- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Ozel hastane yazdi .. Testide arastirma hastanesinde yaptirmistim ☺aynen en karlımız sensin raporlu oldugun için :) raporu yazan özel hastane mi devlet hastanesi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozel hastane yazdi .. Testide arastirma hastanesinde yaptirmistim ☺aynen en karlımız sensin raporlu oldugun için :) raporu yazan özel hastane mi devlet hastanesi mi?
Kizlar dun bi arkadas gunluk paylasmisti ilklerim degil ama baska biseydi .. Dun kaydetmedim simdi de aklimda kaldi bakayim bi dedim.. sanirim n11den almisti biri ..
Aynen buydu cok sagol :-*Eki Görüntüle 1915982 bumuydu canım :)
Ben çalışan emekli sandığı canım evet değişiyor sanırımclexan 0,4 kullanıyorum 100 lira normalde benimki de,çalışan sgklımısın sen ? sanırım sosyal güvenceye göre degişiyor ödenen fark
Canim kan uyusmazligi nasil oluyo ben arh+ esim arh- boylemiydi tam tersinde uyusmazlik olur diye biliyodumBirde kan uyuşmazligı olanlar mutlaka doktoruna söylesin.. Dun kan verdim sonuc icin aradim iyi simdilik dedi ama kanaman olursa uyusmazliktan dedi hemen igne vurulman lazim dedi .. Bilmesem korkardim kanama olsa ..
Bende test verdim negatif çıktı şükür her ay yapicam ddi herhangi bir kanama olursa 3 gün içinde iğne vurmamiz lazım dedi .Birde kan uyuşmazligı olanlar mutlaka doktoruna söylesin.. Dun kan verdim sonuc icin aradim iyi simdilik dedi ama kanaman olursa uyusmazliktan dedi hemen igne vurulman lazim dedi .. Bilmesem korkardim kanama olsa ..
ALYALAL bende aynı senin gibiydim hemen hemen her gebelikte böyleydim şimdide ara ara gelgitlerim oluyor birbirimize destek olucaz güzelce atlatıcaz Allah'ın izniyle üzülme bebişi de üzme
Tam tersi cnm ben 0 negatifim eşim a pozitif kadın negatif erkek pozitif olunca çıkıyor uyusmazlikCanim kan uyusmazligi nasil oluyo ben arh+ esim arh- boylemiydi tam tersinde uyusmazlik olur diye biliyodum
Tam tersi cnm ben 0 negatifim eşim a pozitif kadın negatif erkek pozitif olunca çıkıyor uyusmazlik
subat annesi olarak merak etme canim.bide bakmissin doguma gidiyorsun :) hatta bide bakmissin bebegin kocaman olmus gebeliginin her gunun tadini cikartmaya bak.ya resmınızı her gordugumde demet akalın a benzetiyorum
ya sureklı haziran anneleri mayıs anneleri onların topikte geziyorum bı an once bızım de büyüse yaaaa ne güzel çatlak kremi konuşuyolar bi de bize bak bulantı bilmem ne hemen şişsek şöle ya
ALYALAL bende aynı senin gibiydim hemen hemen her gebelikte böyleydim şimdide ara ara gelgitlerim oluyor birbirimize destek olucaz güzelce atlatıcaz Allah'ın izniyle üzülme bebişi de üzme
ben sabah 9 akşam 6 çıkışım eşimide beklediğimden 6.30 da çıkıyorum. işe gireli daha bir ay olduğu için böyle bir talepte bulunmam çok zorMerhaba kizlar, calisanlara bir mujdem var. Is kanununa gore gunde 7.5 saatten fazla calisamazsiniz, benim gunluk calisma saatim 9 mesela. Artik 1.5 saat erken cikacagim. Sizler de isyerinize soyleyebilirsiniz.
Merhaba kizlar, calisanlara bir mujdem var. Is kanununa gore gunde 7.5 saatten fazla calisamazsiniz, benim gunluk calisma saatim 9 mesela. Artik 1.5 saat erken cikacagim. Sizler de isyerinize soyleyebilirsiniz.
BİZDE DE UYUSMAZLIK VAR BEN NEGATIF ESIM POZITIF AMA BENIM BILDIGIM DOGDUKTAN SONRA IGNE YAPIYORLARMIS [ / QUOTE ] Canim her hangi bir kanama olursa 3 gün içinde iğne vurmamiz lazım dedi doktor bana