Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim eşimde zorlandı ama saglık ocağı uzak dusuk tehlikesi var surekli yatıorum o yuzden mecbur bismillah diyip bi kere vurdu gerisş geldi :)Bende eczaneye yaptırdım kendim yapıcam bundan snrada inş :) eşim yapamaz gibi geliyor
Cok sabirsiz davraniyoruz galiba doktorum bana çok araştırmak güzel ama herseye de aldırış etmeyin kontroller de bir sıkıntı olursa ben size söylerim dedi . Her kadınin bu dönemi bambaşka kimsenin aynı değil ki . Kusma olayina ise genetik olduğunu düşünmüyorum ilk çocukta rahat olup 2 inci çocukta kötü olanlar var dedi tip bunun nedenini bulamadı hala ddi .Beni korkutuyor bazen ama sonra sakin kestiriyorum kendimi işte renk değişir damarlar cıkar belirtilerden yazıorya bende niye olmuyo dıyorum sonra sakinleşiyorum evet bunye herkeste farklı etkileri var
Seninde ikizdi galiba normalmi tedaviylemi oldu canimAminnnnnn...rabbime emanet ediyorum onlari zaten...rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin hepimize inşallah . .aklima her geldiğinde ayetel kursi okuyup sen onlara gelecek nazara kötülüklere kalkan yap yarabbim diyorum
Tabiki canim yüklemeye calisayim ama telefondan yapamazsam eve gidince bilgisayardan yaparımGercekten miiii!!! paylaşabilir misin cizelgeyi
Progestan bende vajinal kasinti yapti hap seklinde atilan.simdi farkli bir jel kullaniyorum o iyi geliyor sanirim 3 ay bitene kadar kullanicaz tatlimAmiinnn inşallahhh iğne progestan ikisinide doktorum ben tamam diyene kadar devam dedi karnım benimde morardı sarardı ama o saglıklı olsun ben razıyım
Klomenle canim...simdilik ikiz dediler ama bekliyorum kesinlessinde oyle sevineyim diye. hep bi tedirginlik hep bi korku...surekli diken ustundeyim...iki düşük olunca herseye temkinli yaklasiyor insan...hayirlisi herseyin..rabbim nazarlardan korusun hepimizi insallah...Seninde ikizdi galiba normalmi tedaviylemi oldu canim
Bebek oluşumu olduktan sonra ultrason kendisi tarih veriyor bu konu basit birsey canınızi Sıkmayın doktorunuz söyler siz de hatırlatin
Sağlıkla büyütün evladinizi .. Sanirim anne olunca kolay söyleniyor hamileligin tadini cikarin demek ama bizler strestten tadini cikaramiyoruz ne yazik ki ☺Kizlar selam, gecen sene 12 kasimda ogrenmistim hamile oldugumu, bu zamanlarda da merakla bu sayfalarda nasil geziyordum anlatamam, gozumde canlandi simdi duygulandim. 2016 temmuz annesiyim. Zaman cok acayip, melegim yanibasimda uyuyor simdi. Allah hepinize de sag salim bu sureci atlatip evlatlarinizla kavusmayi nasip etsin. Bugunlerinizin tadini cikarin. Herkes bana da derdi. Ama ben ay kalbini duyduk mu ay su testi ay bu testi ay saglikli mi ay nasil oy ne oluyor diye diye gecirdim o gunleri Cok cabuk geciyor inanin oyle gelmese de donup bakinca oyle diyeceksiniz ozellikle ilk annelik heyecanini yasayanlara soyluyorum :)
Benim bebegim karnimdayken cok hareketliydi cikinca da mahvedecek seni dediler alakasi bile yok. Hicbir seye inanmayin , guzel dusunun guzel olsun. Hepinizin gonlune gore olsun. Asil surec hamilelikten sonra basliyor o yuzden eglenin cosun Operim
Ah ah bilmez miyim :) Elinizde degil kim ne derse desin. Ben yine de sansimi deneyeyim de soyleyeyim dedim Allaha emanetler inanin. Ilk 12 hafta gecsin biraz daha rahatlayacaksiniz. Ama bu stres hic bitmeyecek. Annelik simdiden basladi. Allah yardimciniz olsun. Amin bu arada, sizler de bu gunleri gorun saglikla.Sağlıkla büyütün evladinizi .. Sanirim anne olunca kolay söyleniyor hamileligin tadini cikarin demek ama bizler strestten tadini cikaramiyoruz ne yazik ki ☺
Tesekkür ederiz .. Tecrubelere ihtiyacimiz var ☺ Arada gelin yazin belki birilerine yardimci olursunuz :)Ah ah bilmez miyim :) Elinizde degil kim ne derse desin. Ben yine de sansimi deneyeyim de soyleyeyim dedim Allaha emanetler inanin. Ilk 12 hafta gecsin biraz daha rahatlayacaksiniz. Ama bu stres hic bitmeyecek. Annelik simdiden basladi. Allah yardimciniz olsun. Amin bu arada, sizler de bu gunleri gorun saglikla.
Valla sormak istedikleriniz olursa yardimci olabilirsem ne mutlu , gelirim aradaTesekkür ederiz .. Tecrubelere ihtiyacimiz var ☺ Arada gelin yazin belki birilerine yardimci olursunuz :)
Canim 2 hafta da bir çok sıklıkla olmuyor mu çok fazla ultrasona gitmemek lazım bnm doktor ayda bir çağırdı eşim ona bile çok diyor . İlk hamilelik diye Böyleyiz galiba teyzemler komşular hep diyor kalbini duymaya gittik cinsiyet ogrenmeye gittik 2 kere d doğum için gittik filan ben şimdiden 4 kere ultrasona baktirdimGünaydın Herkese ..
Sanirim herkesin doktoru farkli cagiriyor bi arkadas sormusta her hafta mi gidiyorsunuz diye ben kalp atimina kadar her hafta gittim .. Kalp atimindan sonra iki haftada bir gidiyorum sanirim sonra aya cikacak surec ..
Dün bende o streste idim sonra gittim elhamdulillah hiç bir sorun yoktu sizinde öyle olur inşallahGünaydın anneler. 1.5 saate kalp atişlarını duymak icin doktora gidicem. Ilk defa bu gece kabus gördüm bebekle ilgili. Lütfen bana da dua edin kalbi atiyor ve sorunsuz olsun bebegim. Stresliyim.
içini ferah tut canım olumlu düşün olumlu olsun dualarımız seninle inşallah bebeğinin kap atışını duyup bize güzel haberleri vereceksin...Günaydın anneler. 1.5 saate kalp atişlarını duymak icin doktora gidicem. Ilk defa bu gece kabus gördüm bebekle ilgili. Lütfen bana da dua edin kalbi atiyor ve sorunsuz olsun bebegim. Stresliyim.