ne ağrı ne bişi Dedi regl ağrıları vs olacak dedim bende oldu geçti Dedi sürebilir de panik olma öyle olursa fln Dedi iyi düşün kötü düşünme

4 haftalıkmı canm senin ohh bak ne güzel görünmüş gebeliğide erken yakalayanlardansın canm benim 5+1 görünürmü ki acaba bende pazartesiye randevu aldım. vajinalmi baktı canm keseyi görmek için ?
Yok canim gobekten bakti normal insallah sagliklica devam eder .

kara biberle maydanoz fazla kaçtı bu aralar bende.. bir de çay mevzusu var türk kahvesi nescafede içmiyorum. işyerinde bayan çay getiriyor 5 bardak içiyorum sanırım
Canım aynı şu durumdayım :işsiz: Ama malesef çayda da yüksek kafein var. Kafein idrar söktürücüdür, bebişin şimdi bol bol kan dolaşımına ihtiyacı var, çay-kahve bizim su miktarımızı azaltır ve bebeğimize daha yavaş kan dolayısıyla daha az oksijen gider.
Tchibo'dan kafeinsiz kahve aldım, öneririm canım tadı da güzel. Bazı markalarda da kafeinsiz ürünler mevcutmuş. Onlar da zararlı ama en azından kafeini %99 azaltılmış.
:nazar::kahve:

Back