• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar selam, gecen sene 12 kasimda ogrenmistim hamile oldugumu, bu zamanlarda da merakla bu sayfalarda nasil geziyordum anlatamam, gozumde canlandi simdi duygulandim. 2016 temmuz annesiyim. Zaman cok acayip, melegim yanibasimda uyuyor simdi. Allah hepinize de sag salim bu sureci atlatip evlatlarinizla kavusmayi nasip etsin. Bugunlerinizin tadini cikarin. Herkes bana da derdi. Ama ben ay kalbini duyduk mu ay su testi ay bu testi ay saglikli mi ay nasil oy ne oluyor diye diye gecirdim o gunleri :anneadayı::KK45:Cok cabuk geciyor inanin oyle gelmese de donup bakinca oyle diyeceksiniz ozellikle ilk annelik heyecanini yasayanlara soyluyorum :)
Benim bebegim karnimdayken cok hareketliydi cikinca da mahvedecek seni dediler alakasi bile yok. Hicbir seye inanmayin , guzel dusunun guzel olsun. Hepinizin gonlune gore olsun. Asil surec hamilelikten sonra basliyor o yuzden eglenin cosun :KK70: Operim:KK24:
sağlıkla huzurla büyütün evladınızı..darısı bize olsun inşallah nekadar tecrübeli olanlar öğütler verse de insanın elinde olmuyor endişelenmemek.. bizde sağlıkla bu süreci atlatıp evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah:nazar::dua:

herkese hayırlı sabahlar dilerim.. bhcg düşük mü diye endişe yaşıyordum, 3.testte de yükseldi elhamdülillah. doktorum pazartesi çağırdı ilk randevumuz olacak. 5+6 oluyor kese görünür herhalde. inşallah güzel şeyler olur. ben kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum. eşim de ben de fazla heyecan yaşamıyoruz.. bu arada ben de kan sulandırıcı iğne kullananlardan biriyim. karnımdan yaptım şimdiye kadar. göbek deliğinin 4 parmak ötesinden..
Allah hayırla doğum yapmayı nasip etsin hepimize..

Canim 2 hafta da bir çok sıklıkla olmuyor mu çok fazla ultrasona gitmemek lazım bnm doktor ayda bir çağırdı eşim ona bile çok diyor . İlk hamilelik diye Böyleyiz galiba teyzemler komşular hep diyor kalbini duymaya gittik cinsiyet ogrenmeye gittik 2 kere d doğum için gittik filan ben şimdiden 4 kere ultrasona baktirdim
Bana gore de çok sık ama doktor ne derse onu yapiyorum ..
Artik Allah'a emanet Rabbim korusun icimi karartmamaya boyle seyleride duymamaya calisiyorum :-/

Gunaydin canlarBenim ikinci cocugum olaak Allah nasip ederse.bu sefer o kadar heyecanlanmam diyordum ama dun keseyi gorunce bile kalbim yerinden cikacak gibi oldu.Rabbim oyle bir mucize gonderiyor ki bize,her ani cok guzel.Tecrubesiz anne gibi icim kipir kipir.Tam 4 sene oncede boyle bir topikte konusuyorduk sonra o topikte gaz sancisi,uyumayan bebek,bakici, kres muhabbetleri yaptik.Her sey cok guzel olacak Allahin izniyle.Sabaha kadar tekmelerden uyuyamadigimiz geceleri konusacagizHer hamilelik kendine has bunu anliyorum bende.Tadini cikarin

Günaydın anneler. 1.5 saate kalp atişlarını duymak icin doktora gidicem. Ilk defa bu gece kabus gördüm bebekle ilgili. Lütfen bana da dua edin kalbi atiyor ve sorunsuz olsun bebegim. Stresliyim.
hayırlısıyla duyup gelirsin inşallah minigin kalbini

günaydın kızlarr (:
hastaneye gidecek arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelsinler.
bende her hafta dr a gidenler kervanına katıldım ama lekelenmem olduğu için gitmezsem dayanamıyorum :(
bu cumartesi yine gideceğiz bakalım sonrası nasıl olacak bilemiyorum..
bu arada sağlık ocağında toksoplazma testi yapılıyor mu özelde ona bakılmamış sinir oldum :işsiz:

günaydın kızlarr :-)
hastaneye gidecek arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelsinler.
bende her hafta dr a gidenler kervanına katıldım ama lekelenmem olduğu için gitmezsem dayanamıyorum :KK43:
bu cumartesi yine gideceğiz bakalım sonrası nasıl olacak bilemiyorum..
bu arada sağlık ocağında toksoplazma testi yapılıyor mu özelde ona bakılmamış sinir oldum :işsiz:
Ben hepsini devlet hastesinde yaptirdim. Saglik ocagi yapmayabilir dedi doktor. Sormaya gitmedim.bununla birlikte progesteron tsh idrar kan ne varsa yapildi. 7 tup kan aldilar. Doktorun ozel muayenehanesi var. Tahlillerimi devlete yaptiracagim dedim oraya yonlendirdi.

Ben hepsini devlet hastesinde yaptirdim. Saglik ocagi yapmayabilir dedi doktor. Sormaya gitmedim.bununla birlikte progesteron tsh idrar kan ne varsa yapildi. 7 tup kan aldilar. Doktorun ozel muayenehanesi var. Tahlillerimi devlete yaptiracagim dedim oraya yonlendirdi.
merhaba benimde doktorun özel muayenehanesi var,devlette muayene olmadan tahlilleri yaptırabiliyormuyuz,doktorumun özel hastanelerle anlaşması var,

merhaba benimde doktorun özel muayenehanesi var,devlette muayene olmadan tahlilleri yaptırabiliyormuyuz,doktorumun özel hastanelerle anlaşması var,
Sira aliyorum. Muayene gibi giriyorum. Doktorumu taniyorlar zaten. Bu tahliller lazim diyorum. Hemen gonderiyorlar sagolsunlar.

Sira aliyorum. Muayene gibi giriyorum. Doktorumu taniyorlar zaten. Bu tahliller lazim diyorum. Hemen gonderiyorlar sagolsunlar.
anladım saol canım doktorunu tanıyorlar oyuzden kolaylık saglıyorlar öbür türlü muayene olmak gereklidir heralde.

bende 4 tüp kan ve idrar verdim tsh vs onlara bakılmış ama vitaminlere ve toksoplazmaya falan bakılmamış işte malesef baktırmam lazım

:nazar:kizlar saglik ocagina gebe oldugumuzu nezaman bildiriyoruz?
20. Haftaya kadar bilsirin diyorlar. Ilk asi o zamanmis. Ben kalp atisini duydum. Tekrar bir ay sonra gidecegim. Bildirecektim sonra dur 1 ay sonra gideyim cocugun durduguna emin olayim bildiririm dedim:)

Back