• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi Al_pi canim kitabin fotosunu cekmemisim yazari kimdi..sen nasilsin buarada canim muayene yarin miydi?benim tansiyon problemim cikti bakalim takip edicez 1 hafta ayniysa ilac baslanacak
Gittim dayanamadim kontrole sukur hersey yolunda kalbini yine dinledik .. Gecmis olsun canim ya tansiyon zor is insallah duzene girer hemen ..
9 ay 99 esma Ayşegül Akakuş akgün kitabin adi yazari canim ..

7. haftaya girdik şükür . .ama birden göğüs hassasiyetim gecti...hic boyle olan varmi kizlar...
Ben .. Bugun 8.haftadayim Cuma gunü şak diye bütün belirtiler gitti .. Sali gununu zor ettim randevum carsambaydi bugun gittim doktora hersey yolunda sukur demekki geciyormus o hassasiyet 7.hafta sonunda ☺

Screenshot_2016-11-15-20-09-05.png
Screenshot_2016-11-15-20-08-59.png

Ben .. Bugun 8.haftadayim Cuma gunü şak diye bütün belirtiler gitti .. Sali gununu zor ettim randevum carsambaydi bugun gittim doktora hersey yolunda sukur demekki geciyormus o hassasiyet 7.hafta sonunda ☺
Ayyy Allah razı olsun...esim gorumceme soyledi..yine nazar degdirdi kesin dedim...icimi ferahlattin Al_pi valla....

Kızlar gidince doktora tam haftanızı öğrenin mutlaka duzenlenmis sat tarihi alın mutlaka .
ben napsam ben ağustostan beri regl olmuyorum ekim 4 te dusuk yaptım kanama bitti şimdi yine hamileyim ne zaman yumurtlama naptim hiç bilmiyorum ya doktor nasıl anlayabilir geçen hafta perşembe 7890 beta ile yanına gitmiştim kese göründü ultrasondan anlar mı?

Amin canım amin sağlıkla gelsin yavrularımız :) göbekten mi yapıyorsun? Ben kolumdan yaptırdım göbek çok acıyormuş sanırım :KK43:
Ben kendim yapiyorum daha kol bacaga gecmedim gobekten yapiyorum canim..biraz yanma oluyor enjekte ettikten sonra..kol daha acirmis gibi geliyor bana

Gittim dayanamadim kontrole sukur hersey yolunda kalbini yine dinledik .. Gecmis olsun canim ya tansiyon zor is insallah duzene girer hemen ..
9 ay 99 esma Ayşegül Akakuş akgün kitabin adi yazari canim ..
Sagol kuzum masallah bebisin iyi olmasina cok sevindim guzel guzel buyusun insallah :)insan sabirsizlaniyor benim gelecek kontrol 2 hafta sonra bakalim dayanabilecekmiyim :)

Ben kendim yapiyorum daha kol bacaga gecmedim gobekten yapiyorum canim..biraz yanma oluyor enjekte ettikten sonra..kol daha acirmis gibi geliyor bana
Ben ikisini de denedim kol ve göbek. Ikisi de acıyo. Göbeğim iki seferdir çok morardi gı için sağlık ocağına gidip kolumdan yaptiriyorum. Bu hafta öyle yapcam.Bacak çok acırmış gibi geliyo.

Back