- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
İnşallah tatlim yani simdi yaptiracagimda 70 kusur cikmasi lazim heralde2gunde bir 2 kati olursa gebelik olumlu yonde ilerliyor demekmis..hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin bebisin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tatlim yani simdi yaptiracagimda 70 kusur cikmasi lazim heralde2gunde bir 2 kati olursa gebelik olumlu yonde ilerliyor demekmis..hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin bebisin :)
Evet canim o sekilde beklenir ama bazen illaki iki kat artmasada saglikli gebelik oluyor diyorlar..heyecanli bekleyis yolun basi :)İnşallah tatlim yani simdi yaptiracagimda 70 kusur cikmasi lazim heralde
Cnm eşim uzakta farklı illerdeyiz iş dolayısıyla birazda ondan sanırımdediğini yapacam ama saolasın[/QUOT
evet canım sağlıklı olsunlar yeterTeşekkür ederim :)) ya gerçekten mi bende kız hissediyorum ama farketmez hiç önemli olan sağlıklı olması :)
Sorma ya heycanli stresli yükseldi mi yuselecekmi vallahi insan değişik hissediyorum bide bi kürtaj bir kimyasal gebelik yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ekstra hassasimEve
Evet canim o sekilde beklenir ama bazen illaki iki kat artmasada saglikli gebelik oluyor diyorlar..heyecanli bekleyis yolun basi :)
Dereotu yiyebilirsin canm asiriya kacmadan tabiki dereotunun rahim kasilmalarina bir etkisi yok ilk gebeligimde bende yedim bayaKızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????![]()
Telaslanma canim inşallah devamı gelmezBugun adet agrisi gibi agrim basladi neden acaba diye düşünürken progestani sabah icmeyi unuttugumu farkettim aksam 6dan sonra ictim
Eve gelincede mecburen yemek hazirladim bel agrisida eslik etti cokta akintim oldu gün boyu cumartesi olsun bir an evvel![]()
Çok teşekkür ederim canımGozun aydin canim masallah:)![]()
Anlattiklarin suan cok normal sknti etme kendine sakin ol canm :)Bugun adet agrisi gibi agrim basladi neden acaba diye düşünürken progestani sabah icmeyi unuttugumu farkettim aksam 6dan sonra ictim
Eve gelincede mecburen yemek hazirladim bel agrisida eslik etti cokta akintim oldu gün boyu cumartesi olsun bir an evvel![]()
Kan sulandırıcı ne için kullanılıyor henüz öyle birşey duymadım dr dankan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi nasıl alıyorsunuz? raporunuz varmı? ücret ödüyormusunuz?
düşündükleriniz çok doğal hormonlardan kaynaklanıyor bu soruları her hamile kendine soruyor ben de iyi bir anne olabilecek miyim beni sevecek mi diye düşünüyorum ertesi gün benden çok iyi anne olur bebeğim çok mutlu olacak diyorum bunun çözümü kendimizde ama hormonlarımız değiştiği için böylekızlarr yardım2 3 gündür bende acaba ben anne olabilecek miyim? nasıl bir anne olucam, ne hissedicem, ya yapamazsam diye bir panik hali başladı. sürekli anneliğe dair yazılar kitaplar araştırıyorum. ben annesi ile ilişkisi iyi olan paylaşımı olan biri olamadım annem babam ayrı olduğu için annem hep soğuktu bana, anne nasıl olur bilmiyorum diye çok üzüyorum kendimi, hamilelik duygusallığı mı anlamadım ama karmaşık duygular içindeyim. korkularım her gün artıyor
(8
Normal canim 48 saatte 1 yukselir bthcgKizlar selam ben adet gecikmasinden 1 gün sonra test yaptirdim 35.45 ciktii sizce normal mi yarin tekrarlayacagim testi?
Amin canim insallah saglikla gelsin..burada cogu kisinin kayiplari kimyasallari var..yinede tetikte seviniyoruz herseye napalim annelik boyle birseymis endise etmek korkmak heyecanla beklemek..insallah cumlemize kucaklamak nasip olur :)Sorma ya heycanli stresli yükseldi mi yuselecekmi vallahi insan değişik hissediyorum bide bi kürtaj bir kimyasal gebelik yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ekstra hassasim
En az yüzde 60 artmalı tam 2 katı olmassa üzülme sakınİnşallah tatlim yani simdi yaptiracagimda 70 kusur cikmasi lazim heralde
Amin inşallah canim :)Amin canim insallah saglikla gelsin..burada cogu kisinin kayiplari kimyasallari var..yinede tetikte seviniyoruz herseye napalim annelik boyle birseymis endise etmek korkmak heyecanla beklemek..insallah cumlemize kucaklamak nasip olur :)![]()
Yarin zaten sonucu sizinle de paylasicamEn az yüzde 60 artmalı tam 2 katı olmassa üzülme sakın
Dinledin miSelam hamişler
Doktordan geldik pıt pıt atiyo bebeğimin kalbi maşallah
1 cm lik şeyin nasilda kalbi atar şükürler olsun yaradana
Darısı tum annelere![]()
Bende daha duymadim canm daha cok var hemdeDinledin miayyyyy bi ben kaldım cuma olmadı bi türlü ya
6+5 olacağız o gün duyarız dimiiiiii
![]()
Allah Allah herkes kullanıyor mu ki sebep ne anlamadımBende daha duymadim canm daha cok var hemde![]()
Offf darısı başıma gellll cumaaaaaBugün bende dinledim kalp atışınıNe harika bir duygu 1 beden 2 kalp![]()