- 15 Ekim 2016
- 843
- 1.343
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim :) masallahkızlar günaydın bugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına
Gozun aydin canim saglikla devam etsin insallahSelam hamişler
Doktordan geldik pıt pıt atiyo bebeğimin kalbi maşallah
1 cm lik şeyin nasilda kalbi atar şükürler olsun yaradana
Darısı tum annelere
Gozun aydin canim :) masallah
Canim raporluyum bende ama ozel hastanede muayene oluyorum onun farkimi cikiyor anlamadim..ben calisanim bizden %20 fark aliniyor..ondanda kaynakli olabilir..zaten kutusu 100 liraymis..cok az kesilenler sansli :)raporlular fark ödemiyor diye biliyorum bi araştır istersen boşuna ödeme para
karın bölgen yagli mi eğer öyleyse karından ultrasonda zor görünüyor bebek . .tup bebek ilaçları benim göbeğimde yağlanma yaptı ..5+2de üstten göremediler vajinal baktı cok zoraki gördü kkeseyi .6+2de ise üstten cok net görmüştü bebeği kalbini de duyduk cok şükürMerhaba canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu kalp atışlarını karından ultrasonla mı duydun yoksa vajinal ultrasonla mı? ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 6+5haftalığım. doktorum vajinal ultrason yapmıyor karından da geçen perşembe baktı ama biraz daha sabret dedi. tedirgin oluyorum ben de biran önce duymak istiyorum
coraspirini kesinlikle bırakma . .bu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.
Canim bence tup bebek dr ne verdiyse devam et kani sulandiriyor bebegin beslenmesini olusmasini destekliyor..acaba diger ilacta bu etkiyimi yaratiyor ondanmi kesti ?bu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.
Doktorum cikardi elimde bisi yok sisteme kayitli sanirim ..anladım canım raporu nasıl çıkarttın peki?
Gozun aydin canim sagliklica buyusun insallahŞükürler olsun. Kalp atışlarını duyduk. Dua eden, iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun. Darısı duymayı bekleyenlerin basına insallah.
dıger ılac ıcın b 12 vıtamını ıcerıyo dedı bulantı ve mıde rahatsızlıklarına ıyı gelır dedı ama corasprını cok onermıyoruz dedı kafam karıstı valla ama ben de corasprıne devam etmekten yanayım acıkcasıCanim bence tup bebek dr ne verdiyse devam et kani sulandiriyor bebegin beslenmesini olusmasini destekliyor..acaba diger ilacta bu etkiyimi yaratiyor ondanmi kesti ?
Bencede birakma coraspirini icin rahat degilse her gun alma gun asiri kullan ama yinede kullan ..bu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.
coraspirini kesinlikle bırakma . .
Bencede birakma coraspirini icin rahat degilse her gun alma gun asiri kullan ama yinede kullan ..
sanırım bu cumartesi gidince gene soracağımcanım toksoplazma kızamıkçık falan onlara bakmıyor sağlık ocağı maalesef ..benimde bakmadı ben onları geri knedi doktorumda özelde yaptırdım eksik kalanları
Evt ama cok degil cnm 1-2 lira falan kutu başi
Doktorum cikardi elimde bisi yok sisteme kayitli sanirim ..