• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım en azından ne yapmamam gerektiğini biliyorum bu yeter :)
Birde naçizane anne tavsiyesi aklının bir köşesinde olsun. Çocuğa oturduğun yerden yapma etme gitme koşma gibi Emirler verme. Yapmasını istemediğin birşeyi yapıyorsa kalk onunla sen oyna. Sen yönlendir ilgisini çek. Hee kalkamam diyorsan görmeyeceksin yaptıklarını... çok söylersen arsız olur. Çok müdahaleci olmaktansa onun için uygun ortamlar yaratıp kendi haline bırakmak daha iyi... misal masaya yanaşma orda vazo var dikkatli ol düşebilir diye laf çoğaltmaktansa önlemini al sonra sal bebeyi oynasın :))) ben çok faydasını gördüm.

ben dıger dr a verdım lısteyı zaten esımın calıstıgı drlardandı sıkıntı cıkarmadı baktı kagıda sonra da tamam dedı cıktık odadan. tahlıl sonuclarına baktım bı suru sey ıstenmıs medıpoldekı dr un ıstedıgınden de fazla tahlıl vardı hatta sanırım kendısı de eklemıs bazı testlerı
Hepsini aldınmı canım sonuclarinin benim digerleri 10gun sonra cıkıcak suan tsh tam kan sayımı idrar glukoz falan onlar cikmis

Birde naçizane anne tavsiyesi aklının bir köşesinde olsun. Çocuğa oturduğun yerden yapma etme gitme koşma gibi Emirler verme. Yapmasını istemediğin birşeyi yapıyorsa kalk onunla sen oyna. Sen yönlendir ilgisini çek. Hee kalkamam diyorsan görmeyeceksin yaptıklarını... çok söylersen arsız olur. Çok müdahaleci olmaktansa onun için uygun ortamlar yaratıp kendi haline bırakmak daha iyi... misal masaya yanaşma orda vazo var dikkatli ol düşebilir diye laf çoğaltmaktansa önlemini al sonra sal bebeyi oynasın :))) ben çok faydasını gördüm.

teşekkür ederim canım güzel bilgi için inşallah yapabilirim :)))

Kizlar birşey soracağım . .benim burnum kaniyor bu aralar ya..oyle cok degil ama kaniyor yani...benim gibi oln varmi acaba...?

kızlar dün bu kitapları aldım bura da konuşmuştuk bu kitapları bakalım ctesi kalp atışını duymaya gidicem ondan sonra günlüğe başlamak istiyorum hayırlısıyla. gelsin beğenirsem sizlere de tavsiye edeceğim :)

Eklentiler

• kitap.png
    kitap.png
    83,9 KB · Görüntüleme: 39
Back