- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
stres yapmamaya çalış canım biliyorum çok zor ama soğukkanlı olmamız lazımKizlar nasilsiniz?Ben gece migrenden uyuyamadm kalp atisini duyamayinca stres yaptim sanirim..Sabahta kanamayla gune basladm kirmiziydi bu kez ama bikac damla..Stresden ellerinde yuzumde kirmizi kabarciklar cikti sivilce sanmistm deilmis..Bu arada bulanti kusma bisi yok sadece kasikda batma var bide istahsizlik hic bisey yemek istemiyorum.Sanirim buda stresden..Allah herkrse kolaylik versin
kasık ağrısı var iki gündür regl olcakmış gibi hafif ama düşündürüyorKızlar Napıyosunuz ben pek giremiyorum topiğe baş dönme ve halsizlik çok yoğun bu günlerde . Mide bulantısı ara ara yokluyor o kdr .
Cidden zor ama haklisin cabaliyorm canim bakalim zaten Allah ne diyosa o olacakstres yapmamaya çalış canım biliyorum çok zor ama soğukkanlı olmamız lazım
Benim de aynı şekilde, öksürmekten karnıma ağrılar giriyor Ben sıcak ballı süt içiyorum yumuşatıyor boğazları tavsiye ederim.Kızlar bugün cok hastayim soguk almisim bogazim cok kötü oneriler varsa acil lutfen
Kizlar nasilsiniz?Ben gece migrenden uyuyamadm kalp atisini duyamayinca stres yaptim sanirim..Sabahta kanamayla gune basladm kirmiziydi bu kez ama bikac damla..Stresden ellerinde yuzumde kirmizi kabarciklar cikti sivilce sanmistm deilmis..Bu arada bulanti kusma bisi yok sadece kasikda batma var bide istahsizlik hic bisey yemek istemiyorum.Sanirim buda stresden..Allah herkrse kolaylik versin
yarın mı inşallah duyarsın canım biz 7+4 dük duyduk miniciktiDinledin mi ayyyyy bi ben kaldım cuma olmadı bi türlü ya6+5 olacağız o gün duyarız dimiiiiii
kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
canım üzüldüm inşallah tez vakitte kavuşursun evladınakızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Ah canim cok gecmis olsun..Insallah rabbim cok bekletmez tekrar sevindirir seni ve evladini saglikla kucagina alirsin..Hepimiz tedirgin bekliyoruz yapacak bisey yok..kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
uyku yapıyor sanki benim bide kasık ağrım oluyoKızlar Napıyosunuz ben pek giremiyorum topiğe baş dönme ve halsizlik çok yoğun bu günlerde . Mide bulantısı ara ara yokluyor o kdr .
Bende yemeden canım hiçbişe istemiyor bir bakıyorum açmışım aynı duygular :) ve bende ekşiden haz alıyorum kız mı olcak acaba bebişlerKizlar bende de bulanti yok ama sanki yersem olacakmis gibi ama ben hep psikolojik diyodum..Kahvaltida ilac icicem die zorla bi yumurta yedim..Ama simdi zeytinyagli dolmaya limon siktim yedikce yiyesim geldi ya limon iyi mi geliyo nedir.
canim tuzlu ılık suyla gargara yap bide balli limon ye benim boğazımı hemen geçirdiKızlar bugün cok hastayim soguk almisim bogazim cok kötü oneriler varsa acil lutfen
kıyamam çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım Allah isteyen herkese versin Amin.kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Kizlar bende de bulanti yok ama sanki yersem olacakmis gibi ama ben hep psikolojik diyodum..Kahvaltida ilac icicem die zorla bi yumurta yedim..Ama simdi zeytinyagli dolmaya limon siktim yedikce yiyesim geldi ya limon iyi mi geliyo nedir.
Birazdan gidicem canim doktora gecn cmrtesi ogrendim bnde bugundu randevum.insallah keseyi fln görürüm buguncanm ben salı akşamı öğrendim tesadüfen bugun adet günüm normalde pazartesiye randevu aldım canm? sen baktırdınmı keseyi kalp atışını duydunmu??
Olsunda hic farketmez bi kalplerini duyup saglikli olduklarini ogrenimBende yemeden canım hiçbişe istemiyor bir bakıyorum açmışım aynı duygular :) ve bende ekşiden haz alıyorum kız mı olcak acaba bebişler
inşallah duyarsın canım biz dün duyduk mucize gibi birşeyOlsunda hic farketmez bi kalplerini duyup saglikli olduklarini ogrenim