- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
yalniz olmamak guzel ya o yizden buraya gunluk rapor gibi yaziyorm soruyormayyynı ben bazı şeyleri yersem bulanacak gibi hissediyorum yoksa hali hazırda bi bulantım yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalniz olmamak guzel ya o yizden buraya gunluk rapor gibi yaziyorm soruyormayyynı ben bazı şeyleri yersem bulanacak gibi hissediyorum yoksa hali hazırda bi bulantım yok
hadi inş canm haberdar et inş görürsün keseyi canmBirazdan gidicem canim doktora gecn cmrtesi ogrendim bnde bugundu randevum.insallah keseyi fln görürüm bugun
Insallah canim.. Gelince yazarim hemenhadi inş canm haberdar et inş görürsün keseyi canm
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, aynı şeyi 2 kere yaşadım, seni anlıyorum. Allah kimseye yasatmasin.kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Geçmiş olsun bendede durum aynıydı bal tarcın limon karısımı cok iyi geliyor öksürüğe öksürük icin bende tavsiye edebilirimBenim de aynı şekilde, öksürmekten karnıma ağrılar giriyor Ben sıcak ballı süt içiyorum yumuşatıyor boğazları tavsiye ederim.
Bizde dun gittik duyamadik..iki taneler insallah o yuzdendir canim senin de gozun aydin allah saglik versin insallah..inşallah duyarsın canım biz dün duyduk mucize gibi birşey
Canım benim ya..inş kısa zamanda tekrar bebişin olsun emin mi dr başka dr a mı gitsen acaba? Kalbini flan duymuş muydun? Üzülme desem boşkızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
çok üzüldüm canım ama bence başka bir doktora daha görün Allahtan ümit kesilmez,hakkında hayırlısı olsunkızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
aa ikizler mi ne güzel sağlıkla al kucağına, güzel dileklerin için tşk ederim haber et bizeBizde dun gittik duyamadik..iki taneler insallah o yuzdendir canim senin de gozun aydin allah saglik versin insallah..
Bana tuzlu gargara cok iyi gelmisti. Balli limonlu ilik su da iyi geliyor.Kızlar bugün cok hastayim soguk almisim bogazim cok kötü oneriler varsa acil lutfen
Oyle gorunuyo insallah haftaya guzel haberler veririm..aa ikizler mi ne güzel sağlıkla al kucağına, güzel dileklerin için tşk ederim haber et bize
Hemen deniyorum , teşekkür ederimGeçmiş olsun bendede durum aynıydı bal tarcın limon karısımı cok iyi geliyor öksürüğe öksürük icin bende tavsiye edebilirim
Boğaz için sabah aç karnına bir bardağa bir limon sık. Geri kalanına su koy iç. Onun dışında pekmez çok iyi geliyor. Nane limon yap Biraz da terlesen geçer inşallah. Geçmiş olsunKızlar bugün cok hastayim soguk almisim bogazim cok kötü oneriler varsa acil lutfen
Canım çok gemiş olsun. Benim de bu tip bişey gelmişti başıma hala daha atlatamadım benim de bir önceki kürtajla alınmıştı, anlıyorum halinden güzelim. Belki bir mucize olur. Belki başka bir doktora daha gitmen gerekiyordur. Keşke elden bir şey gelse... Ultrason fobim oldu artık. Benim daha ultrason vaktim gelmedi ama şimdiden tir tir titriyorum ya gözükmezse ya bişey ters giderse diye korkudan. Nolur düşünmemeye çalış, hayırlısı olarak gör. Biliyorum ne desek boşkızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Öğretmenlerimizin gününü kutlarım arkadaşlar.
Bugün galiba grupça biraz depresif bir gündeyiz. Hormonlardandır umarım. Birkaç gün önceye kadar çok neşeli ılımlı ve enerjiktim. İki gündür sinir kat sayım yükselişe geçti tam regl öncesi sendrom gibi. Kalkasım bile gelmiyor.
Midem sanki aç karnına çay içmişsin de otobüste kitap okuyormuşsun gibi. İçim buruluyor. Mideme biri oturuyor. Ay tarifi çok zor.
Cumartesi 5+3'te karından ultrasona gidicem bol su içip. Görünmezse diye stres yaptım herhalde hormonların da etkisiyle.
Salı günü 4+6'da 2241'di değerim. Görünür mü sizce cumartesiye :/
Oyhh başladı tüm belirtiler.
benimde 4+6 da 2077ydi canım değerim 5+2 de karından kese göründü ama minnacıktı stres yapma ne olurÖğretmenlerimizin gününü kutlarım arkadaşlar.
Bugün galiba grupça biraz depresif bir gündeyiz. Hormonlardandır umarım. Birkaç gün önceye kadar çok neşeli ılımlı ve enerjiktim. İki gündür sinir kat sayım yükselişe geçti tam regl öncesi sendrom gibi. Kalkasım bile gelmiyor.
Midem sanki aç karnına çay içmişsin de otobüste kitap okuyormuşsun gibi. İçim buruluyor. Mideme biri oturuyor. Ay tarifi çok zor.
Cumartesi 5+3'te karından ultrasona gidicem bol su içip. Görünmezse diye stres yaptım herhalde hormonların da etkisiyle.
Salı günü 4+6'da 2241'di değerim. Görünür mü sizce cumartesiye :/
Oyhh başladı tüm belirtiler.
ben geçen gittiğimde karından kalp atışını gördük yani yanıp sönüyordu resmen ama dinleyelim demedi hep karından bakıyor bana inşallah cumartesi duyabilirim bende 7+2 olacağızcanım benım 4+5 te 2341 di ama ben de 6+1 deyken gittim dr a alttan muayene de gorundu bebek ve kalp atısı. göbekten keseyı gorebılırsınız ama kalp atısını vajınal duyabılırsınız buyuk ıhtımalle