• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nasilsiniz?Ben gece migrenden uyuyamadm kalp atisini duyamayinca stres yaptim sanirim..Sabahta kanamayla gune basladm kirmiziydi bu kez ama bikac damla..Stresden ellerinde yuzumde kirmizi kabarciklar cikti sivilce sanmistm deilmis..Bu arada bulanti kusma bisi yok sadece kasikda batma var bide istahsizlik hic bisey yemek istemiyorum.Sanirim buda stresden..Allah herkrse kolaylik versin
stres yapmamaya çalış canım biliyorum çok zor ama soğukkanlı olmamız lazım

Kizlar nasilsiniz?Ben gece migrenden uyuyamadm kalp atisini duyamayinca stres yaptim sanirim..Sabahta kanamayla gune basladm kirmiziydi bu kez ama bikac damla..Stresden ellerinde yuzumde kirmizi kabarciklar cikti sivilce sanmistm deilmis..Bu arada bulanti kusma bisi yok sadece kasikda batma var bide istahsizlik hic bisey yemek istemiyorum.Sanirim buda stresden..Allah herkrse kolaylik versin

Tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum ben de..çok özledim okulumu ders anlatmayı ama maalesef devam edemiyorum..

migren bende de oluyor canım normalde de vardı gerilim tipi başağrısı çekiyorum her doktora gittiğimde..orda ister istemez heyecan yapıyorum..bu donemde o ağrıya yapacak hıcbır sey yok normalde de ılac geçirmezdi benim karanlıkta uyudum dün öyle geçmiş..yüzüm sivilce içinde benim de çok kötü oldu..bi de iştahsızlık..bu saate kadar yediğim pirinç patlağı ve su..sanki yersem midem bulanacak kızlar ya psikolojik diye düşünüyorum biraz da ama bi tuhaf midem..

dün gece midem çok yanıyordu buna da çözüm olarak elmayı buldum iyi geliyor..

kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...

kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...

Sen de inşallah yeni bebeğine tez zamanda kavuşursun kardeşim Allah yardımcın olsun

canım üzüldüm inşallah tez vakitte kavuşursun evladına

Ah canim cok gecmis olsun..Insallah rabbim cok bekletmez tekrar sevindirir seni ve evladini saglikla kucagina alirsin..Hepimiz tedirgin bekliyoruz yapacak bisey yok..

Kizlar bende de bulanti yok ama sanki yersem olacakmis gibi ama ben hep psikolojik diyodum..Kahvaltida ilac icicem die zorla bi yumurta yedim..Ama simdi zeytinyagli dolmaya limon siktim yedikce yiyesim geldi ya limon iyi mi geliyo nedir.:işsiz:

Kizlar bende de bulanti yok ama sanki yersem olacakmis gibi ama ben hep psikolojik diyodum..Kahvaltida ilac icicem die zorla bi yumurta yedim..Ama simdi zeytinyagli dolmaya limon siktim yedikce yiyesim geldi ya limon iyi mi geliyo nedir.:işsiz:
Bende yemeden canım hiçbişe istemiyor bir bakıyorum açmışım aynı duygular :) ve bende ekşiden haz alıyorum kız mı olcak acaba bebişler :KK46:

kıyamam çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım Allah isteyen herkese versin Amin.

ayyynı ben bazı şeyleri yersem bulanacak gibi hissediyorum yoksa hali hazırda bi bulantım yok :KK46:

Back