• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende 4 tüp kan ve idrar verdim tsh vs onlara bakılmış ama vitaminlere ve toksoplazmaya falan bakılmamış işte malesef baktırmam lazım
canım toksoplazma kızamıkçık falan onlara bakmıyor sağlık ocağı maalesef ..benimde bakmadı ben onları geri knedi doktorumda özelde yaptırdım eksik kalanları

kızlar günaydın :KK200: bugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına :dua:

Kızlar ayıptır söylemesi koca koca oldu göğüslerim hiç ellenmiyor mor mor damarlar oluştu sizde de var m böyle birşey
evet bende de var taş taşıyorum sanki. o mor damarlarla bebeğe oksijen gidiyormuş.. nefes alamasın mı kuzum :KK6::KK6: şaka bi tarafa da ne zormuş hamilelik. uyku yok düzen yok. allah yardımcımız olsun. tez zamanda bu bu zorluklar geçsin sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım

kızlar günaydın :KK200: bugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına :dua:
Merhaba canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu ;) kalp atışlarını karından ultrasonla mı duydun yoksa vajinal ultrasonla mı? ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 6+5haftalığım. doktorum vajinal ultrason yapmıyor karından da geçen perşembe baktı ama biraz daha sabret dedi. tedirgin oluyorum ben de biran önce duymak istiyorum

Merhaba canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu :KK66: kalp atışlarını karından ultrasonla mı duydun yoksa vajinal ultrasonla mı? ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 6+5haftalığım. doktorum vajinal ultrason yapmıyor karından da geçen perşembe baktı ama biraz daha sabret dedi. tedirgin oluyorum ben de biran önce duymak istiyorum

amin canım hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. ben de tüp bebeğim. hesabıma göre 6+1 im bugün ultrasonda da öyle cıktı. vajınal baktı direk. kalp atısını cok az dınlettı. ama bı zararı yok bence vajınal baktırmanın.

Back