• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende çalışamam zaten ailem ve kayınvalidemler 1 saatlik uzakta bakamazlar. hem ben çok istedim onu bekledim.. eşimi ananesi büyütmüş annesiyle 2 aylıkken ayrılmışlar eve 5 yaşında dönmüş. o yüzden bebeğimi de kendim büyütmek istiyorum. kopukluk olmasını istemiyorum, illa oluyor çünkü.. ama daha şimdiden işyerindekilerin bilmesine gerek yok :işsiz:

aynen canım benım calısma arkadaslarım bılmıyo ama mudurlerım ve patronum bılıyo. henuz dogumdan sonrası ıcın konusmadık ama benım aklımda dogum ıznımı kullanıp oyle ayrılmak var. daha oncesınde ayrılıcagımı soylersem sıkıntı yasarım dıye korkuyorum. bakıcak kımseyı bulamadım bakıcıya da bırakamam dıyıp ayrılmayı dusunuyorum.

Herkese selam kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir..Benim bugun kontrolum vardi kalp atisi icin..Benim hesabima gore 6+3 ama doktora gore biri 6+2 digeri 6+1 dedi..Kalp atisi yok..Birinde kan akimi var kalbi aticak gibi digerinde bisi yok daha dedi haftaya tekrar gidicem..
Cnm zaten kalp atisi 7-8 . haftalarda diyorlar sıkıntı yoktur bence kendini strrse sokma. Lekelenmen gectimi senin benim hala var :(

Kimse mükemmel değildir. Aynen elinden geleni yap yeterlidir canım. Sen sevginle sabrınla fedakarlıklarınla vazgeçilmez ve biricik olacaksın. Misal annen ile olan ilişkinden en azından yapmaman gerekenleri biliyorsun bu da bir şeydir :KK66:

Aynen canım en azından ne yapmamam gerektiğini biliyorum bu yeter :)

Cnm zaten kalp atisi 7-8 . haftalarda diyorlar sıkıntı yoktur bence kendini strrse sokma. Lekelenmen gectimi senin benim hala var :KK43:
Benmde var canm sordm doktora rahimde bisi varmi kanama falan diye yok keseler normal dedi..Ama lekelenme deil adet gibi kanama olursa acile git dedi..Benm bugun sancmda var dus aldm sanci basladi

aynen canım benım calısma arkadaslarım bılmıyo ama mudurlerım ve patronum bılıyo. henuz dogumdan sonrası ıcın konusmadık ama benım aklımda dogum ıznımı kullanıp oyle ayrılmak var. daha oncesınde ayrılıcagımı soylersem sıkıntı yasarım dıye korkuyorum. bakıcak kımseyı bulamadım bakıcıya da bırakamam dıyıp ayrılmayı dusunuyorum.
Bi yandan bende öyle düşünüyorum doğum hakkımı kullanmış olurum diye ama bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Slm kızlar sonunda doktora gittim 6 haftalık kalp atışlarını duyduk..kabullendik süpriz bebişi :) oğlumda ipne kullanıyordum bundada kullanmaya devam dedi nefret etmiştim iğneden heryerim mosmor oluyor.oğlumda evde test yaptıktan hemen sonra doktorda soluğu almıştım ikincisinde daha rahat olunuyor.. hamileliğin en sevdiğim kısmı alışveriş :halay::KK73:

Maşallah canım ne kadar güzel İnşallah kalp atışlarını duymak bizede nasip olur :KK36: alışveriş bende cok seviyorum vakti gelince onuda yaparız insallah:KK48:

Herkese selam kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir..Benim bugun kontrolum vardi kalp atisi icin..Benim hesabima gore 6+3 ama doktora gore biri 6+2 digeri 6+1 dedi..Kalp atisi yok..Birinde kan akimi var kalbi aticak gibi digerinde bisi yok daha dedi haftaya tekrar gidicem..
Canim bekle bakalim biri digerine gore erken gelisim gosteriyormus..haftaya net bir sekilde duyarsin insallah:nazar:

Kızlar iş konusu benimde aklımı kurcalıyor aslında. paydos saatlerini çıkarsak 1,5 saat fazla çalışıyorum. ama iş yerime bunu nasıl söylerim bilemedim. çünkü patronlarım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar bana. sen gitme sen eğilme sen kalkma gibi. sabahları da 10-15 dk geç kalıyorum kalkamadığım için hiç bişey demiyorlar. bende şimdi nasıl diyim benim hakkım bu diye bilemedim. salında sabahları biraz geç gelmem mümkün olsa süper olurdu. sizce söylemeli miyim?

Kızlar iş konusu benimde aklımı kurcalıyor aslında. paydos saatlerini çıkarsak 1,5 saat fazla çalışıyorum. ama iş yerime bunu nasıl söylerim bilemedim. çünkü patronlarım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar bana. sen gitme sen eğilme sen kalkma gibi. sabahları da 10-15 dk geç kalıyorum kalkamadığım için hiç bişey demiyorlar. bende şimdi nasıl diyim benim hakkım bu diye bilemedim. salında sabahları biraz geç gelmem mümkün olsa süper olurdu. sizce söylemeli miyim?
Sonucta is kanununa gore bu en dogal hak..onlar sana 1 kurus fazla yatiriyormu sanmam..bunun gibi dusun..sut izninin verilmemeside bir suc..en dogal hakkimiz..keske her sirket bilincinde olsa

ben ihtimal vermediğim için söylemeyeceğim bile :)

Ben hepsini devlet hastesinde yaptirdim. Saglik ocagi yapmayabilir dedi doktor. Sormaya gitmedim.bununla birlikte progesteron tsh idrar kan ne varsa yapildi. 7 tup kan aldilar. Doktorun ozel muayenehanesi var. Tahlillerimi devlete yaptiracagim dedim oraya yonlendirdi.
canim banada bazi testler verdi doktor bunlar ac karnına mı yapılıyor

Bence bu senin en doğal hakkın kesinlikle söylemelisin canım Allah korusun bisey olduğu zaman keşke dememek için söylemelisin bence

Sonucta is kanununa gore bu en dogal hak..onlar sana 1 kurus fazla yatiriyormu sanmam..bunun gibi dusun..sut izninin verilmemeside bir suc..en dogal hakkimiz..keske her sirket bilincinde olsa

haklısın canım. ama şimdi baktım haftalık 45 saatmiş sınır. ben zaten 5 gün çalıştığım için 9 saat haftada 45 saat yapıyor. :) yani ben yararlanamıyorum maalesef. :(

Back