• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

karın bölgen yagli mi eğer öyleyse karından ultrasonda zor görünüyor bebek . .tup bebek ilaçları benim göbeğimde yağlanma yaptı ..5+2de üstten göremediler vajinal baktı cok zoraki gördü kkeseyi .6+2de ise üstten cok net görmüştü bebeği kalbini de duyduk cok şükür
Yok tatlım çok kilolu değilim :) ankaradaki tüp bebek doktorum olsa vajinal bakıyor. ama çankırıdaki doktorum bakmıyor biraz daha dişimi sıkacağım artık ;)

bu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.
Canım ben corasprini doğuma kadar kullanacağım ben de tüp bebekle hamile kaldım hatta clexane diye iğnem var o da doğuma kadar. tüp bebek doktorun ne diyosa onu yap bence

bazen gıcık dr denk gelince illa muayene etmek ve farklı tahliller isteyebiliyor
Iste dün bana denk geldi hangi tahlilleri yapti onu bile bilmiyorum benim doktorumun istedigi tahlillete bakmadi bile muayne etti benim ne istedigim onemli dedi onun degil dedi insallah hepsini yapmislardir 5tup kan ve idrar verdim

kızlar günaydın :KK200: bugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına :dua:
Ay canım cok sevindim memnun kaldınmı doktorundan hastaneden benimki 2hafta sonra gel dedi tahliller istedi seninkide istedimi

Iste dün bana denk geldi hangi tahlilleri yapti onu bile bilmiyorum benim doktorumun istedigi tahlillete bakmadi bile muayne etti benim ne istedigim onemli dedi onun degil dedi insallah hepsini yapmislardir 5tup kan ve idrar verdim
Keşke kendin merak ediyormuş gibi sorsaydın herşeye bakılsın istiyorum deseydin :) bazıları gıcık işte :KK12:

Ay canım cok sevindim memnun kaldınmı doktorundan hastaneden benimki 2hafta sonra gel dedi tahliller istedi seninkide istedimi

evet canım hastane gayet guzel dr da ıyıydı :) benden de ıstedı evet ama orda vermedım. devlet hastanesınde verdım 8 tup kan ve ıdrar ornegı aldılar benden. ben de 2 hafta sonra devlet de bı dr a gorunurum bı ay cok ya :)

Ben devlet hastanesine güvenemiyorum . .cok hızlı hasta bakıyorlar bisey soramıyorsun otuz defa bölünüyor muayene.sekreterler azarlıyor sürekli . .oyüzden paraya kıyıp hocanın muayenehanesine gidiyorum..30dk boyunca herseyi soruyorum anlatıyor . .

Merhaba bayanlar çok gerileri okuyamadım ama kalp seslerini duyanlar olmuş maşallah onlara tebrik ederim darısı henüz duymayanların başına inş bnde bugün gittim çok şükür duyduk bizde 6+5 görünüyo dedi bir ay sonra görüşelim dedi bazı tahlillerim yüksek gibi dedi tekrar istedi bizde haberler böylee

Bende öle ödüyorum 21 TL ilacın kendisi 107 liramış benimki clenex degil ama hibor3500 benimki seninki ne
clexan 0,4 kullanıyorum 100 lira normalde benimki de,çalışan sgklımısın sen ? sanırım sosyal güvenceye göre degişiyor ödenen fark

Herkese selamlar. 13. haftamdayım ve bulantılarım çok şiddetli devam ediyor. Hamile bilekliği önerdiler. Aranızda kullanan ve memnun kalan var mı?
Arkadasim kullanmisti ve faydasini gormustu .. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun ..

Herkese selamlar. 13. haftamdayım ve bulantılarım çok şiddetli devam ediyor. Hamile bilekliği önerdiler. Aranızda kullanan ve memnun kalan var mı?
nasıl birşeymiş bileklik bence kullanma ne oldugunu bilmedigin şeyleri,şu enerji veren bileklikler vardı onlar gibi birşey mi acaba,kim önerdi bu arada?

kızlarr yardım :( 2 3 gündür bende acaba ben anne olabilecek miyim? nasıl bir anne olucam, ne hissedicem, ya yapamazsam diye bir panik hali başladı. sürekli anneliğe dair yazılar kitaplar araştırıyorum. ben annesi ile ilişkisi iyi olan paylaşımı olan biri olamadım annem babam ayrı olduğu için annem hep soğuktu bana, anne nasıl olur bilmiyorum diye çok üzüyorum kendimi, hamilelik duygusallığı mı anlamadım ama karmaşık duygular içindeyim. korkularım her gün artıyor :((8

Back