• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hastane gayet guzel dr da ıyıydı :) benden de ıstedı evet ama orda vermedım. devlet hastanesınde verdım 8 tup kan ve ıdrar ornegı aldılar benden. ben de 2 hafta sonra devlet de bı dr a gorunurum bı ay cok ya :)
Doktorunun her istedigini yaptilarmi peki ben bilmiyorum kızdı doktor elimdeki kagida bile bakmadı

Bence bu senin en doğal hakkın kesinlikle söylemelisin canım Allah korusun bisey olduğu zaman keşke dememek için söylemelisin bence

canım haklısın tabi Allah korusun. ama ben haftada 5 gün çalıştığım için 45 saati geçmiyor zaten yararlanamıyorum.

Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan

Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan

canım merhaba, öncelikle çok panik yapma bir çok kişide bu durum olabiliyormuş. ama ihmalde etme Allah korusun hem düşüğe hemde bebeğin gelişini etkileyebiliyormuş. ama ilaçla halledebiliyorlar. benimde 3,98 çıkmıştı hem kan tahlili hemde troitlere usg ile baktılar temiz çıktı çok şükür. doktorum bana da 2 2,5 olması gerek düşürmemiz gerekebilir demişti tahliller temiz çıkınca ilaç bile vermedi. sende tahlillerini falan yaptır için rahat etsin. senin ki bana göre biraz daha yüksek ama çok şükür ki fark etmişsiniz. ilaç ile tedavi edilebilir inş canım.

Euthyrox ya da Levotiron yazar doktorun. Onu kolayca kontrol altına alırsınız canım, ben onu gebelikten önce kullanmaya başladım.

canım merhaba, öncelikle çok panik yapma bir çok kişide bu durum olabiliyormuş. ama ihmalde etme Allah korusun hem düşüğe hemde bebeğin gelişini etkileyebiliyormuş. ama ilaçla halledebiliyorlar. benimde 3,98 çıkmıştı hem kan tahlili hemde troitlere usg ile baktılar temiz çıktı çok şükür. doktorum bana da 2 2,5 olması gerek düşürmemiz gerekebilir demişti tahliller temiz çıkınca ilaç bile vermedi. sende tahlillerini falan yaptır için rahat etsin. senin ki bana göre biraz daha yüksek ama çok şükür ki fark etmişsiniz. ilaç ile tedavi edilebilir inş canım.
Sağol canım anlamadıgım bundan once bebegimin kalbi durdu benim ozamanda 4.56 cikmisti ve doktor hic problem yok herseyin güzel demisti simdi aklıma takılıyor bebegimi acaba oyuzdenmi kaybettim diye cunkü pihtilasma falan cıkmadı bende

haklısın canım. ama şimdi baktım haftalık 45 saatmiş sınır. ben zaten 5 gün çalıştığım için 9 saat haftada 45 saat yapıyor. :) yani ben yararlanamıyorum maalesef. :KK43:
Anladim canim ben hesapladim 48 saat yapiyo benim haftalik calisma surem ondan oturu alabiliyorum demekki

Canım benim 3.5 çıktı tekrar test tekrarı istedi yine yüksek olursa dahiliye ye yönlendiricem dedi banada hamilelikte 2.5 seviyoruz biz bebek için dedi

Doktorunun her istedigini yaptilarmi peki ben bilmiyorum kızdı doktor elimdeki kagida bile bakmadı
Canim saglik ocaginda yaptirsan onlar tepki vermez herhalde suan onemli olan tetkikler sarilik toksoplazma tetkikleri felan..

Canım benim 3.5 çıktı tekrar test tekrarı istedi yine yüksek olursa dahiliye ye yönlendiricem dedi banada hamilelikte 2.5 seviyoruz biz bebek için dedi
Insallah bu sefer normal cıkar canım benide endokrine yolladi fiyatida cok yuksek 225 tl muayne ucreti devlette 8araliga kadar yer yok cevremdeki diger hastaneleri aradim ordada endokrin yokmus mecbur yarin gidicem benim hastaneye

Canim saglik ocaginda yaptirsan onlar tepki vermez herhalde suan onemli olan tetkikler sarilik toksoplazma tetkikleri felan..
Diger gebeligimde saglik ocagina gitmistim ama asıl ucret tutanlari yapmiyorlardi oyuzden devlete gidiyimde hepsini yaptiriyim dedim benim hastane 500 tl istedi ama gıcık bi doktora denk geldim iste bakalim eksik olanlari ozelde yaptirirm hepsi bi ciksinda bakiyim

kızlar bişey sorucam rubella testi sonucumu aşağıya yazıyorum daha önce yaptıran vardır aranızda pozitif
Sağol canım anlamadıgım bundan once bebegimin kalbi durdu benim ozamanda 4.56 cikmisti ve doktor hic problem yok herseyin güzel demisti simdi aklıma takılıyor bebegimi acaba oyuzdenmi kaybettim diye cunkü pihtilasma falan cıkmadı bende

çok üzüldüm canım :( doktor çok önemli gerçekten. sen ihmal etme sakın ilaçlarını da canım geçmiş olsun tekrardan.

Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelik ikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan

Canım ben yıllardır çekmistim bunu.. Tiroid az çalışıyormuş yani hipotiroid derken prolaktin yüksekliği bu da tabi dengemi bozdu hipofiz bezinde tümöre kadar gitti değerlerim inanilmaz kötüydü neyseki dostinex diye bi ilacla halloldu bu hatta doktorlar sen ilerde hamile kalamazsin kalsanda bebeğin sakat doğar dediler.. Endokrinolojiye gittim her üç ay da bir kan veriyordum ona göre ilaclarin dozu ayarlaniyor tabi o zamanlar stresde coktu bende ama şimdi stres diye bisey kalmadi şükür değerlerim herşey güzel çıkıyor tsh da 2.53 çıktı euthyrox diye bi ilac kullaniyorum.. Biraz uzun anlattim yaaa k bakma ama ilacini aldığın sürece herşey yoluna girecek sen canını sıkma stres yaparsan daha kötü olur

Sana tavsiyem mutlaka endokrine git kan ver değerine göre onlar ilac verir

Birde herkese tavsiyem lütfen ozellikle hamilelikte kimse kahve içmesin
Ben kahvekolikim resmen ama kahveyi bıraktığım ay tsh değerlerim sınırdan normale düştü ve o ay hamile kaldim

Arkadaslar bu yaptrıdıgınız testler nelerdir ben hiç duymadım kusura bakmayın

Insallah bu sefer normal cıkar canım benide endokrine yolladi fiyatida cok yuksek 225 tl muayne ucreti devlette 8araliga kadar yer yok cevremdeki diger hastaneleri aradim ordada endokrin yokmus mecbur yarin gidicem benim hastaneye
İnş canım saol rabbim sanada bi kolaylık göstersin inş çok pahalı ya özeller rabbim yardım etsin herkese acil olsun dedi bana da özelde yaptırdım üç test 230 tl ödedim içim yandı sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin rabbim inş hepimize

Back