• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar birşey soracağım . .benim burnum kaniyor bu aralar ya..oyle cok degil ama kaniyor yani...benim gibi oln varmi acaba...?
Bende uzun zamandır gribim. kanama değil ama tahriş gibi kanamalar oluyor. Daha önce hiç bir gripte yaşamamıştım. Önemsemedim ben. Bildiğin kan mı çıkıyor sende?

Bende uzun zamandır gribim. kanama değil ama tahriş gibi kanamalar oluyor. Daha önce hiç bir gripte yaşamamıştım. Önemsemedim ben. Bildiğin kan mı çıkıyor sende?
Kurumus kan cikiyor genelde..yani onceki kanama belli...ben bi haftadir coraspini bırakmıştım . .az azdi ama bugun biraz daha fazlaydi sanki..doktor bana coraspini kullanma, hamilelerde pek onermiyoruz dedi..bende birakmistim..sanirim yeniden baslicam ya..

Kurumus kan cikiyor genelde..yani onceki kanama belli...ben bi haftadir coraspini bırakmıştım . .az azdi ama bugun biraz daha fazlaydi sanki..doktor bana coraspini kullanma, hamilelerde pek onermiyoruz dedi..bende birakmistim..sanirim yeniden baslicam ya..
Yaa bak bu arasira bendede oluyor canim ben aspirinde kan sulandirici iğnede kullaniyorum.neden acaba merak ettim

kese kalp atışını duydunuzmu kızlar ben daha hast gitmedim :D pazartesiye randevu aldım gtcem kan falan alır kese göremez dahada bakalım nasip artık

Yaa bak bu arasira bendede oluyor canim ben aspirinde kan sulandirici iğnede kullaniyorum.neden acaba merak ettim
Bilmiyorumki..arastirdim biraz kan akisi fazla olduğu icin burun kilcallari kanayabiliyormus...iki gundur belirtilerde birden gitti ..goguslerimde indi...kotuyu getirmek istemiyorum aklima ama yinede tedirgin oluyorum ister istemez...

Bilmiyorumki..arastirdim biraz kan akisi fazla olduğu icin burun kilcallari kanayabiliyormus...iki gundur belirtilerde birden gitti ..goguslerimde indi...kotuyu getirmek istemiyorum aklima ama yinede tedirgin oluyorum ister istemez...
belirtiler bi geliyo bi gidiyo. öncesinde yoktu iki gündür kasıklarımda ağrı var bende böyle tedirginim..

belirtiler bi geliyo bi gidiyo. öncesinde yoktu iki gündür kasıklarımda ağrı var bende böyle tedirginim..
Aynen ya..bi gidip bi geliyor ..kasiklarimdaki agrida gitti...dahada kac gun oldu doktora goruneli hemen hemende gitmek istemiyorum ya..rabbime emanet yavrularimiz..insallah bisey yoktur hiçbirinde . ..

Kizlar nasilsiniz?Ben gece migrenden uyuyamadm kalp atisini duyamayinca stres yaptim sanirim..Sabahta kanamayla gune basladm kirmiziydi bu kez ama bikac damla..Stresden ellerinde yuzumde kirmizi kabarciklar cikti sivilce sanmistm deilmis..Bu arada bulanti kusma bisi yok sadece kasikda batma var bide istahsizlik hic bisey yemek istemiyorum.Sanirim buda stresden..Allah herkrse kolaylik versin

Back