• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?
Bende öğle kahv yapıyorum çünkü sabah kalkınca ağzıma ne alsam çıkıyo oğlumu eşiminyollayıp tekrar uyuyorum öğle oluyo kutu süt içiyorum ama fazla tükettiğim söylenemez

Ne mide bulantısı ne diger sikayetler hic biri yok bende. Sevinsem mi üzülsemmi bilemedim? Sadece halsizim ama o üşütmekten de olabilir. SAT a gore 9, döllenmeye göre 7 haftaligim. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Çarşamba kalp atısını duymaya gidecegim. İnsallah ozaman hissederim.

Süt ve yumurta her zmana mideme dokundugu icin malesef ikisini de tüketemiyorum:KK43: çalistigim icin en gec 9.30da kahvaltimi (peynir ekmek) yapmis oluyorum. Kahvalti yapmassam gün boyu canim bir sey istemiyor cünkü. Ilk defa haftasonu bitsin is vakti gelsin dedim. Simdi de is bitsin eve gidip yatayım diye bakiorum:)
Benim sabahları bulantım olduğu halde çıkartmalarımda oluyor yinede hamile değilmişim gibi geliyor basipse bende çarşamba gidicem iyi haberler alırız inş

Ben hazir sut iciyorum.. Normalde sut seven bi insan degilim o yuzden açık süt hic icemem bide niyeyse paket süt daha saglikli geliyor bana .. Tabi herkesin kendi dusuncesi kahvaltiyida oldukca erken yapmaya calisiyorum ve mutlaka yumurta peynir yemeye özen gosteriyorum..

bana da paket süt daha sağlıklı geliyor en azından kontrolden geçiyor doktor günlük şişe süt içmemi söyledi eğer köy sütü bulamazsam kesınlıkle kutu süt içme dedi..köy sütünden de yoğurt yapayım dedim o da aşırı ekşi oldu neden anlamadım ilk kez mayalamaya çalışıyorum..

Ya benim yazim ulasmiyormu acaba benide gorun basondan gecem warsa yazabilirmi lutfen 6 gn gecikti kan verdim kan negatif cikti suan 10. Gunum ve hala regli olmadim
Walla canim yazini gordumde basimdan boyle birsey gecmedi bilgim yok :(

bana da paket süt daha sağlıklı geliyor en azından kontrolden geçiyor doktor günlük şişe süt içmemi söyledi eğer köy sütü bulamazsam kesınlıkle kutu süt içme dedi..köy sütünden de yoğurt yapayım dedim o da aşırı ekşi oldu neden anlamadım ilk kez mayalamaya çalışıyorum..
Sicakken mi mayaladin .. Ondan olur yada disarda cok kaldiysa da eksimis olabilir .. Ben hazir yogurt kullaniyorum annemi bekliyorum bana gelince yapar bende devam ederim yapmaya insallah ..

Ya benim yazim ulasmiyormu acaba benide gorun basondan gecem warsa yazabilirmi lutfen 6 gn gecikti kan verdim kan negatif cikti suan 10. Gunum ve hala regli olmadim
Ben ilk evlendiğimde bir ay böyle olmuştu 15 gün olmadım sonra oldu. Ertesi ayda kızıma hamile kalmıştım. Rahim kendini bebeğe hazırlıyor demişlerdi. Stresten ötürü sanırım biraz da olamamıştım cnm tavsiyem adet söktürücü fln içme kendi gelsin

Ben de geç kahvaltı yapıyorum.Sütü de hiç sevmem ama kutu süt içmeye çalışıyorum yarım yağlı olanlardan.

Sea41 Sea41 bebişin kalp atışını duydun mu canım takvimlerimiz aynı seninle ? Cuma çağırdı dr 6+5 oluyoruz bebeği görmeye çağırdı ama kalp atışı ile ilgili birşey söylemedi duyar mıyım sence

Kızlar Biz geldik fasulyemle :) doktorum Dedi rahmin tam ortasında kesesi çok güzel içindeki çekirdeği de gösterdi bana :) folbiol verdi bunu kullan sadece Dedi. 5 aralıkta kalp atışı için gidicez :KK22: bu arada Dedi temmuza geliyor doğumun dedim nolur 17 temmuz olsun Dedi tamam ameliyat gününü şimdiden yazıyorum Bi aksilik olmazsa bebişim 17.07.2017 de kollarımızda :KK73:
Gözün aydın :) ultrasonda kaç hafta kaç gün çıktı? Bebiş göründü mü

Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?

Canım benimde hala mide bulantım yok çok şükür yorgunluk ve uyku hali var bende de. sabah uyandığım gibi kahvaltı yapamadığım için işe geldiğimde toplantıdan sonra yapabiliyorum 9-9:30 gibi. genelde evden beyaz peynir kaşar beyniri zeytin domates ve haşlanmış yumurta getiriyorum. tam tahıllı ekmek ve süt ile birlikte kahvaltı yapmaya çalışıyorum. süt normalde bende içmem ama artık napalım alıştık bende paket süt içiyorum. bildiğim kadarı ile pastorize edilmemiş süt ve süt ürünleri yasak hamilelikte o yüzden paket süt içiyorum. sana tavsiyem laktorsüz sütlerden içebilirsin şişkinlik hissi vermiyor. :anne:

Regl olamamanizin hamilelik dısında bir cok nedeni olabilir. Polikistik yada baska kistler, troid hormonu degisikligi, böbrek ustu bezleri hormonlari degisikligi, hava degisimi, stress, yakın bir arkadasinizin döngüsüyla ayni zamanda olma, gec yumurtlama vs vs daha cok cogaltilabilir. Önemli olan sizin serin kanlı olup kafaya takmamaniz. Ben hicbir zaman 30 günde regl olmadim mesela ya 43 ya 52 yada 13 gun falandi döngülerim. Mesela bu ay 30.günde daha yeni ovalasyon günümdü. Ama sizin gibi erken kan verseydim hamile degilim ama olamadım yazardım. İnşallah en kısa sürede gönlünüze göre hamile kalırsınız. Tavsiyem bir kadın dogum muanesi olmaniz ve kafaya takmamaniz.

Peynir yumurta göresim yok ilk zamanlar yiyordum geçen haftadan beri görmek bile istemiyorum bapıcam bilmem bende hazır süt içiyorum ballı

Ayy benimde ceviz findik vs.goresim yok o kadar duzenli yedim ki 4 hafta artik gorunce midem bulaniyo :KK43:
ben de zaten 3 aydır diyetteydim hep ceviz peynir vs yiyordum.. bıktım artık :( doktor illa kendini zorlama günde bir elma bir kase yoğurt yesen yeter zaten küçücük senden alacağı da onun kadar dedi..
bu arada kızlar süt içemiyorsanız kaşar peyniri ve yoğurt daha fazla tüketin
çiğ badem çiğ kaju ama kajunun tadı epey kötü :( yani kabuklu alın içini öyle yiyin hazır olarak ceviz içi fındık vs tüketmeyin

Back