• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizzzz yazacaktim yanlis oldu

:))) anladım canım :) benim ki geç döllenme olduğu için biraz tahmini bir tarih yazdım bakalım bir kaç haftaya kesin tarih belli olur inş :) nasıl gidiyor hamişlik var mı bulantıların falan

:))) anladım canım :) benim ki geç döllenme olduğu için biraz tahmini bir tarih yazdım bakalım bir kaç haftaya kesin tarih belli olur inş :) nasıl gidiyor hamişlik var mı bulantıların falan
Yok ya bi hassaslik oluyo midemde geyirme geliyo sonra geciyo o kadar sende nasil canim sat ne zaman di yumurtlama testine gore mi hamile kaldin

Bide kac cocugun Var bu ilk mi

Arkadaslar tahlil sonuclarimi telefondan ogrendim hemsire gebelik gorunmuyor dedi 6 gun gecince yaptirmistim fakat ben hala regli olmadim vole olup regli olan veya bole oluo hamile kalan varmi :110::işsiz::işsiz:

canımm çok üzüldümm gerçektenn hakkında hayırlısı olsun.. kan mı verdin yine değerin düşmüşmüydü?doktorun mu söyledi
Evet canım aynen kan verdim yine değer düşmüş doktora gittik hemen , kimyasal düşük yaşıyorsun dedi. Çok üzgünüm...

Yok ya bi hassaslik oluyo midemde geyirme geliyo sonra geciyo o kadar sende nasil canim sat ne zaman di yumurtlama testine gore mi hamile kaldin

sat 1 ekimdi canım normalde 8 temmuz olması lazımdı. 6+4 ken 5 haftalık çıktı ultrasonda. ilk olacak inşallah :) evet olivasyon testi yapmıştık olivasyon testini de ilk defa denedim hamile kaldım çok şükür. benimde mide bulantılarım çok çok şükür progestan baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapıyor bi o zorluyor b,rde şu yorgunluk hissi çok şükür başka bir sıkıntı yok şimdilik. :)

sat 1 ekimdi canım normalde 8 temmuz olması lazımdı. 6+4 ken 5 haftalık çıktı ultrasonda. ilk olacak inşallah :) evet olivasyon testi yapmıştık olivasyon testini de ilk defa denedim hamile kaldım çok şükür. benimde mide bulantılarım çok çok şükür progestan baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapıyor bi o zorluyor b,rde şu yorgunluk hissi çok şükür başka bir sıkıntı yok şimdilik. :)
E guzel canim saglikla am kucagina isalhhh peki cizgiler koyu ken mi iliski oldu acik ken mi benim bi kizim Var buda erkek olur islh iki tane yeter getirmem artik bende yum testi kullandim t cizgisi ç den koyuyken iliski oldu cnm

E guzel canim saglikla am kucagina isalhhh peki cizgiler koyu ken mi iliski oldu acik ken mi benim bi kizim Var buda erkek olur islh iki tane yeter getirmem artik bende yum testi kullandim t cizgisi ç den koyuyken iliski oldu cnm

valla ilk defa kullandığım için pek bilinçli kullanmadım ama çizgi koyulaştığında değerlendirdik. hayırlısı olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. sağlıklı olsunda benim için fark etmez senin tabi kızın var inş oğlun olur unu da tadarsın. tabi önce sağlıklı ve hayırlık evlat olsunlar inş.

Merhaba Al_pi Al_pi bebegim yaşıor cok sükür kalp atışını duyduk bu mucize tamamen duanın gucu şoktayım şükürler olsunn
Ahhh canim yaaa .. Duasız yürekler üsürmüş.. Dua dua dua herseyi yoluna koyuyor rabbim Çoook sevindim ❤
Bilmiyorum ama bu topikte kotu haber alacagim diyen herkese almayacaksin dedim mucizen seninle dedim inan dua et dedim ve oldu ... Gozlerim doldu canim ya..

Gunaydin anneler cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsin insAllah ikizlerin kalp atislarini duydum rabbimin izniyle..insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cokkk guzel duyguu cokkk:KK200::anneadayı::nazar:
maşallah canım bende gördüm yanıp sönen kalbini ama duymak için sabırsızlanıyorum günler geçmek bilmiyor, bir an evvel hissedebilmek istiyorum ya

Evet canım aynen kan verdim yine değer düşmüş doktora gittik hemen , kimyasal düşük yaşıyorsun dedi. Çok üzgünüm...
hımm bende yine az artış varsa bekle diyecektim illa 2 katı olacak diye bir şey yok %60-65 üstü artış olursa sorun olmaz diyecektim benimde 3. yaptığım biraz az artmıştı öyle demişlerdi ama sonrasında keseyi gördüm..bende üzüldüm gerçekten hayırlısı böylemiş demekki böyle düşün canım allahım en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip eder inşallah dualarımdasın herzaman:dua::dua:

Gunaydin anneler cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsin insAllah ikizlerin kalp atislarini duydum rabbimin izniyle..insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cokkk guzel duyguu cokkk:KK200::anneadayı::nazar:
Bende seni merak ediyordum .. Maşallah onlara .. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin .. Cok tatli ya aynisindan iki tane :KK46::KK46::nazar:

Ayy ne guzel valla ikiz oldugunu hissediyormuydun onceden genetik de varmi cnm bende ikiz esiyim kardesim erkk ama bi sag bi sik kasigim agridi ikiz olabilirmi hissedilirmi onceden

canımm çook şükürr çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı da bize olsun sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışını duymayı:dua::anneadayı::KK200:

Ahhh canim yaaa .. Duasız yürekler üsürmüş.. Dua dua dua herseyi yoluna koyuyor rabbim Çoook sevindim ❤
Bilmiyorum ama bu topikte kotu haber alacagim diyen herkese almayacaksin dedim mucizen seninle dedim inan dua et dedim ve oldu ... Gozlerim doldu canim ya..
İnan doktorum bile şok oldu 3kez baktı adam onun bile gözü doldu hangi duayı ettisen söyle bütün hastalarıma soyliyim dedi bolbol ya mübdi yi okudum ve eşimde okudu şükğrler olsun sadece biraz geriden gelior bebiş ama oda sıkıntı degil dedi doktorum 3 temmuzdan 12 temmuzda cıktı

İnan doktorum bile şok oldu 3kez baktı adam onun bile gözü doldu hangi duayı ettisen söyle bütün hastalarıma soyliyim dedi bolbol ya mübdi yi okudum ve eşimde okudu şükğrler olsun sadece biraz geriden gelior bebiş ama oda sıkıntı degil dedi doktorum 3 temmuzdan 12 temmuzda cıktı
O ara kapanir canim.. Bebis beslenmeye baslayinca o kadar hizla buyuyorlar ki hemen arayi kapatir eski tarihine ulasir ;)
Çok şükür ♡♡

maşallah canım çok sevindim benimde gözlerim doldu.. Allah evlatlarımıza kavuşmayıda nasip etsin

Kızlar Biz geldik fasulyemle :) doktorum Dedi rahmin tam ortasında kesesi çok güzel içindeki çekirdeği de gösterdi bana :) folbiol verdi bunu kullan sadece Dedi. 5 aralıkta kalp atışı için gidicez :KK22: bu arada Dedi temmuza geliyor doğumun dedim nolur 17 temmuz olsun Dedi tamam ameliyat gününü şimdiden yazıyorum Bi aksilik olmazsa bebişim 17.07.2017 de kollarımızda :KK73:

Back